Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(Net @ 2007 05 15, 16:17)
Sveikos,

šiandien perskaičiau Lietuvos ryte: gal kas jau aplankėte? Mes būsime Stalidoj ir visai planuotume nueiti... ax.gif

Lietuvės restoranėlis

stalidoje pacioje yra pora labai neblogu restoraneliu, nepamenu pavadinimo, bet jis yra beveik centre ir iseina i juros kranta terasa... ten 4 broliai dirba, tokie storuliukai, jie gatveje kvieciasi uzeiti, super aptarnavimas ir maistas... o einant keliu link Malia miesto (nepatingekit pasivaikscioti, ten tik pora km ir labai grazi gamta einant) pilna tavernu, kur skaniai pavalgysite... ju ten visur ir visi kviecia uzeiti, ypac pamate dar neidegusius turistus (is karto supranta kad svieziena atvyko tongue.gif ).
Nueikite i naktinius klubus Malia mieste, ten labai fainai laika praleisite:)
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2007 05 16, 12:15)

o kokios idomu yra iejimo i naktinius klubus kainos Malioj? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskule @ 2007 05 16, 10:47)
Gerai parašei,Šaltmėte,kad jūros blogybės thumbup.gif mes nei vienas nevalgom žuviwes ir gėrybių,nes pupą beria.....o pagal gydytojos sąrašiuką dietinį tai tik obuolius LT galim valgyti.....bet berniukas alpsta dėl vaisių visų...... g.gif

Žinai, kaip būna su tais vaisiais... gal ir esi pati girdėjus, kad LT labai daug vaikų beria nuo citrusinių, ir ne tik vaikų.. o kai nuvažiuoja į pietų Europą, tai valgo tuos citrusinius ir jokių bėrimų.. taigi, darom išvada, kad beria ne nuo vaisių, o nuo chemikalų, naudojamų jų išsaugojimui... šiuo metu citrusinių Kretoj negausit, bent jau vietinių, tai ir nebandykit, bet, mano asmenine nuomone, aš bent jau savo vaikui bandyčiau duot pabandyt įvairių vaisių, būtinai vietinių, be chemikalų... ir kažkodėl manau, kad nei ten jus bers, nei ką... bet, aišku, mamos nuojauta pirmiausia... taigi daryk kaip tau atrodys geriausia... mirksiukas.gif

- Malia miesto
- Nueikite i naktinius klubus Malia mieste, ten labai fainai laika praleisite:)

- toks ten ir "miestas"... doh.gif laba diena... turistų kaimas ir tiek, beveik numirštantis ne sezono metu.. mirksiukas.gif
- jo, nueikit, ypač jei girtų britų norit pamatyt... biggrin.gif
o įėjimas, kiek žinau, ten visur nemokamas...
Atsakyti
stalidoje pacioje yra pora labai neblogu restoraneliu, nepamenu pavadinimo, bet jis yra beveik centre ir iseina i juros kranta terasa... ten 4 broliai dirba, tokie storuliukai, jie gatveje kvieciasi uzeiti, super aptarnavimas ir maistas... o einant keliu link Malia miesto (nepatingekit pasivaikscioti, ten tik pora km ir labai grazi gamta einant) pilna tavernu, kur skaniai pavalgysite... ju ten visur ir visi kviecia uzeiti, ypac pamate dar neidegusius turistus (is karto supranta kad svieziena atvyko tongue.gif ).

