QUOTE(aziza @ 2006 09 27, 00:00)
gryna tiesa, jau isitikinau ne viena karta

karta net buvo taip, kad apsmeize mano mama, jog ji atseit pas viena dirbo ir oi kiek prisidirbo, nors nebuvo pries tai niekur dirbusi aukle, bet pamaciusi jos varda ir gyvenama vieta parase, kad pazista

Nu neįsivaizduoju situacijos, kad visai nekaltą žmogų kas paimtų ir apšmeižtų, ypač jei tas žmogus niekad nėra dirbęs tokio darbo

Nebent kita kokia boba pasivadino tavo mamos vardu ir pavarde
QUOTE(naitas @ 2006 09 27, 21:27)
[color=yellow][color=yellow]Nu įsivarysiu čia kompleksų apie auklės samdymą

Jaučiu, kai ateis auklė, sakysiu - už 2000 dirbsit?

Ajjjk tu, nesuk tu sau galvos, čia gi tema užvesta specialiai, kad auklės mamoms kompleksų privarytų
Turėjau aš auklę už 600. Dirbdavo 10 valandų per parą. Dabar, ne prieš 10 metų. Vaikai + kambarių tvarkymas + valgyt padarymas. Jinai prašė 500, bet aš pati pakėliau iki 600, tas jai labai patiko

Daugiau, tiesa, nekėliau, nes negalėjau. Bet ta prasme, galėjau ramiai 500 mokėt

Valgydavo jinai pas mus, bet kadangi mokėjo daryt valgyt "iš kirvio", tai papildomai nieko nekainavo. Tiesa, pirkdavau jai kavą (mūsų šeima kavos negeria), bet neprašė - būčiau nepirkus, būtų pati nusipirkus. Na, dar dovanėlės ten visokiom progom, bet tas irgi mano iniciatyva, nei prašymų, nei namiokų nebuvo, mažiuko gimtadieniui irgi dovaną nupirko. Griežtoka buvo, man pačiai asmeniškai nelabai patiko (biskį stradaliotoja), bet abu vaikai labai ją mylėjo. Sąžininga labai, patikima irgi labai. Persidirbus nesijautė - pati sakė, net pamiegodavo, kai vaikas miegodavo

Na, jei ji taip susisuka - namai tvarkingi, valgyt padaryta, vaikas aptupinėtas - kas galėtų prieštaraut... Pensinio amžiaus moteriškė - pensiją gauna, o kažką padaryt dar gali, pvz. vaiką saugot. Aišku, be jokio ten pedagoginio išsilavinimo, užtat su rekomendacijom (pedagoginio neįpirkau, be to, reikėjo tik metam). Nugis baisiai gailėjo išeidama, nes jai pas mus buvo gerai

Bet esmė - normalus žmogus už 2,85 Lt/parą, ir patenkinta. Tai aš čia tokių svaigimų visokių apie milijonus pasiskaitau - ir juokas ima