QUOTE(Dzijanka @ 2006 07 20, 11:58)
Sveikos,
Skaitau skaitau sio forumo ivairias temas nuo kainu iki scenariju. Tiesiog apakus ir negalvojau kad vestuves sukelia tike daugproblemu
Nesu dalyvavusi ne vienose vestuvese, ir visskai neismanau apie tradicijas. Turiu drauge, kuri buvo 5-8 vestuvese, daugiausia lenkiskose. Tai ji bus mano vestuvese ir sako pades viska planuot. Ka as zinau, bet mano nuomone vestuves cia ne linksmybiu koks vaakrelis, o po jos pasakojimo taip is supratau kad bus zaidimai, sokiai pagal tokia ale palangoj muzikele, nuotakos vagimas, ispirkimas, visokiu kitu man nematytu ir neregetu dalyku.
Vienu zodziu, kazkodel man visa tai nepatinka. O gal as klystu????
Zmoniu bus apie 35, mano tevai, jo tevai, ir dar po viena seima. Visi kiti musu draugai. Zodziu jaunimo daugiausia. Sedejau sedejau ir pagalvojau, kad noreciau tokiu vestuviu :
Pirma diena susituokiam, baznycioj, zagse
aplankom trakus ar siaip grazias vietas, nuvaziuojame i restorana, grazi rami vakariene, valsai, kiti sokiai ir pan. Pavalgom, pageriam ir issiskirstom. O kita diena i sodyba su draugais, va ten jau ir zaidimu, ir pagrobimu ir visa kita galima panaudoti. Sugalvoti koki temini apsirengima, kad butu ir sventiskai ir patogiai. nes mano tevai isvis nemegejai dideliu baliu, ir panasiai. Tai noriu paklausti Jusu patarimo, nes nezinau net kaip daryti

Skaitau skaitau sio forumo ivairias temas nuo kainu iki scenariju. Tiesiog apakus ir negalvojau kad vestuves sukelia tike daugproblemu

Nesu dalyvavusi ne vienose vestuvese, ir visskai neismanau apie tradicijas. Turiu drauge, kuri buvo 5-8 vestuvese, daugiausia lenkiskose. Tai ji bus mano vestuvese ir sako pades viska planuot. Ka as zinau, bet mano nuomone vestuves cia ne linksmybiu koks vaakrelis, o po jos pasakojimo taip is supratau kad bus zaidimai, sokiai pagal tokia ale palangoj muzikele, nuotakos vagimas, ispirkimas, visokiu kitu man nematytu ir neregetu dalyku.
Vienu zodziu, kazkodel man visa tai nepatinka. O gal as klystu????
Zmoniu bus apie 35, mano tevai, jo tevai, ir dar po viena seima. Visi kiti musu draugai. Zodziu jaunimo daugiausia. Sedejau sedejau ir pagalvojau, kad noreciau tokiu vestuviu :
Pirma diena susituokiam, baznycioj, zagse

manau, kad jei jaunimo bus daug daugiau nei pagyvenusiu tai visu simtu pritariu