QUOTE(,,Selina'',2012 11 04, 19:00)
sveikos ,
parasysiu ir as recepta is sernienos. Gaminom vakar, buvo tikrai super puper. Ir sveciams labai patiko.
Serniena pamarinavau su cesnaku, svogunais, morka, slakeliu acto, aliejaus, grietines, medaus keletas saukstu, druska, pipirai. Pamarinavus keleta paru verciu i puoda ir troskinu. Taip pat dedu cili pipiriuka, dvi paprikas, su blenderiu trintus savo sultyse pomidorus is skardines, keletas lapeliu, imetu kelis kvapiuosius, kelis karciuosius pipirus, dar pagardinu druska. Ir jau i pabaiga dar ipilu saldzios grietineles. Skaniausia patiekti su bulviu kose.
Kiek esame valge ir gamine, galiu pasakyti, kad tikrai vykes receptas

linkiu isbandyti.
Noriu padėkoti - pirmąkart gyvenime gaminau šernieną ir super

mėsytė minkšta, kvapų jokių keistų nesijaučia, turbūt ir nesuprasčiau, kad šerniena, jei pati nebūčiau gaminus.
Gal kam pravers: atšildymui prireikė nakties, tada supjausčiau, praploviau šaltu vandeniu keletąkart nuo kraujo, parą marinavau, o troškinau 2 val.