37,5 sav. nors per paskutini echo gydytoja buvo nauja gimdimo data nustacius
tai pagal ja ir pagimdziau
Pirmas - 37 sav., antras - 41 sav ir 2 d.
Pirmąją dukrytę gimdžiau 38 sav. 3 d., o antras (prognozuojamas sūnelis) jau šiandin 40 sav. 1 . vis dar nepasirodo 
Sąrėmiai tęsiasi jau lygiai 3 sav., gimdos kaklelis atsivėręs 2 cm, bet leliukas vis nelenda lauk
Jau galvojau, kad tikrai anksčiau pagimdysiu nei pirmą, bet va. Košmariškos dienos, pilnos laukimo, ir aplinkinių erzinantys klausimai... Kas sulaukė termino, manau, žino, ką tai reiškia
Sąrėmiai tęsiasi jau lygiai 3 sav., gimdos kaklelis atsivėręs 2 cm, bet leliukas vis nelenda lauk
ne ta paspaudziau prabalsavau uz 40, is tikro 41 sav ir 4d ir niekas dar net nesiruose prasidet, kai atsiguliau y ligonine ketvirtadieni niekas neprasidejo tai penktadieni daktarai pradejo veikla patys
Likus savaitei iki termino
Ir tai, toks pusiau ekstra isejo, nes man pradejo rodytis, kad vandenys bega (paskui pasirodo tikrai soniniai bego) ir saremiai silpni atsirado, todel susiskambinus su gydytoju, jis nusprende nebelaukt
38 sav.
Kazkaip tikslaia nustate... Pirmas net lygiai ta pacia diena gime
, o antras lygiai 2 sav. pasiskubino, ir tikrai pasiskubino, nes gime mazesnio svorio ir varsketas
, ko noreti pametinis ir taip paskutini laika su prasidariusia gimda vaiksciojau, o kur dar itampa, egzai...
mano gimdymo data taip pat svyruoja
nes kai pastojau dar maitinau, mmm buvo nereguliarios, todel pagal jas nieko negalima pasakyti. As tik mazdaug galiu pasakyti pastojimo data, bet tai irgi labai netikslu. Kadangi tai ne primas gimdymas, kazkaip man labai ramu. Gimdysiu kada gimdysiu. Jei mazylis pats sugebejo pasirinkti laika kada jam ateiti, niekieno nuomones neatsiklauses (netyciukas), tai manau sugebes issirinkti ir jam labiausiai tinkama gimimo data ir niekieno nuomones neklaus
Vaikis su savo nuomone
Pirmasis gime 41 sav. O dabar tai 39 sav.
Pirmoji gime anksciau, 5d.iki termino, si karta liko pora dienu iki termino, bet vis dar laukiam.Prognozavo, kad gims dar anksciau, bet nepasiduoda mazylis
pirmajį pagimdziau dviem dienom veliau, o antroji gime 10 dienu anksciau nei buvo numatyta