Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinis bagažas į lėktuvo saloną

Mane tai siek tiek erzina tas taisykliu nesilaikymas(daug didesnis rankinis bagazas nei galima).Ilipi i lektuva,reikia isideti tasyte ar rankinuka,o ten lagaminu prikista wink.gif ,kisi po kojomis,o tai nera labai patogu.
Atsakyti
QUOTE(dawny @ 2007 10 16, 14:11)
Mane tai siek tiek erzina tas taisykliu nesilaikymas(daug didesnis rankinis bagazas nei galima).Ilipi i lektuva,reikia isideti tasyte ar rankinuka,o ten lagaminu prikista wink.gif ,kisi po kojomis,o tai nera labai patogu.

aš tai visada po priekyje esančia sėdyne laikau (išskyrus tuos atvejus kai prie avarinio išėjimo sėdžiu). Man daug patogiau, nereikia stotis ir niekur brautis, jeigu noriu kažką išsitraukti ar įsidėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2007 10 16, 13:14)
tai bet gi rankinio niekad nesveria, bent man nė karto nesvėre g.gif
o dėl išmatavimų, tai svarbu, kad į tą retgento aparatą tilptų lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ismatavimus gali patikrinti idedami i tokius remus, kur prie registracijos arba, pas kai kurias avialinijas, prie laipinimo buna. Jei i juos telpa, tada gali imti. Sverti niekas nesveria, bet, jei mato, kad tu savo rankini bagaza persikreipus tempi, tai uztenka personalui is taves ta tase paimti ir pamatys, kad per sunkus. Tada nusius vel i registracija, kad priduotum. Tada gali virsvori moketi. Ir t.t.
I ta rentgeno aparata ir tu visa pasistengus tilptum lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zirne @ 2007 10 16, 15:18)
Ismatavimus gali patikrinti idedami i tokius remus, kur prie registracijos arba, pas kai kurias avialinijas, prie laipinimo buna. Jei i juos telpa, tada gali imti. Sverti niekas nesveria, bet, jei mato, kad tu savo rankini bagaza persikreipus tempi, tai uztenka personalui is taves ta tase paimti ir pamatys, kad per sunkus. Tada nusius vel i registracija, kad priduotum. Tada gali virsvori moketi. Ir t.t.
I ta rentgeno aparata ir tu visa pasistengus tilptum lotuliukas.gif

na rankinio bagažo man dar nekarto nebandė į tą dėžę kišti, kaip ir svorio nežiūrėjo. Na gal jeigu jau atsineši kažkokį ypatingai milžinišką daigtą, tai neleistų... bet šiaip nelabai ten kas žiūri.
Man teko tik vieną kartą neštis labai didelę kuprinę į saloną (virš 10kg ir į tą dėžę nė per kur) + atskirai dar miegmaišį, nieks nieko nesakė, bet daugiau taip nedariau. Tą kartą labai netikai viskas nutiko ir nebuvo jau ką daryti doh.gif
Atsakyti
Tai ir sakau, kad nuo avialinijos priklauso. Dauguma del keliu kilogramu ar keliu centimetru cirku nekrecia, visi nori, kad su jais ir toliau skraidytum, uztai pro pirstus ir ziuri.
Tiek, kad man paciai rami galva, kai zinau, kad viska pagal taisykles darau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2007 10 16, 14:25)
aš tai visada po priekyje esančia sėdyne laikau (išskyrus tuos atvejus kai prie avarinio išėjimo sėdžiu). Man daug patogiau, nereikia stotis ir niekur brautis, jeigu noriu kažką išsitraukti ar įsidėti smile.gif

