Įkraunama...
Įkraunama...

Geri interneto puslapiai

QUOTE(atenamarija @ 2006 11 28, 22:14)
Čia
Trapiojo meno Šedevrai
Papildyta:
Labai ačiū visoms už puikius paaiškinimus .Supratau,išbandžiau,gavosi!

neatrodo labai trapūs,bet jei papūstų vėjas būtų ne kas doh.gif labai gražu 4u.gif
Atsakyti
[quote=grange,2006 11 28, 16:22]
pabandžiau nukopinti, gal bus aiškiau -
kai spaudi žinutėje atsakyti, išmeta tau tokį langą, kokį ir matai paveiksle, tada spaudi tą http mygtuką, į laukelį įkopijuoji adresą, kurį nori įkelti, tada jį su pelyte pažymi vėl tame langelyje, na aš to nepadariau, bet manau supranti, nu kad pamėlinuotų, tada spaudi OK, po dešine puse toj mažytėj lentelėj kur nr 3 ir tada atsiras vėl užrašas My Webpage ir tą ištrini, ir įrašai kokį nori žodį - čia ar pan.
ir vėl spaudi ok. Turėtų gautis, pabandyk
sėkmės 4u.gif

user posted image
[/quote]

4u.gif Galbūt ne šioje temoje turėčiau klausti,bet manau nesupyksite. blush2.gif
o kaip galima įkelti tokį puslapį iš savo kompo? blush2.gif

user posted image
[/quote]
Atsakyti
[quote=@lone,2006 11 29, 21:45]
4u.gif Galbūt ne šioje temoje turėčiau klausti,bet manau nesupyksite. blush2.gif

Tu dar neturi surinkusi 100 žinučių, todėl iš kompo kelti nuotraukų dar negali. Daugiau apie tai rasi čia
Atsakyti
[quote=Berta,2006 11 30, 08:18]
[quote=@lone,2006 11 29, 21:45]

Tu dar neturi surinkusi 100 žinučių, todėl iš kompo kelti nuotraukų dar negali. Daugiau apie tai rasi čia
[/quote]
o kaip būtent tokie paveikslėliai yra padaromi?
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2006 11 30, 08:27)
o kaip būtent tokie paveikslėliai yra padaromi?

Ant klaviatūros paspaudi mygtuką Print Screen, nueini į programą Paint ir ten pasirenki Edit-> Paste. Tada išisaugai. Print Screen išsaugo vaizdą, kuris tuo metu matosi kompiuterio ekrane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2006 11 30, 08:30)
pasirenki Edit-> Paste.

Arba paprasčiausiai paspaudo ctrl+v 4u.gif
Atsakyti
Ant klaviatūros paspaudi mygtuką Print Screen, nueini į programą Paint ir ten pasirenki Edit-> Paste. Tada išisaugai. Print Screen išsaugo vaizdą, kuris tuo metu matosi kompiuterio ekrane smile.gif

QUOTE(Dilma @ 2006 11 30, 10:05)
Arba paprasčiausiai paspaudo ctrl+v 4u.gif

aciuks.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif man pavyko aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Berta @ 2006 11 30, 08:18)
Tu dar neturi surinkusi 100 žinučių, todėl iš kompo kelti nuotraukų dar negali.

tai kad čia ne iš kompo o per internetinį psl, tai irgi neleidžiama kai nėra 100 žinučių?

drinks_cheers.gif visiškai teisingai mirksiukas.gif ir dar patalpini į kokį psl, kad įkelti nuorodą čia..
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir aš dabar jau kieta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif išmokau vaizdą nufotkint 4u.gif
Atsakyti
Labukas visoms!
Anksciau buvau radusi jusu parasyta internetini psl kur yra vaizdo klipai sportuoti, na nemoku issaiskinti, bet gal supratot, bandau mest svori ir ieskau pagalbos
Atsakyti
QUOTE(nobody’s perfect @ 2006 11 30, 15:42)
Labukas visoms!
Anksciau buvau radusi jusu parasyta internetini psl kur yra vaizdo klipai sportuoti, na nemoku issaiskinti, bet gal supratot, bandau mest svori ir ieskau pagalbos

As irgi ko nors panasaus noreciau ... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nobody’s perfect @ 2006 11 30, 15:42)
Labukas visoms!

Cia kazkokiu radau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristte @ 2006 11 30, 16:57)
Cia kazkokiu radau... biggrin.gif

Didelis ačiux 4u.gif
o gal žinot iš kur parsisiųsti bodyflex g.gif
Atsakyti