Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji planavimo darbai

QUOTE(Dzijanka @ 2006 07 20, 11:58)
Sveikos,
Skaitau skaitau sio forumo ivairias temas nuo kainu iki scenariju. Tiesiog apakus ir negalvojau kad vestuves sukelia tike daugproblemu  doh.gif
Nesu dalyvavusi ne vienose vestuvese, ir visskai neismanau apie tradicijas. Turiu drauge, kuri buvo 5-8 vestuvese, daugiausia lenkiskose. Tai ji bus mano vestuvese ir sako pades viska planuot. Ka as zinau, bet mano nuomone vestuves cia ne linksmybiu koks vaakrelis, o po jos pasakojimo taip is supratau kad bus zaidimai, sokiai pagal tokia ale palangoj muzikele, nuotakos vagimas, ispirkimas, visokiu kitu man nematytu ir neregetu dalyku.
Vienu zodziu, kazkodel man visa tai nepatinka. O gal as klystu????
Zmoniu bus apie 35, mano tevai, jo tevai, ir dar po viena seima. Visi kiti musu draugai. Zodziu jaunimo daugiausia. Sedejau sedejau ir pagalvojau, kad noreciau tokiu vestuviu :
Pirma diena susituokiam, baznycioj, zagse  rolleyes.gif  aplankom trakus ar siaip grazias vietas, nuvaziuojame i restorana, grazi rami vakariene, valsai, kiti sokiai ir pan. Pavalgom, pageriam ir issiskirstom. O kita diena i sodyba su draugais, va ten jau ir zaidimu, ir pagrobimu ir visa kita galima panaudoti. Sugalvoti koki temini apsirengima, kad butu ir sventiskai ir patogiai. nes mano tevai isvis nemegejai dideliu baliu, ir panasiai. Tai noriu paklausti Jusu patarimo, nes nezinau net kaip daryti  blink.gif  blink.gif  blink.gif

manau, kad jei jaunimo bus daug daugiau nei pagyvenusiu tai visu simtu pritariu thumbup.gif o del teminio apsirengimo visai butu idomu g.gif ir linksnma, PATARIMAS: daryk taip kaip tu nori ir jauti kad tai tau patiks ir paliks daug linksmu prisiminimu .
Atsakyti
aciu 4u.gif
o tai kazkaip nejaukiai jauciuosi, ir jausciausi per vestues jei daryt pagal plana, ir na nezinau, kazkaip man nepatinka tradicines, labiau linkstu prie uzsienio tradiciju, kai nedaro nerealaus baliaus kur tik valgoma ir geriama, geriau jau as kita diena isleksiu i povestuvine kelione rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2006 07 05, 15:02)
Tai kad taip, sakyčiau, brangokai išeina...  g.gif Labai jau tie svečiai “apiplėšinėjami”. Mes fotografui už darbą 350 lt mokėsim, plius juostelės ir pačios nuotraukos (tik jos žymiai pigiau išeis, nei po 3 lt.). O daugeliui svečių užteks ir internetinio varianto – jei norės, patys nuotraukas pasidarys (ir jokių užsisakinėjimų iš pareigos). Kiek teko girdėti, daug kas dabar šitaip daro. mastau.gif

bigsmile.gif patiko man sitos kainos thumbup.gif ta prasme, sumokejot fotografui 350lt, ir jis jums dave nuotrauku albuma, juosteles ir cd su nuotraukom? jei taip, tada as laaaaaabai noriu jo kontaktu, pleaseeeeeee 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2006 07 05, 15:02)
Tai kad taip, sakyčiau, brangokai išeina...  g.gif Labai jau tie svečiai “apiplėšinėjami”. Mes fotografui už darbą 350 lt mokėsim, plius juostelės ir pačios nuotraukos (tik jos žymiai pigiau išeis, nei po 3 lt.). O daugeliui svečių užteks ir internetinio varianto – jei norės, patys nuotraukas pasidarys (ir jokių užsisakinėjimų iš pareigos). Kiek teko girdėti, daug kas dabar šitaip daro. mastau.gif

