Įkraunama...
Įkraunama...

Kada prasidėjo gimdymas?

Apklausa: kiek buvo nestumo savaiciu kada jus pagimdet? (825 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
'oficiali' nuomone, kiek suprantu,- jei pirmas velavo- labai didele tikimybe, kad veluos ir sekantis. Ir ypatingai, jei ir jusu mama/sesuo/kitos kraujo giminaites linkusios perneshiot vaikus. Na, cia nekalbant apie 3-5 dienu 'perneshiojimus'. Mano pirmas gime 43 savaichiu. Niekas nedave ankstyvu prognoziu sekantiems neshtumams schmoll.gif
Atsakyti
pirmas gimė tiksliai nustatytą datą, antrą pernešiojau 11 d. ir skatino gimdymą smile.gif
Atsakyti
Pirmasis gimė 4 dienos iki termino (4290 g), antrasis 2 dienas po termino, o svėrė mažiau (3910 g).
Atsakyti
Pirmoji gime tiksliai laiku, antra pernesiojau 10 dienu, trecia velavo 2 dienas. rolleyes.gif
Atsakyti
pagal mmm terminą gimėm 39 ir 4 dienos,bet vaikas jau buvo pernešiotas,sausa odytė ir nagiukai ilgoki.bet gimė ne savo noru,kirpo vandenis ir krapštė lauk,nes vandenų mažai buvo ax.gif gal dėl to sunkiai sekėsi,nors atvažiavau su į cm atsidarymu doh.gif
Atsakyti
41sav. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2010 04 07, 23:07)
pagal mmm terminą gimėm 39 ir 4 dienos,bet vaikas jau buvo pernešiotas,sausa odytė ir nagiukai ilgoki.bet gimė ne savo noru,kirpo vandenis ir krapštė lauk,nes vandenų mažai buvo ax.gif gal dėl to sunkiai sekėsi,nors atvažiavau su į cm atsidarymu doh.gif

tikriausiai norejot pasakyti, kad kaklelis buvo atsidares 5 cm? ax.gif
o kaip nustate, kad mazi vandenu?
cia eilinio apziurejimo metu ta gali pamatyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 04 08, 13:34)
tikriausiai norejot pasakyti, kad kaklelis buvo atsidares 5 cm?  ax.gif
o kaip nustate, kad mazi vandenu?
cia eilinio apziurejimo metu ta gali pamatyti? g.gif

oj,tikrai 5 cm blush2.gif
na aš atvažiavau į gn nes man vis buvo drėgna kelnaitėse. vakare mama sako nuvažiuok pasitikrinti gal laša vandenys. nuvažiavau,bet nieko tokio nerado,o po poros dienų darant echo,pamatė kad yra tik 5,kai min riba 8 smile.gif todėl manau labai gerai būtų pasidaryti echo prieš galą dar,su antru taip ir darysiu ax.gif
Atsakyti
nu supratau .....
reiks pasiteirauti gines, kai del echo paskutinem savaitem blush2.gif
Atsakyti
40 savaiciu suejo ir prasidejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auriuxe @ 2010 04 11, 14:28)
40 savaiciu suejo ir prasidejo smile.gif

as kazkaip irgi labai noreciau, kad man viskas neuzsitestu ilgiau nei 40 sav. ax.gif
Atsakyti
Mums nustate gimdymo data pagl paskutiniu menesiniu pirmaja diena. Taigi buvo nustatyta gimdymo data 2009-08-07 o pagimdziau 2009-08-08 thumbup.gif
Atsakyti