Įkraunama...
Įkraunama...

Kada prasidėjo gimdymas?

Apklausa: kiek buvo nestumo savaiciu kada jus pagimdet? (825 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Kaip keista, maniau, kad nemažai leliukų gimsta kaip ir mano 36 savaitę, o pasirodo tai tikrai mažuma.
Atsakyti
Mūsų Viliukas gimė 40sav+3d, neaišku, kiek jis būtų dar pilvelyje gyvenęs, jei ne skatinimas mūsų abiejų sveikatytės labui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulelyte: 21 vasario 2006 - 09:29
Nė nežinojau, kad taip daug gimdo virš 40 savaičių g.gif bigsmile.gif
Mano lelius tik 41 sav ir 1 d pasibeldė į šį pasaulį (be skatinimų, nors neužilgo jau planavo) ax.gif
Atsakyti
Mūsų pirmasis gimė 3 dienelėm anksčiau, o antroji mergytė (kaip nekeista) 1ą dieną ilgiau užsibuvo pilvelyje smile.gif
Atsakyti
Pirmasis sunelis gime 38 savaiciu,o antroji dukryte 40+1 diena smile.gif
Atsakyti
Šiaip jau pirma vaikaą kai gimdžiau buvo 37 savaitės,bet tai svoris ,ūgis ir t.t. buvo visškai normalus,tad manau,kad gyditoja tiesiog suklido termina nustatydama g.gif .O antras gimdymas tai 40 savaičiu ,3 dienom veliau termino rolleyes.gif p.s. abu gimdymai prasidejo naturaliai ir nebuvo skatinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PUMIKE: 24 vasario 2006 - 13:33
Man terminas buvo spalio 18, o pagimdzia 20spalio. Nors jokiu gi mdymo simptomu ebuvo vis tiek vaziavom. Ir ka manot gimdos kaklelis jau buvo atsidares 5 vm. O man jokiu saremiu:) Per 5 val pagimdziau sveika ir grazia dukryte.
Atsakyti
Mano terminas buvo liepos 7 d. o pagymdžiau 17, taigi gaunasi 10 dienu veliau ax.gif bet mano vaikas neturejo jokių pernešiojimo požimių thumbup.gif
Atsakyti
Mano terminas buvo kovo 6d. Cezaris buvo planuojamas vasario 25 dieną, o mažylis sugalvojo ateiti vasario 16 dieną. Buvo 37,5 sav. Viskas tvarkoje - 3,600 kg stiprus vyrutis thumbup.gif
Atsakyti
gimdžiau lygiai tą dieną, kuri buvo nustatyta, t.y. lygiai 40 sav., tačiau vaikutis buvo kiek pernešiotas, vandenis buvo dar skaidrūs, bet jau pažaliavę
Atsakyti
as savo kudiki pernesiojau lygiai 1 savaite, t.y. gimdymas prasidejo 41sav. nors kai vaikas gime, gydytojai sake, kad jis visiskai nepernesiotas. tai suprask kaip nori, gal data neteisingai parinkta buvo?
Atsakyti
Mes gimėm beveik 37 savaičių.Dabar juokaudami sakom,kad gimė pernešiotas,nes gydytojai sakė,kad duok dieve išnešiočiau iki 7 mėnesių,labai jau jis nenorėjo pas mane tupėt schmoll.gif
Atsakyti