Man Malija klaikų įspūdį paliko - niekada nenoriu ten grįžti. Na, nebent tau 14, tu atvažiavai gerti, svaigti, tūsintis non stop... man išvis susidarė įspūdis, kad ten vien jaunikliai atostogauja. Įdomu, ką tuo metu ir kur daro jų tėvai g.gif
Atsakyti
Apie Malija ir as tik blogu atsiliepimu girdejau doh.gif Tvartas, prifarsiruotas girtu turistu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 05 16, 15:12)
Apie Malija ir as tik blogu atsiliepimu girdejau doh.gif Tvartas, prifarsiruotas girtu turistu cool.gif

tai vien jau gandai sklinda.... o kai dar pamatai... doh.gif ten jaunų, girtų, ką tik iš tėvelių glėbio ištrūkusių britų vieta... ten nosį kišu tik tuo atveju, kai pravažiuot reikia... ir tas neišvengiama, nes kelias iš Agios į Iraklio eina per Malia...
Atsakyti
xebryte, girdejau nuo Malia link Dzeuso uolos eina naujas kelias, kuris dar net nepazymetas zemelapiuose. Ar tikrai? smile.gif
Atsakyti
oi, nepriminkit man Malijos doh.gif sumanėm paskutinę dieną Kretoj pasiimt kelionę laiveliu iki Sisi miestelio... doh.gif lankstinukuose rašė, kad suos ir vyno ir vaisių ir t.t. plaukiant (gavom tik kažkokio šampano, nuo kurio vos nesuvimdė biggrin.gif ) prisšvartavo prie kažkokios taisomos Malijos prieplaukos, suvedė visus į autobusą, nuvežė į kažkokį restoranėlį (buvo 2X2 baseinas, tai supraskit VANDENS PARKAS) visury laukų ir sako atvažiuosim po 3h doh.gif prasibastėm po laukus, bulvytes apžiūrėjom auginamas lotuliukas.gif žodžiu man Malija paliko tik pačius blogiausius prisiminimus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 05 16, 16:27)
tai vien jau gandai sklinda.... o kai dar pamatai... doh.gif  ten jaunų, girtų, ką tik iš tėvelių glėbio ištrūkusių britų vieta... ten nosį kišu tik tuo atveju, kai pravažiuot reikia... ir tas neišvengiama, nes kelias iš Agios į Iraklio eina per Malia...

Jooo, o aš su sūneliu liepą į Maliją važiuoju. doh.gif .. Gyvensim Sirens Beach 4* - nagi labai reikėjo ant jūros kranto, prie smėlio pliažo mano vaikiukui. Tikiuosi, kad bent pliažas ten normalaus smėlio g.gif Šaltmėtėle, o kur Kretoj yra kurortai su gero smėlio paplūdimiais?g.gif Nes agentūrose tai tik rankom mojuoja - atseit smėlio tai nė su žiburiu nerasi Kretoj... Tai pati atsikapsčiau, kad lyg ir Malijoj nieko pliažas, bet dabar labai parinuos , dėl to Malijos chaoso:verysad:
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 05 16, 16:15)
oi, nepriminkit man Malijos  doh.gif sumanėm paskutinę dieną Kretoj pasiimt kelionę laiveliu iki Sisi miestelio...  doh.gif lankstinukuose rašė, kad suos ir vyno ir vaisių ir t.t. plaukiant (gavom tik kažkokio šampano, nuo kurio vos nesuvimdė  biggrin.gif ) prisšvartavo prie kažkokios taisomos Malijos prieplaukos, suvedė visus į autobusą, nuvežė į kažkokį restoranėlį (buvo  2X2 baseinas, tai supraskit VANDENS PARKAS) visury laukų ir sako atvažiuosim po 3h  doh.gif  prasibastėm po laukus, bulvytes apžiūrėjom auginamas  lotuliukas.gif žodžiu man Malija paliko tik pačius blogiausius prisiminimus  doh.gif

