Įkraunama...
Įkraunama...

"Rimtesnės" priemonės mūsų defektam šalinti

Sveikos, noreciau panaikinti ar bent jau sumazinti tarp antakiu esancia rauksle. Koki specialista galit rekomanduoti Vilniuje - nes pasiskaicius matau kad yra ir ne itin saziningu ir kompetetingu g.gif . Taigi, kur kreiptis, kad nereiktu gailetis 4u.gif ?
Atsakyti
kiek minimaliai sunaudojama ampules ,lyginant veida?
gal yra zinanciu?
Atsakyti
Kas yra šalinusios apgamą? Kokia jūsų patirtis, atsliepimai? smile.gif
Atsakyti
Cia visai panasu i tiesa. Daug info
http://www.wrinklere...om/comparisons/
Atsakyti
Kas bandet lazeriu salinti paakiu rauksleles? Koks efektas?
Atsakyti
QUOTE(Lahja @ 2010 01 13, 13:12)
Kas bandet lazeriu salinti paakiu rauksleles? Koks efektas?

paakius pacius,ar sone rauksleles?
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(Habibi @ 2009 11 18, 17:31)
Priklauso kiek laiko Botokso buteliukas pradetas naudoti, kuo ilgiau pastovi - tuo prasciau veikia. Gydytojas man tai aiskino kai antra karta leido ir uztikrino, kad pas ji neva tik trecia diena kaip praimtas. Na, jei nesaziningas gydytojas, tai gal seniai uzsistovejusi suleido?
nes taip kad veikia puikiai arba visai neveikia tam paciam zmogui negali buti, veikimas gali dar silpneti nuo per dazno naudojimo.
Savo patirtimi galiu pasakyti - pas Astrauska prie mano akiu iseme visiskai nauja buteliuka - veike vos ne 8 men. Pas kita kaunieti (tas kur del 3 dienu uztikrino), buvo jau metai praeje nuo Astrausko, iskarto suveike silpniau ir trumpiau veike. vat. Gali buti kad nelabai tiksliai i raumeni pataiko, bet cia tai jau man atrodo baisiai primityvu, kaip gali tokia smulkia procedura neatlikti tiksliai, kai plastineje chirurgijoje zymiai sudetingesniu operaciju daro.

ar jis pats atlieka tas proceduras? esu "uzsidegus" pas Astrauska pasiputlint lupas...galbut tik virsutine...ir radau, kad po proceduros lieka dar haliurono... i kitas vietas poreikio leistis nera - tai gal galima dviese ta svirksta pasidalint? unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2010 01 15, 14:13)
Sveikos smile.gif
ar jis pats atlieka tas proceduras? esu "uzsidegus" pas Astrauska pasiputlint lupas...galbut tik virsutine...ir radau, kad po proceduros  lieka dar haliurono... i kitas vietas poreikio leistis nera - tai gal galima dviese ta svirksta pasidalint? unsure.gif  g.gif

haliuronas ismetamas beveik is kart jei,yra likutis.botaxas dar diena gali palaukt.jei tu eini pas plastika,tai pirma apziurai,mato mazdaug kiek reiks tau,turi dar klientu,pasiskaiciuoja jie patys,kad viska sunaudot.tiesiog jums kelioms paskiria ta pacia diena.kokiia cia problema?dirba jis beje ne vienas,o kolegos dalinasi-tau liko,ar man liko,tas pasiima,kad nemetyt.
zinau,kad nepilnameciu dabar nelabai priima,ar tai reik tevu sutikimo
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti