Įkraunama...
Įkraunama...

Geri interneto puslapiai

QUOTE(ruta33 @ 2006 11 26, 23:58)
4u.gif  Nepykit, bet kas galėtų parekomenduoti GERŲ INTERNETO PUSLAPIŲ. Jau kelintą kart įsijungių, o čia apie tas pačias bezdžiones vis kalba sukasi  doh.gif

Kad labai jau patiko tos beždžionės hihihi.gif .
Atsakyti
labutis

man reikia kokio puslapio su kompiuteristų paveiksliukais, juokingais, kokiom karikatūrom ar panašiai

bandžiau pati ieškoti, bet nelabai randu sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 27 lapkričio 2006 - 08:56
4u.gif Sveikutes
user posted image
Programa ziūreti TV ir klausytis radio programų online.
Privalumai:
Nereikia instaliuoti! Nereikia atnaujinti transliacijos stočių,kadangi tik įsijungus automatiskai atnaujinamos stotys is serverio sąraso! siuo metu yra 1917 radio ir 103 TV stotys! Galima daryti laidų įrasus

mamkos as per cia tiesiogiai ziuriu tv3, thumbup.gif gal kam idomu blush2.gif
siustis
Atsakyti
QUOTE(Viktorija21000 @ 2006 11 27, 12:33)
mamkos as per cia tiesiogiai ziuriu tv3,  thumbup.gif  gal kam idomu  blush2.gif

bigsmile.gif tai čia labai super dalykas, jei jis veikia normaliai...
O tai dabar kai parsisiunčiau tą failiuką, tai jį visada iš zip to folderio atidaryt reiks?
O rodo netrūkinėjant? kol kas man nepasijungia niekas dar...
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 11 27, 13:02)
bigsmile.gif  tai čia labai super dalykas, jei jis veikia normaliai...
O tai dabar kai parsisiunčiau tą failiuką, tai jį visada iš zip to folderio atidaryt reiks?

Man irgi nepradeda nieko rodyti :/
Atsakyti
QUOTE(Viktorija21000 @ 2006 11 27, 12:33)
4u.gif Sveikutes
Programa ziūreti TV ir klausytis radio programų online.
Privalumai:
Nereikia instaliuoti! Nereikia atnaujinti transliacijos stočių,kadangi tik įsijungus automatiskai atnaujinamos stotys is serverio sąraso! siuo metu yra 1917 radio ir 103 TV stotys! Galima daryti laidų įrasus

mamkos as per cia tiesiogiai ziuriu tv3,  thumbup.gif  gal kam idomu  blush2.gif
siustis

g.gif o man net nesiunčia,matyt išnaudojot limitą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 11 27, 13:26)

Gal siunteisi jau kąnors iš rapidshare? Nors turėtų leisti siųstis.
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2006 11 27, 13:36)
Gal siunteisi jau kąnors iš rapidshare? Nors turėtų leisti siųstis.

rašo,kad 32min palaukti ax.gif ryte tai siunčiausi,tai matyt daugiau ir neduos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 11 27, 13:38)
rašo,kad 32min palaukti ax.gif ryte tai siunčiausi,tai matyt daugiau ir neduos tongue.gif

Tai po tų minučių galėsi siųstis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 11 27, 13:26)

o man isvis per kelias sek atsisiuncia tuscias failiukas doh.gif uzknisa kartais rapidchare cool.gif
Atsakyti
4u.gif nors gerai kad nors kam nors parsisiust iseina doh.gif man siuo metu irgi nerodo,bet vakar vakare kuo graziausai ziurejau per tv3 filma be trukdziu smile.gif si programa rodo tiesiogiai gal nuo teliko kokia 1min atsilieka ax.gif bet tai manau geriau nei nieko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2006 11 27, 14:02)
bigsmile.gif  tai čia labai super dalykas, jei jis veikia normaliai...

na kai isarchyvavai ta failiuka,atsirado papke tai is jos ir pajunginek, smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man patiko tas dalykas,jau vyrą nudžiuginau kad lėkštė be reikalo nupirkta tongue.gif nors kaži kiek čia ilgai bus g.gif
Atsakyti