Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

vienas asmuo pasakojo kad kretoj nemazai tarakonu ir daugelyje viesbuciu ju yra ir sake, kad toki mesingi tai man net plaukai ant viso kuno pasisiause. sakykit ar tikrai tai tiesa?tipo pasakojo kad tai nepriklauso nuo svaros viesbutyje tipo jie patys gyvena kur nori????paneikit ganda nes jis tikrai ne koks - nesinoretu kad medaus menuo butu praleristas tarp tarakonu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 04 02, 18:20)
vienas asmuo pasakojo kad kretoj nemazai tarakonu ir daugelyje viesbuciu ju yra ir sake, kad toki mesingi tai man net plaukai ant viso kuno pasisiause. sakykit ar tikrai tai tiesa?tipo pasakojo kad tai nepriklauso nuo svaros viesbutyje tipo jie patys gyvena kur nori????paneikit ganda nes jis tikrai ne koks  - nesinoretu kad medaus menuo butu praleristas tarp tarakonu  4u.gif

Mes gyvenom Marin Kristin Hersonisos m. tai nei vieno tarakaškino nemačiau.

O dėl uodų, gal jie mane labai mėgsta ir iš toli užuodžia? biggrin.gif Va ir dabar namie jau du pagavau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alvara: 02 balandžio 2007 - 21:34
QUOTE(sarune+ @ 2007 04 02, 18:20)
vienas asmuo pasakojo kad kretoj nemazai tarakonu ir daugelyje viesbuciu ju yra ir sake, kad toki mesingi tai man net plaukai ant viso kuno pasisiause. sakykit ar tikrai tai tiesa?tipo pasakojo kad tai nepriklauso nuo svaros viesbutyje tipo jie patys gyvena kur nori????paneikit ganda nes jis tikrai ne koks  - nesinoretu kad medaus menuo butu praleristas tarp tarakonu  4u.gif

nenustebciau, jei ten buvo ne tarakonai, o cikados rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zebriukas @ 2007 04 02, 22:34)
nenustebciau, jei ten buvo ne tarakonai, o cikados  rolleyes.gif

Buvo pas mus vienas tarakonas! Didelis! biggrin.gif Mes jį sumedžiojome ir padėjome prie įėjimo į kambarį, valytojoms parodyti. tongue.gif O cikados - jos ant medžių gyvena, su sparnais, ir garsiai rėkia. Mes iš pradžių galvojome, kad tai paukščiai, bet niekaip jų nematėme, o paskui pamatėme vabzdžius ir sužinojome, kad tai cikados biggrin.gif.
Atsakyti
jo Cikados tai reksnes,bet kiek zinau nepavojingos.as aplamai aplink medzius ratus sukau istisai,kad pamatyti nors viena-pagal cirpima regis tukstanciai ju,o pamatyti sunku.na bet viena radau,tai parsitempiau namo,kad parodyti zmonems kas per vabzdys-kaip ne kaip enciklopedijoje raso,kad pats triuksmingiausias.
o tarakonus vaikiausi Tunise-jie dideli ir lakste greitai kaip peles.is paskos begiojau,kad is arciau pamatyti toki giganta.as ju nebijau-taip,kad mes ramus.
Atsakyti
Saltmete, kaip tik pagalvojau apie tave bigsmile.gif Na ir kaip ten Kreta dabar? wub.gif Buciau labai dekinga apie bet kokiu pletkus apie Santorini. Kaip ten kainos, ar pasikeite? Kiek zinau, kelto bilietas 30 euru i viena puse, i abi 60. Plius viesbutis (noriu su nakvyne ax.gif ). O gal koki paketa pigiau imti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zebriukas @ 2007 04 03, 09:53)
bandau ikelti cikada  biggrin.gif cia gyva  mirksiukas.gif
nepavyksta ikelti....