nezinau kokia aviakompanija tu skraidai , bet Raynair kiek skridau (o nemazai )tai net rankinuku neleidzia prie saves laikyti kylimo ir leidimosi metu, jau nekalbant apie daiktu laikyma po kedemis doh.gif .O vieno skrydzio metu i Svedija tai taip nusileidinejo doh.gif, kad net knyga iskrito is ranku doh.gif ir radau tik uz penkiu eiliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2007 10 16, 16:48)
nezinau kokia aviakompanija  tu skraidai , bet Raynair kiek skridau (o nemazai )tai net rankinuku neleidzia prie saves laikyti kylimo ir leidimosi metu, jau nekalbant apie daiktu laikyma po kedemis  doh.gif .O vieno skrydzio metu i Svedija tai taip nusileidinejo  doh.gif, kad net knyga iskrito is ranku  doh.gif ir radau tik uz penkiu eiliu  doh.gif

prie savęs tai aišku neleidžia, bet po priekine kėde leidžia. Netgi prieš skrydį praneša, kad daiktus pasidėti į viršuje esančias lentynas arba po kėde priešais. Skraidau dažniausiai su airbaltic, bet teko ir su kitom skrist, tame tarpe ir ryanair mirksiukas.gif
Atsakyti
Dažnai skraidau, tai galiu pasakyt, kad tikrai leidžia po priekyje esančia sėdyne pasidėt. roblema, kad dažnai mažesnių kompanijų lėktuvuose elementariai vietos tiek nėra, kad kokį didesnį daiktą kyštelt.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirne @ 2007 10 30, 11:01)
Tu gal parasyk, ka tu nestis nori, tai pabandysiu atsakyti, nes nestis galima labai daug ka bigsmile.gif

na skaitykim telefonai ,misinuko skabonke, pamersai ,zaislai vaikui,buteliukai vaiko
Atsakyti
QUOTE(niunia585 @ 2007 10 30, 20:17)
na skaitykim telefonai ,misinuko skabonke, pamersai ,zaislai vaikui,buteliukai vaiko

Jeigu buteliukai tušti, tai galima biggrin.gif o mišinukų neeee schmoll.gif nebent jie į bonkutes, mažesnes nei 100 ml supakuoti 4u.gif
Telefonas turi būti išjungtas viso skrydžio metu. Žaislai negali būti aštrūs/metaliniai smile.gif bet tokių žaislų vaikams matyt ir nebūna hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(niunia585 @ 2007 10 30, 20:17)

telefona gali imti be problemu, kaip Makalius jau sake, tik isjungti reikes. Pampersai, zaislai, buteliukai ir t.t. yra O.K.
Ribojamas yra skysciu emimas i lektuvo salona. Skysciai, kremai, pastos ir pan. gali buti imami tik ne didesnese kaip 100ml. pokuotese ir tos pokuotzes turi buti atskirai sudetos i vel uzdaroma plastikini maiseli (toks su uztrauktuku), kurio turis ne daugiau vieno litro. Vaiku maisteliui bei medikamentams si taisykle negalioja, t.y., pagal EU istatymus, tu gali pasiimti maistelio vaikui tiek, kiek jo reikes keliones metu, nepriklausomai nuo pokuotes dydzio. bet kuriuo atveju patarciau pasiskambinti i oro uosta is kurio skendi, nes kiekviena valstybe su siuo istatymu elgiasi siek tiek kitaip. Olandijoje tas maiselis yra 900 ml., anglijoje kosmetika (tusas, lupdazis ir pan.) nepriskiriama skysciams, o Vokietijoje visa ta geri reikia krauti i maiseli, ispanams, apskritai, vienodai rodo: kartais atima skyscius, bet dazniausiai gali i su litriniu buteliu praeiti.
Siaip visa tai ir ant tavo lektuvo bilieto yra surasyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirne: 30 spalio 2007 - 20:37
del medikamentu - jiems reiktu irodymo is gydytojo, kad tau ju reiks ir butent tiek skrydzio metu. Siaip nepasiimsi litro valerijono ir sakysi, kad tau cia reikia vaistu mirksiukas.gif

vaiko maiso irgi "tiek kiek reiks skrydzio metu", virs 100ml talpos gali but, bet kaip cia kazkas norejo 7 bonkutes kosiu pasiimt skrydziui iki Turkijos - tai tiek tikrai niekas nepraleis, nei bet kam aisku, kad per 3 valandas vaikui tiek nereikia.
Atsakyti