geras ploja.gif nooriu kontaktu ir as blush2.gif
Atsakyti
Parasyk ir man jo kontaktus i AZ wink.gif
Atsakyti
Zinoma, pirmiausiai reikia issirinkti data, susitarti civilineje metrikacijoje ir/ar baznycioje.
Paskui reiktu dviese susedus pasitarti kokio "scenarijaus" noretumete. Isgrynine savo norus, suprasite, ko jums reikia - pirsliu ar vakaro vedeju, kaip ilgai noresite,kad grotu muzikantai (o gal ju net nesamdysite). Kai zinosite, kokiu vestuviu NORITE PATYS, tada jau viskas deliosis is savo vietas.
Paskui reiktu susirasti sventes vieta.
Toliau muzikantai, fotografas.
Padaryti kvietimus ir visus pakviesti (mano manymu optimaliausias variantas pries 3 men.)
Labai patartina patiems parengti vakarines dalies "karkasa", kuri itin gerai reik isdiskutuoti tarpusavyje, o nepakenktu dar pasiklausti nuomones ir kur nors pirslavusiu ar neseniai susituokusiu pazistamu. Tame "karkase" numatyti svarbiausius dalykus ir ju seka. Taip labai pagelbesite savo vedantiesiems ar pirsliams. Tuo paciu reik palikti laisves, kad galetu noredami iterpti siurprizu - nereik per daug smulkintis.
Patarimas - isdalinkite darbelius kuo daugiau zmoniu, neuzkraukite visko tik pirsliams - galbut turite gera drauge, kuri mielai pravestu keleta zaidimu, gal pvz. turite puiku dede, kuris paprasytas uzvestu kokia daina. Nesitikekite, kad kiti nujaus, ko jus norite ir viska padarys. Paprasykite. Ir sutikus padarykite sarasiuka, kuo zmogus turetu pasirupinti.
Aisku, didzioji dalis visu rupesciu teks jums. Kai turesite "karkasa", visi smulkus darbeliai paaiskes vienas po kito.
Sekmes ruosiantis!
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2006 07 21, 23:01)
bigsmile.gif patiko man sitos kainos  thumbup.gif ta prasme, sumokejot fotografui 350lt, ir jis jums dave nuotrauku albuma, juosteles ir cd su nuotraukom? jei taip, tada as laaaaaabai noriu jo kontaktu, pleaseeeeeee  4u.gif

Ir as noreciau, jei butu galima blush2.gif
Atsakyti
Jei nesunku tai atsiuskit ir man to fotografo uz 350lt koordinates i AZ. aciu mirksiukas.gif
Ir dar gal kam nesunku ir negaila persiust scenariju jei kas toki turi? ax.gif
Atsakyti
Aš galiu tave nuraminti.Tau staigmenas ruošia visi.Tu tik sulauk tos dienos ir busi labai nustebinta.As irgi buvau puolusi į paniką.Maniau,kad aš pati viskuo tik rūpinuosi,o kitiems nerūpi.O mano mama jau rezga planus.Tad aš nebesikišu... biggrin.gif Jai leidau puošti sales ir bažnyčią.O aš pati jau žiedais,suknele ir kt darbais.Tad lauk su nekantrumu ir pasiruošk staigmenų antplūdžiui biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Musu (mano kol branguti magistro rasymu uzsiemes) pirmasis darbas ieskoti sodybos (idealiuoju variantu), o b variantui pasirinkti baznycia kaune, galimas vietas kaune.
Atsakyti
As irgi beveik viska darau pati, bet tikiuosi gauti staigmenu ir pati 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziulele: 16 gruodžio 2006 - 10:34
QUOTE(maziulele @ 2006 12 16, 11:33)
As irgi beveik viska darau pati, bet tikiuosi gauti staigmenu ir pati 4u.gif

as tai nenoriu viska pati daryti schmoll.gif

labai laukiu tos akimirkai kai apie vestuves galesiu skelbti visam pasauliui.. ypac laukiu tos akimirkos kai pranesim mano tevams. Jie spaudzia del vestuviu jau senai, bet mes vis nepasidavem ju spaudimui smile.gif , bet dabar idomi ju reakcija kai pasakysim kad tuokiames g.gif
Atsakyti