Įkraunama...
Įkraunama...

Kada prasidėjo gimdymas?

Apklausa: kiek buvo nestumo savaiciu kada jus pagimdet? (825 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Pagimdziau 40 sav.+2d.
Atsakyti
man siandiena dakatre sake, kad jau vaikelis isitaise poza zemyn galva... jau pasiruoses... tikiuosi ir man ilgai termino netems... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 04 14, 16:29)
man siandiena dakatre sake, kad jau vaikelis isitaise poza zemyn galva... jau pasiruoses... tikiuosi ir man ilgai termino netems...  ax.gif

tai, kad dar ankstoka sakyciau. Plauciukai dar nesubrende, tad skubint reikalo neverta, bent 37 sav. sulaukit ax.gif 4u.gif
Atsakyti
tai ne as ne del to.... as del to, kad ji nuramino, jog jei jau galva isitaise zemyn, tai jau vargu ar bepakeis poza, tad turetu viskas sklandziai praeiti... ax.gif
Atsakyti
Pirma gimdziau 42 sav., o antroji velevo 12 dienu 4u.gif
Atsakyti
Pirmąją gimdžiau dviem dienom vėliau po nustatyto termino, o dabar kaip bus nežianu, nes darė du echo ir vienas rodė didesnį vaikutį, kitas savitę mažesnį, tai man šviečiasi,kad gimdysiu vėliau nustatytos datos. doh.gif
Atsakyti
pirma pernesiojau savaite,antra-3d,tai dabar sakau gal laiku pavyks rolleyes.gif
Atsakyti
Pirmasis gimė po savaitės (po numatyto termino), o antrasis tai dviem dienom anksčiau 4u.gif
Atsakyti
Dukra gimė lygiai termino dieną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 05 26, 12:37)
Dukra gimė lygiai termino dieną  biggrin.gif

kai faina.... 4u.gif
sveikinu;

jau baisiai nenoreciau, jei maniskis veluotu.... ax.gif
Atsakyti
pirmąją perneiojau 1-ą d., o antrasis gimė kaip laikrodukas - termino dieną smile.gif
Atsakyti
pagal gyd. gimti turejo sausio 1, pagal mano pasiskaiciavimus - gruodzio 28, o gime gruodzio 27 biggrin.gif
Atsakyti