Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(Net @ 2007 04 17, 15:24)
Mums agentūroj 7 d. paskaičiavo, kad už kondiką turėtumėme pakloti 180 Lt nuo žmogaus - bais brangu - vakarienė kainavo 216, tai nusprendėm jeigu ką vietoje pasiimti - tikiuosi, kambarių nebus išvis be kondicionierių  g.gif

ir mes mokejom agenturoj.. is pradziu nenorejau jo imti, gaila pinigu buvo, bet po to kai paskaiciau , kad jau birzelio pradzioj ten karsciai bus, ir prisiminus, kad pernai tunise be kondicionero numirtumem, teko susitaikyt ir sumoket uz ji smile.gif
Kiek skaiciau , paciam viesbutyj bus galima uzsakyt kondicionera -lygtai 6 eur/para (lenku saituose maciau) . jei taip , tai iseina pigiau nei pas mus uzsakyt g.gif
Atsakyti
Mes vaziuojame geguzes men. su 5 m vaiku. Galvojau, kad su 5 m. vaiku gal jau galetume i Santorini plaukti g.gif Nors po jusu pasisakymu kazkaip suabejojau verysad.gif O gal kuri nors buvot su penkiameciu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rututu25 @ 2007 04 18, 09:54)
Mes vaziuojame geguzes men. su 5 m vaiku. Galvojau, kad su 5 m. vaiku gal jau galetume i Santorini plaukti  g.gif  Nors po jusu pasisakymu kazkaip suabejojau  verysad.gif  O gal kuri nors buvot su penkiameciu?  4u.gif

Nežinau kaip tavo 5-iametis, bet aš su saviškiu plaukčiau.. jis stipruolis ir užgrūdintas kelionių pas mane biggrin.gif ir jei jūs keliaujat gegužę, kai šiek tiek ramiau... liepą ar rugpjūtį tai gal ir paabejočiau dar... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 04 18, 10:04)
Nežinau kaip tavo 5-iametis, bet aš su saviškiu plaukčiau.. jis stipruolis ir užgrūdintas kelionių pas mane biggrin.gif  ir jei jūs keliaujat gegužę, kai šiek tiek ramiau... liepą ar rugpjūtį tai gal ir paabejočiau dar... g.gif

Matyt vaikas vaikui nelygus unsure.gif. Aš su savo šešiametėmis pernai neplaukiau, nes jos kelionių neužgrūdintos ir rūpi joms tik žaidimai biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Natelė @ 2007 04 18, 14:50)
O kada skrendat i Sofokli? smile.gif
o tai gali duot  gyventi namukuose? Gal kas gyveno juose? skyriasi salygos pagrindiniame pastate ir namukuose? g.gif

Šiandien jau gavau viešbučio patvirtinimą - skrendam 26 d. O kada jūs? Žinok su tais namukais tai bajeris: kataloge apie juos nei šnipšt ir jeigu agentūroje būtų neužsiminę, būtume net nežinoję. Sakė ten netoli baseino yra kažkokie namukai, jie labai niūrūs: niekaip neatgaminu, ar SM buvo apie tai rašyta, o buvusios mergaitės neatsiliepia. Žodžiu, tokiu atveju, manau, turėtume pilną teisę kelti vėją novaturui, nes būtų akivaizdus apgaudinėjimas. Kita vertus jei jie rezervuoja bendrai ir paprasčiausia nebus vietų - na, bet apie tai gal negalvokim mirksiukas.gif Agentūroj sakė tie namukai kažkiek matosi kataloge toje foto kur baseinas nutrauktas - ten lyg jo siena ar kažkas (tiesa pasakius, nieko ten nemačiau, bet kai esu biškį bailė, tai ėmiau ir išsigandau smile.gif ). Na, bet tikiuosi visko geriausio...

Atsakyti
QUOTE(jojo55 @ 2007 04 18, 19:32)
Labutis.
As irgi birzelio 13 skrendu i ta pati viesbuti.  smile.gif Tai tik grizusi prasom visus pliusus ir minusus isvardinti. LABAI LAUKSIU...  drinks_cheers.gif

Cia keletas ispudziu ax.gif
As tai iskart vaizdo i jura norejau bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 18 balandžio 2007 - 18:36
QUOTE(Shalimar @ 2007 04 18, 16:36)
Cia keletas ispudziu ax.gif
As tai iskart vaizdo i jura norejau bigsmile.gif  wub.gif

Aciu.
As pradzioje galvojau, kad tiks ir be juros, gal vietoj pavyks susitarti, bet kai nuejome rezervuoti vietu - sako - liko tik su vaizdu i jura. Tai teko primoketi. smile.gif
Bet kol kas atsiliepimai visai neblogi, manau nesigailesiu. smile.gif
Atsakyti
Liabukas labai nreciau suzinoti koki viesbuti kretoj pasirinkot(koks geriausias) girdejau kad kreta viena is geriausiu kelioniu thumbup.gif
Atsakyti
Sweiki visi, mes renkames povestuvine kelione ir niekaip negalime apsispresti i kurį viešbutį važiuoti. renkames tarp MAY ir RETHYMNO VILLAGE. Apie juos jokių atsiliepimu neradome, gal kas iš jūsų yra buves ten ir ką nors žinote apie juos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiaudas @ 2007 04 19, 11:33)
Sweiki visi, mes renkames povestuvine kelione ir niekaip negalime apsispresti i kurį viešbutį važiuoti. renkames tarp MAY ir RETHYMNO VILLAGE. Apie juos jokių atsiliepimu neradome, gal kas iš jūsų yra buves ten ir ką nors žinote apie juos. smile.gif

nebuvau nė vienam lotuliukas.gif bet tėvams bandžiau ieškoti viešbučio, tai daug labiau patiko MAY (bent jau iš aprašymo blush2.gif ), o ir šiaip ten labai populiarus viešbutis unsure.gif
Atsakyti
Saltmetele,gal zinai kur butu galima gauti arba rasti Kretos koki zemelapuika su nuorodom i lankytinas vietas?
mes turesime GPS,a tai zemelapi turime parsisiunte.
dar ne pro sali ir popierinis variantas butu.
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2007 04 20, 00:19)
Saltmetele,gal zinai kur butu galima gauti arba rasti Kretos koki zemelapuika su nuorodom  i lankytinas vietas?
mes turesime GPS,a tai zemelapi turime parsisiunte.
dar ne pro sali ir popierinis variantas butu.

Va mane irgi domintu toks dalykas. Ir is viso - kaip susidaryti marsruta, ka aplankyti su masina? Juk nevaziuosi kur akys mato, nors tikiu kad ten visur pasakiskai grazu. Planuojame nuomotis masina 1-2 dienoms.

Ir kaip Kretoje yra su kainu sistema? Ar ten normaliai fiksuotos kainos, kaip civilizuotoj saly, ar irgi reikia deretis iki nukritimo, kaip kokioj Turkijoj ar Egipte? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajonė: 20 balandžio 2007 - 07:14