Įkraunama...
Įkraunama...

Kada prasidėjo gimdymas?

Apklausa: kiek buvo nestumo savaiciu kada jus pagimdet? (825 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Manasis kavalierius gimė 39 sav. +2 dienos biggrin.gif
Atsakyti
Mano lelyte paskubejo ir atejo i si pasauleli 37 savaiciu. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mylim mylim sia lelyte wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano dukrytė gimė lygiai 38 savaičių.
Atsakyti
man gimdymo terminas buvo nustatytas nuo pat pradžių rugsėjo 8 d.dukriukas šią dieną ir atėjo į mūsų pasaulį biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pataikiau lygiai paskaičiuotą dieną pagal paskutines mėnesines tongue.gif
Atsakyti
Terminas buvo rugpjūčio 13d, tą dieną apžiūrėjęs gydytojas pasakė, kad dar savaitę tikrai negimdysiu. Tai aš labai ramiai, be stresų pravaikščiojau tą savaitę, tik įkyrūs klausinėtojai "ar dar nepagimdei" kiek nervino. Rugpjūčio 19d. apsilankėme parodoje, o grižtant švietė toks fantastiškas pilnas mėnulis, tai kažkaip atėjo mintis - dabar jau greit...Ir sekmadienį jau supau ant rankų sūnelį tongue.gif .
Atsakyti
Man supermamos skaičiuoklė paskaičiavo, kad gimdysiu gruodžio 14 d., tai taip ir pagimdžiau yahoo.gif
Atsakyti
mano dukra nail.gif gime 37savaiciu ir6 dienu,o sunaitely pagimdziau kaip ir buvo nustatyta termino diena 40 savaiciu.
Atsakyti
Mano angeliukas gimė savaite anksčiau biggrin.gif
Atsakyti
Mano mergyte gime dviem savaitem veliau nei buvo paskaiciuota, kai tik suejo 42 savaite.Turejo 2005 06 20, o 2005 07 04 patys nuvaziavom ir iskrapstem:D, nes mamai buvo vis labiau neramu. Pagal ligonines gydytojus ir pagal echoskopu duomenis uzsibuvo tik savaite.
Atsakyti
Sunelio terminas buvo liepos 30d. pagimdziau 31d.bet saremiai prasidejo 30d.
Dukros spalio 16d. ax.gif o pavyko tik 25d.ir tai skatino
Atsakyti
mano sūnus gime 4 dienom anksčiau nustatytos datos, nors pasirodė, kad gimdyt turėjau dar anksčiau - tik išėjus kamščiui, likus9 dienom iki numatytos datos., nes placenta jau buvo pradėjus dalintis, o echoskopas to nerodė.
Atsakyti