Tai aš tada įkelsiu cikadą smile.gif . Jos didelės, apie 5 cm.
user posted image
Atsakyti
Netyčia užmačiau žodį KRETA. Oi kaip gera ten buvo, važiuokit, kas ten dar nebuvo, nuostabu ten 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mes buvome su vyru prieš tris beveik metus, liepos pabaigoj, iki šiol atsiminimai gyvi ir nuostabūs....
Buvome miestelyje Stalida, 1km iki Malijos, netoli Heraklionas. Išsinuomavom mašiną ir apvažiavom visą salą. Vaizdai tiesiog nerealūs, kalnai, jūra, gražūs miesteliai, geri žmonės,oiu, bent jau aš negaliu pasakyti nei vieno blogo žodžio....
Esu buvus nemažai kur, bet Kreta man buvo pati fainiausia wub.gif wub.gif wub.gif

Būtinai ten ruošiamės sugrįžti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaliaG: 03 balandžio 2007 - 12:56
oi mergaites... faina cia, nu faina... dziaugiasi mano sirdis, negaliu atsigrozeti tais vaizdais... siandien visa diena davemes su birbalu.. adrenalino metams i prieki prisigaminsiu.. bigsmile.gif
shalimar, kol kas del santorinio nieko dar nezinau, bet parasysiu, jei tik zinosiu ka nors..
maliavka, buvau siandien Ierapetroj, tai del keltu i ta sala Chrissi, jie dabar dar neplaukia, tai ir tvarkarasciu info nebuvo lengva suzinot, bet vienoj vietoj uzmaciau, tai buvo parasyta, kad is ryto plaukia 10.30 ir 12.30. Tikekimes tas patas galios ir vasara.

QUOTE(Shalimar @ 2007 04 03, 11:10)
Saltmete, kaip tik pagalvojau apie tave bigsmile.gif Na ir kaip ten Kreta dabar? wub.gif Buciau labai dekinga apie bet kokiu pletkus apie Santorini. Kaip ten kainos, ar pasikeite? Kiek zinau, kelto bilietas 30 euru i viena puse, i abi 60. Plius viesbutis (noriu su nakvyne ax.gif ). O gal koki paketa pigiau imti? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 04 04, 14:27)

jei atvirai, tai as pati sau pavydziu...
o del kosmetikos... tiesa pasakius, tai dar neteko dometis ar isvis tokia yra.. g.gif  bet pasidomesiu...

Na aš prisiskaičiau apie alyvuogių aliejus masažui, muilus, kaukes visokias............daug visko radau Lietuvoj prancūzų gamybos (L'octaine , ale kainos jų..........), ale juk ir Graikija garsi savo alyvuogių plantacijom. Gal paklausinėk vietinių, kadangi tu kaip ir neturistė, manau, nemeluos nei kokybės, nei kainos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas rūpinasi sveikata, patariu pirkti Kretoje šalto spaudimo alyvuogių aliejaus. Ten yra toks, kurio rūgštingumas 0,3%. Anksčiau aš tik buvau skaičiusi, kad kuo mažesnis rūgštingumas, tuo geriau, ir 0,3% yra geriausia. Bet Lietuvoje mažiausias, kuri radau, buvo 0,7%, o ant daugumos iš viso nerašo rūgštingumo - matyt jis dar didesnis mirksiukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2007 04 04, 20:44)
Na aš prisiskaičiau apie alyvuogių aliejus masažui, muilus, kaukes visokias............daug visko radau Lietuvoj prancūzų gamybos (L'octaine , ale kainos jų..........), ale juk ir Graikija garsi savo alyvuogių plantacijom. Gal paklausinėk vietinių, kadangi tu kaip ir neturistė, manau, nemeluos nei kokybės, nei kainos. mirksiukas.gif

Teisingai prisiskaitei. Kretoj parduotuvėlėse gausu įvairiausių kosmetikos priemonių, kurių pagrindas yra alyvuogių aliejus. Muilai, kaukės, .....
Muilai nuo 1 iki 2 eurų, natūralios kempinės nuo 4-5 eurų (bet jos mažos), o visi kiti buteliukai (talpa apie 100-150 gr) nuo 10 eurų. Keliaudama atkreipiau dėmesį, kad visos prekės pigesnės nekurortiniuose miesteliuose.
Atsakyti