QUOTE(S.N.A.S @ 2008 02 24, 23:44)
Aš irgi laukiu stirnų sezono..
O kas dėl bebrienos, tai drįsčiau nuliūdint tave..

bebrienos kvapo negaliu pakęst, būtent dėl šios priežasties bebrienos nesu ragavus.

Tas kvapas tooooks specifinis, kad po to viskas ir visur smirda. Vaišino mus rūkyta bebriena ir kitąkart berods tušinta..

Mano mama ragavo bebro Uodegą (čia lyg kaip delikatesas berods, jei neklystu), sakė skanu buvo jei ne tas kvapas, bet po to pasirodė, kad apsinuodijo..
Taip kad padėt negaliu

Bet kailiukas bebro man patinka...
na ka... as pati bebro nesu nei gaminus nei ragavus niekada

prisiskaitinejau receptuku.. pagrinde visi ruko arba daro desreles... galimybes isrukyt nera, su desrelem zaist tyngiu

todel uodega is karto bus ismesta. o pati bebra pameginsiu pamirkyt vandeny su actu ir krapu stiebais (aceit kvapa panaikina). Poto pamarinuosiu medziotoju prieskoniais ir kisiu i orkaite... zesim kas gausis
nepavyks tai nepavyks, ka darysi

bet pamegint reik