'oficiali' nuomone, kiek suprantu,- jei pirmas velavo- labai didele tikimybe, kad veluos ir sekantis. Ir ypatingai, jei ir jusu mama/sesuo/kitos kraujo giminaites linkusios perneshiot vaikus. Na, cia nekalbant apie 3-5 dienu 'perneshiojimus'. Mano pirmas gime 43 savaichiu. Niekas nedave ankstyvu prognoziu sekantiems neshtumams

pirmas gimė tiksliai nustatytą datą, antrą pernešiojau 11 d. ir skatino gimdymą

pagal mmm terminą gimėm 39 ir 4 dienos,bet vaikas jau buvo pernešiotas,sausa odytė ir nagiukai ilgoki.bet gimė ne savo noru,kirpo vandenis ir krapštė lauk,nes vandenų mažai buvo
gal dėl to sunkiai sekėsi,nors atvažiavau su į cm atsidarymu

41sav.

QUOTE({ne}ishprotejus @ 2010 04 07, 23:07)
pagal mmm terminą gimėm 39 ir 4 dienos,bet vaikas jau buvo pernešiotas,sausa odytė ir nagiukai ilgoki.bet gimė ne savo noru,kirpo vandenis ir krapštė lauk,nes vandenų mažai buvo
gal dėl to sunkiai sekėsi,nors atvažiavau su į cm atsidarymu 

tikriausiai norejot pasakyti, kad kaklelis buvo atsidares 5 cm?

o kaip nustate, kad mazi vandenu?
cia eilinio apziurejimo metu ta gali pamatyti?

QUOTE(astulka1 @ 2010 04 08, 13:34)
tikriausiai norejot pasakyti, kad kaklelis buvo atsidares 5 cm?

oj,tikrai 5 cm

na aš atvažiavau į gn nes man vis buvo drėgna kelnaitėse. vakare mama sako nuvažiuok pasitikrinti gal laša vandenys. nuvažiavau,bet nieko tokio nerado,o po poros dienų darant echo,pamatė kad yra tik 5,kai min riba 8

nu supratau .....
reiks pasiteirauti gines, kai del echo paskutinem savaitem
reiks pasiteirauti gines, kai del echo paskutinem savaitem

QUOTE(Auriuxe @ 2010 04 11, 14:28)
as kazkaip irgi labai noreciau, kad man viskas neuzsitestu ilgiau nei 40 sav.

Mums nustate gimdymo data pagl paskutiniu menesiniu pirmaja diena. Taigi buvo nustatyta gimdymo data 2009-08-07 o pagimdziau 2009-08-08