Kaip keista g.gif Mes kadangi gyvenome Stalidoje, tai vieną vakarą nukeliavome iki Malijos (ten truputį daugiau nei 1km), ji man nepasirodė labai jau bjauri, bet ten nesinorėtų atostogauti, nes vakarais tektų matyti tik prisigėrusius britų paauglius doh.gif
Bet, kai plaukėme į SISI miestelį, tai Malijos visai nekliudėme g.gif , o nuplukdė į labai gražų miestelį SISI, kuriame nerealūs kalnai, ir šiaip toks miestelis išskirtinis, buvo smagu po jį pasivaikščioti ir skaniai papietauti ant jūros kranto ax.gif Pats laivelis tai aišku buvo toks... niiilabai schmoll.gif biški ir papykino, nes bangavo, bet pats miestelis tai tikrai buvo labai gražus 4u.gif
Atsakyti
smėlėtas pliažas nebent prie 5 žvaigždučių viešbučių lotuliukas.gif

QUOTE(DaliaG @ 2007 05 16, 16:30)
Kaip keista g.gif Mes kadangi gyvenome Stalidoje, tai vieną vakarą nukeliavome iki Malijos (ten truputį daugiau nei 1km), ji man nepasirodė labai jau bjauri, bet ten nesinorėtų atostogauti, nes vakarais tektų matyti tik prisigėrusius britų paauglius doh.gif
Bet, kai plaukėme į SISI miestelį, tai Malijos visai nekliudėme g.gif , o nuplukdė į labai gražų miestelį SISI, kuriame nerealūs kalnai, ir šiaip toks miestelis išskirtinis, buvo smagu po jį pasivaikščioti ir skaniai papietauti ant jūros kranto ax.gif Pats laivelis tai aišku buvo toks... niiilabai schmoll.gif biški ir papykino, nes bangavo, bet pats miestelis tai tikrai buvo labai gražus 4u.gif

na labai įdomiai g.gif jaučiu mus nuplugdė visai į kokius kaimelius, nes jau ten kur buvo jų įžymusis VANDENS PARKAS aplinkui matėsi vien laukai ir suplėšyta plėvele šiltnamiai... doh.gif viešbučių ir žmonių nerasta doh.gif o tas "Sisi", tai labai mažas miesteliūkštis buvo... vos kelios kavinės ir pora vešbučių unsure.gif
žodžiu buvom apgauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2007 05 16, 16:22)
Jooo, o aš su sūneliu liepą į Maliją važiuoju.  doh.gif .. Gyvensim Sirens Beach 4* - nagi labai reikėjo ant jūros kranto, prie smėlio pliažo mano vaikiukui. Tikiuosi, kad bent pliažas ten normalaus smėlio  g.gif Šaltmėtėle, o kur  Kretoj yra kurortai su gero smėlio paplūdimiais?g.gif Nes agentūrose tai tik rankom mojuoja - atseit smėlio tai nė su žiburiu nerasi Kretoj... Tai pati atsikapsčiau, kad lyg ir Malijoj nieko pliažas, bet dabar labai parinuos , dėl to Malijos chaoso:verysad:

Nepergyvenk taip mirksiukas.gif , Malijoje tikrai yra labai platūs ir gražūs smėlio paplūdimiai, beje, Stalidoje, šalia Malijos, irgi yra labai neblogi paplūdimiai smile.gif
Ir nemanau, kad dienomis ten irgi vien išgėrę britai vaikšto schmoll.gif Šiaip Malija skaitoma jaunimo kurortu, ten daug diskotekų, barų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 05 16, 16:34)
na labai įdomiai  g.gif jaučiu mus nuplugdė visai į kokius kaimelius, nes jau ten kur buvo jų įžymusis VANDENS PARKAS aplinkui matėsi vien laukai ir suplėšyta plėvele šiltnamiai...  doh.gif viešbučių ir žmonių nerasta doh.gif o tas "Sisi", tai labai mažas miesteliūkštis buvo... vos kelios kavinės ir pora vešbučių  unsure.gif
žodžiu buvom apgauti  doh.gif

O iš kokio miesto Jūs plaukėt? Ir ar kartu priklausė ir vandens parkas? Nes pas mus tai vandens parko jokio nebuvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaliaG: 16 gegužės 2007 - 15:35