Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinis bagažas į lėktuvo saloną

LABAI LABAI RŪPI, "Ryanair" ar teko matyti, ar pačioms susidurti su hand bag išmatavimu viršijimu? Reikalavimas yra 55x40x20 - mano lagaminas 59cm ilgio, t.y. 4cm ilgesnis? O plotis tai ant ribos g.gif kaip manot ar praeisiu? unsure.gif
Labai rūpi, tas jų griežtumas.

DĖKUI, labai laukiu JŪSŲ žinių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poisonyte: 20 spalio 2010 - 15:57
QUOTE(poisonyte @ 2010 10 20, 16:54)
LABAI LABAI RŪPI, "Ryanair" ar teko matyti, ar pačioms susidurti su hand bag išmatavimu viršijimu? Reikalavimas yra 55x40x20 - mano lagaminas 59cm ilgio, t.y. 4cm ilgesnis? O plotis tai ant ribos  g.gif kaip manot ar praeisiu?  unsure.gif
Labai rūpi, tas jų griežtumas.

DĖKUI, labai laukiu JŪSŲ žinių

na man teko matyti,kad pasiziuri, jei pasirodo jiems itartinas tai kisa ant svarstykliu tuoj, bet taip ziuri virsvori, o kad dydi patuotu nesu macius mirksiukas.gif
Atsakyti
paskaityk temoi apie ryanaira ten daug apie tai kalbeta, o seip kauip pasiseks, kartais labai grieztai tikrina o kartais ne
Atsakyti
Velnias velnias, įstrigau Londone, mano lagamino ilgis 59cm, skrisiu iš Stansted orouosto, Gatwice, kaip supratau, tai nelabai kabinėjasi.
Londone euro neturiu, et ir svarų nelabai turiu smile.gif situacija labai komplikuota. Hrrr... Gal neprikibs dėl tų kelių cm :S
O tarkim, gal kažkas žinote, turiu dabar bilietą internetų kaip ir nusipirkusi, bet kaip suprantu, vis tik tai dar tebėra rezervacija, nors Ryanair pavedimą jau ir padariusi. Ar galiu kooreguoti ir į bilietą dar įtraukti bagažą? Skrydis pirmadienį.
Dėkui nuoširdžiai
Atsakyti
QUOTE(poisonyte @ 2010 10 21, 03:12)

Jei nieks protingiau neatsakys, tai neprofesionaliai paskysiu - manau, kad gali. Logiškai mąstant, turėtum galėt, gi žmogus dažnai užsakydamas bilietus prieš metus nežino, reiks jam to bagažo ar ne...
Atsakyti
o Chekin esi pasidarius?
o bagaza gali itraukti stai cia
https://www.bookryan...a...ie&lc=en-ie
pazymek add bags, pats pirmas ir uzpildyk ka reikia
Atsakyti
sveikos 4u.gif
turiu toki klausimeli ax.gif ar kauno orouoste yra pirki alkoholio jau po patikrinimo g.gif
Atsakyti
Yra kažkoks kromelis, galima nusipirkt. Kainų nemačiau. Ir kabokėlis yra, tik kainos tai jau bože opasi...
Atsakyti
QUOTE(alincikita @ 2010 11 05, 15:27)
sveikos 4u.gif
turiu toki klausimeli ax.gif ar kauno orouoste yra pirki alkoholio jau po patikrinimo g.gif

yra 4u.gif bet kainos nelabai ir skiriasi nuo LT parduotuviniu schmoll.gif
Atsakyti
sveikos ar galite man kvailai paaiskinti del rankinio bagazo 55 cm x 40 cm x 20 cm ar tai yra (ilgis cm x plotis cm x skersmuo cm) ? labai aciu matot bijau susimaisyti skrisiu pirma karta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_liepa @ 2010 12 01, 20:31)
sveikos ar galite man kvailai paaiskinti del rankinio bagazo 55 cm x 40 cm x 20 cm ar tai yra (ilgis cm x plotis cm  x skersmuo cm) ? labai aciu matot bijau susimaisyti skrisiu pirma karta  4u.gif

Jokio skirtumo - gi tase/lagamina galit sukiot kaip norit.
Atsakyti
QUOTE(_liepa @ 2010 12 01, 13:31)
sveikos ar galite man kvailai paaiskinti del rankinio bagazo 55 cm x 40 cm x 20 cm ar tai yra (ilgis cm x plotis cm  x skersmuo cm) ? labai aciu matot bijau susimaisyti skrisiu pirma karta  4u.gif

ne skersmuo, o aukstis... kuris ismatavimas yra kuris kaip Shopping sake - jokio skirtumo!
Atsakyti