Įkraunama...
Įkraunama...

Žvėrienos paruošimas

QUOTE(,,Selina'',2012 11 20, 19:06)
Malonu girdeti, kad patiko.  thumbup.gif Siaip reiketu pridurti, kad taip galima gaminti ir stirnienos nugarine. Irgi liuks gaunasi smile.gif

ar nesausas troskinys is stirnienos gaunasi? kokios riebesnes nededat? kiek darydavau tai vienos stirnienos triskinukas per sausas gaudavosi, tai as dar lasinuko dedavau... bei niekada nieko nemarinuodavau su medumi, tai idomu ka jis duoda, ar nesijaucia tas saldumas? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Pirmą kartą mano virtuvėje atsidūrė stirna unsure.gif

Net neįsivaizduoju, kaip ką su ja daryt. Mąstau apie kokį nors troškinį... Kokius prieskonius naudoti? Spec. žvėrienai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_alba @ 2012 11 25, 14:05)
Pirmą kartą mano virtuvėje atsidūrė stirna  unsure.gif

Net neįsivaizduoju, kaip ką su ja daryt. Mąstau apie kokį nors troškinį... Kokius prieskonius naudoti? Spec. žvėrienai?  ax.gif

O tema skaitet? Bent jau paskutinius 3 puslapius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2012 11 25, 16:11)
O tema skaitet? Bent jau paskutinius 3 puslapius?  g.gif
pamokslavimus pasilaikykite gal sau g.gif
Man neaktualu apie briedienos farsa, stirnienos kepeneles ar saslykus (nes jiems ne sezonas).
O klausiu konkreciai receptu, ir ar butina naudot specialius prieskonius, ar issiverst galima su virtuveje turimais? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_alba @ 2012 11 25, 19:17)
pamokslavimus pasilaikykite gal sau  g.gif
Man neaktualu apie briedienos farsa, stirnienos kepeneles ar saslykus (nes jiems ne sezonas).
O klausiu konkreciai receptu, ir ar butina naudot specialius prieskonius, ar issiverst galima su virtuveje turimais?  unsure.gif

Sioje temoje milijona kartu sneketa apie stirnienos gamyba tongue.gif tongue.gif tongue.gif reik netinget paskaityt, tikrai rasit atsakyma i savo konkretu klausima. mirksiukas.gif as asmeniskai nenaudoju zverienos prieskoniu, nepatinka man jie smile.gif
Atsakyti
Na va, pamiršau prisiduoti šioje temoje, kad pirmas bandymas kažką iš šios mėsos sukonstruoti labai pavyko ax.gif Visgi nusipirkau žvėrienos prieskonių, bet dar namie turimais paskaninau troškinį mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Praejusia savaite isigijome konvekcine krosnele, siandien kepeme joje bredienos gabalelius tokius gero kumscio dydzio. Gavosi nerealiai, minksta ir sultinga apie kokia visada svajojau (daugybe kartu kepem orkaitej, bet visad issausedavo).
Mums dar patinka salta brediena ar stirniena su majonezu ir juoda duona valgyt, labai gardu
Atsakyti
Mrginos, nerandu kaip pasigaminti brediena. Noreciau kepti orkaiteje, nemazu tokiu gabalu blush2.gif . Mastau, koks marinatas butu geriau? ar reiktu numirkyti per kelis vandenys ir kiek laiko maziausiai reiktu marinuoti?
Turit minciu?

Su serniena paprsaciau, ji nera sausa. O stai su brediena g.gif Arba tiesiog nemoku.
Zodziu reikia konsultacijos biggrin.gif
Atsakyti
Iš patirties galiu pasakyti, kad briediena geriausiai tinka rūkytiems gaminiams, tokiems kaip dešroms ar kumpeliams daryti....aišku čia tik mano nuomonė.
Tik nelygu kiek jos turi? Turint gabaliuką mėsos, tai ir kalbos apie tokius gaminius negali būti... smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.Gavau netiketai laukini zuiki dovanu.Ka butu galima skaunaus is jo nuveikt,nes niekad nieko nesu darius is zuikio. g.gif
Buciau labai dekinga uz pagalba.
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2012 12 24, 12:33)
Sveikos merginos.Gavau netiketai laukini zuiki dovanu.Ka butu galima skaunaus is jo nuveikt,nes niekad nieko nesu darius is zuikio. g.gif
Buciau labai dekinga uz pagalba.

Aš ir turiu zuikį ir ruošiuosi Naujakui gaminti (sako labai gerai šiemet išvakarėse valgyti zuikį). Pirmiausiai numirkysiu per naktį actuotam vandenį, tada apipjaustyt plėnes ir vėl parai užmerkti vandenyje su druska ir prieskoniais. Tada virsiu greitpuodyje su prieskoniais. Nuimsiu nuo kaulų ir mėsytę troškinsiu su daug daržovių ir vėl visokiais prieskoniais, dėsiu pabaigai sviesto ir grietinės negailėdama. (vandens vis dapilu, jei išsigaruoja, nes kaip sausa neskanu, reikia, kad būtų su padažu) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edičiuks @ 2012 12 22, 23:04)
Iš patirties galiu pasakyti, kad briediena geriausiai tinka rūkytiems gaminiams, tokiems kaip dešroms ar kumpeliams daryti....aišku čia tik mano nuomonė.
Tik nelygu kiek jos turi?  Turint gabaliuką mėsos, tai ir kalbos apie tokius gaminius negali būti... smile.gif

Aš irgi dariau dešras, tai super gavosi thumbup.gif O daugiau tai nieko iš jos nedaryčiau.

QUOTE(maltakava @ 2012 12 24, 12:33)
Sveikos merginos.Gavau netiketai laukini zuiki dovanu.Ka butu galima skaunaus is jo nuveikt,nes niekad nieko nesu darius is zuikio. g.gif
Buciau labai dekinga uz pagalba.

Aš tai kepčiau orkaitėje jį ax.gif
Atsakyti