QUOTE(Magas @ 2008 07 11, 10:52)
merginos, aš čia dar viena naujove susidomėjau, ką manot apie ilgalaikį makiažą?
va radau net'e tokia info, bet norėčiau paklausti Jūsų nuomonės
Kontūrinis makiažas (Contour make up)
Terminas atsirado 1990 metais Vokietijoje sukūrus naujos technologijos aparatus, kurių pagalba pigmentas tolygiai ir ypatingai tiksliai implantuojamas į viršutinį odos sluoksnį. Kontūrinio makiažo aparatų dėka procedūra tapo komfortiškesnė, neskausminga ir nepavojinga.
ir noriu patikslinti aš kalbu ne apie permanentinį makiažą, o kontūrini
ar tikrai blunka vienodai ir nesukelia jokių alergiju
as apie konturini..nors cia ne tam si tema ir kalbeta buvo daug, bet kadangi su tuo susijusi buvau

pasakysiu savo ispudzius :
Jau 3 metai kaip turiu konturini makiaza "ant" akiu, apatinio ir virsutinio voku.Dar pakankamai ryskios tos linijos ,bet ,kad nereikes dazytis ir ryskintis akiu, po sios proceduros - nebukit naivios ( kaip as

) kaip daziausi taip ir dazausi ,ar su konturiniu ar be jo
Jei akis neryskios ,tai vien siu linijiciu neuztenka (dar karta jas pabreziu piestuku ir tusu, bet ir tada akys neypatingai ryskios, taigi diagnoze -neryskus bruozai

)
Procedura atlikau salone "grozio namai" pas mokine ,kad butu pigiau

tiesiog nesiryzau moketi 1000lt uz tai del ko nesu tikra, dabar tiksliai nepamenu ,bet manau mokejau iki 300 lt..ir aciu dievui ,nes sis rezultatas nevertas 1000lt.
Procedura buvo skausminga vietom netgi labai ,ji truko gal 4 valandas,isejau baisiausiai uztinusiomis akimis ,jos tokios isliko dar dvi 2dienas

, nors reklamuojama ,kad iskart po proceduras galima eiti i vakareli (na nebent su akiniais nuo saules

dar apie skausma ,negarantuoju ,jei butu procedura atlikusi meistre ,o ne mokine ,manau butu skaudeja maziau ,o gal ir tik vos vos. Kai meistre pataisydavo mokine,iskart jausdavau profo ranka ,viskas kitaip, beveik nejauciau skausmo ,kai linija brezdavo ..nesigailiu, bet nezinau ar kartociau viska