Įkraunama...
Įkraunama...

Kada prasidėjo gimdymas?

Apklausa: kiek buvo nestumo savaiciu kada jus pagimdet? (825 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
O as keliom dienom atsiguliau i ligonine, kai buvo 37 sav. Stebejo vaiko sirdele, nes man vis atrode, kad mazai juda. Ligonineje visai patiko. Daug nestukiu (aisku dauguma su pernesiojimais, todel aimanoja ir nori kuo skubioau pagimdyti). Mano palatos kaimyne tokia linksma moteris. Ji jau labai norejo pagimdyti, bet vaikelis neskubejo. uztat as dar nenorejau, o man pasake, kad kaklelis minkstas ir atsiveres 1 cm. Abi dvi isvaziavome penktadieni namo. Ji turejo grizti pirmadieni atgal, o as dar turejau grazias dvi savaiteles smile.gif bet as grizau atgal sekmadieni doh.gif
Ir dabar jau turiu savo grazu angeleli smile.gif Idomu ar kaimyne mano pagimde smile.gif
Atsakyti
visa tai buvi pavasari,kovo pabaigoj...as gimdziau 41 savaites,paskutines 3 savaites tai kaip kosmaras verysad.gif -bemieges naktys,pastovus nuovargis ir dar labiau vargino draugu klausimai-,,ar jau?'',,kada gimdysi?'' g.gif gimdziau 19 val kol galiausiai padare cezari,nes nesistate vaikelio galvyte-kaip kosmara tas 19 val atsimenu-o dar atvaziau puse 2 nakties,daktare pikta pasitaike doh.gif per vizitacija atejo 2 daktarai tai dar negana to pasisaipe,kad nesugebejau pagimdyt pati blink.gif
galiu pasakyt kad labai stipriai pasijaute is daktaru puses jog nedaviau ne vienam i kisene (as pries kysius) gimdziau Motinos ir vaiko klinikose Siauliuose
na bet jau baigiu pamirsti viska-sunus sveikas,drutas ir grazus auga mirksiukas.gif
Atsakyti
Beveik 42 sav. doh.gif bet viskas vyko naturaliai, skatinti neprireike smile.gif
Atsakyti
lygiai 39 savaičių ax.gif
Atsakyti
37sav ir 1d. Nuo 33sav (mazius jau buvo apsivertes ir nusileides, gimda vis spazmavo) skaiciavau dieneles ir vaiksciojau kaip ant adatu. Suejus 37sav atsipalaidavau ir bac blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirmukė @ 2010 07 13, 20:14)
37sav ir 1d. Nuo 33sav (mazius jau buvo apsivertes ir nusileides, gimda vis spazmavo) skaiciavau dieneles ir vaiksciojau kaip ant adatu. Suejus 37sav atsipalaidavau ir bac blush2.gif

oi kaip smagu... man irgi spazmuoja spazmuoja, bet kaip ner taip ner... dar liko keliosn dieneles iki termino, bet visko gali buti kad pernesiosiu, nes leliukas nedidukas, atsilieka pagal savaites, dabar dar tik 3200 sveria wub.gif
Atsakyti
Gydytojai buvo nustatę datą: liepos 15d. Tai ir gimė kaip laikrodukas, 40 savaičių liepos 15d. ~10val smile.gif
Atsakyti
40 savaiciu ir 3 dienos 4u.gif
Atsakyti
Pirmas - 42 savaičių prasidėjo pats be intervencijų
Antras - 40 savaičių ir 2 dienos
Atsakyti
O kaip skaiciuoti jei paskutiniu mmm dienu nesizymiu ir neatsimenu. Dvi gydytojos gimdymo data nustatinejo pagal vaisiaus dydi, ir abi skirtingai, skirtumas 1,5 savaites...
Atsakyti
41+2

paskutines dienos buvo kosmariskos - beveik depresija biggrin.gif Bet paskui nusiteikiau dar maximum savaitei, kada jau butu pradeje skatinti. Ir dienos kur kas greiciau slinkdavo.
Atsakyti
Pirmas gimdymas pries 2 metus: 40+5 d.
Antras gimdymas : 40+5 d.
Abu kartus gydytojai truputi paskatino, kad pradeciau gimdyti... smile.gif, nuleido vandenis...
Atsakyti