Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji planavimo darbai

QUOTE(atsringa @ 2006 12 17, 17:02)
as tai nenoriu viska pati daryti  schmoll.gif 

labai laukiu tos akimirkai kai apie vestuves galesiu skelbti visam pasauliui.. ypac laukiu tos akimirkos kai pranesim mano tevams. Jie spaudzia del vestuviu jau senai, bet mes vis nepasidavem ju spaudimui  smile.gif , bet dabar idomi ju reakcija kai pasakysim kad tuokiames  g.gif

niu jei ne paslaptis po kiek draugystes tuoxites?kartu jau gyvanat? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(atsringa @ 2006 12 17, 18:02)
as tai nenoriu viska pati daryti  schmoll.gif 

labai laukiu tos akimirkai kai apie vestuves galesiu skelbti visam pasauliui.. ypac laukiu tos akimirkos kai pranesim mano tevams. Jie spaudzia del vestuviu jau senai, bet mes vis nepasidavem ju spaudimui  smile.gif , bet dabar idomi ju reakcija kai pasakysim kad tuokiames  g.gif

mes kai nunesem pareiskimu , tevai ta pacia diena suzinojo ir labai apsidziauge thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2006 12 17, 18:12)
niu jei ne paslaptis po kiek draugystes tuoxites?kartu jau gyvanat? ax.gif  blush2.gif

ne paslaptis.. kartu 3,5 m.. gyvenam kartu nuo s.m. pavasario..
Papildyta:
QUOTE(maziulele @ 2006 12 17, 19:15)
mes kai nunesem pareiskimu , tevai ta pacia diena suzinojo ir labai apsidziauge  thumbup.gif

Vat ir mes pranesim tik tada kai susitarsim baznycioje. O tai bus tik koki sausi vasari.
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2005 08 16, 15:58)
Mes savo vestuvem samdem planuotoja(Kristina K.)ir ka galiu pasakyt  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  nemanau,kad pati belakstydama buciau maziau pinigeliu isleidus,o ir tokiu superiniu ideju bei siurprizu nebuciau sugalvojus ax.gif  kas filma pamato,reakcija buna:"vajetau,kaip pasakoje"..Tiesa,musu vestuves nebuvo tradicines-mes su vyru skirtingu tautybiu,tai buvo tik keletas tradiciju paim,ta is abieju tautu..Ir siaip jautemes,kad tai tikrai musu svente wub.gif
O ir pati planuotoja-liuks zmogus!Miela,gera bendraut! thumbup.gif

gal gali mazdaug pasakyti kokios kainos vedybu planuotojos,juk kiek supratau domejaisi? g.gif kiek tu mokejai Kristinai?
Atsakyti
Pas mus buvo:
1.nunesti pareiskimai.
2.sudarytas sveciu sarasas.
3.sodyba
4.fotografas
5.muzikantas
6.filmuotojas
O dabar jau dar daugiau darbu padaryta...Greit nebus ka veikti smile.gif
Atsakyti
O as pati visur plesausi, jau atrodo stogas pradeda sekmingai vaziuoti: du darbai, visuomenine veikla ir... vestuviu planavimas. Bet ko gi del saves nepadarysi. Matyt jau toks charakteris mano, niekuo nepasitikiu tik savim. Todel ir rupinuosi viskuo pati: muzikantai, filmuotojas, fotografas, sale, sveciai ir t.t. Aisku su busimuoju pasitariam, vienas kita papildom, savo mintis pateikiam. Gal net nenoreciau, kad i mano svente nosi kistu svetimi man zmones. Tik va, nezinau kaip pranesti vyro pusei apie vestuves, jie kaip ir tikisi sio musu zingsnio, bet daugelyje vietu labai jau megsti pirsti savo nuomone, kitu mintis "suvartant". g.gif
Atsakyti
zinoma, gerai, kai yra kas padeda, taciau nemanau, kad sunkus darbas ir abieems viska suorganizuoti.Tiesiog pradejus viska anksciau daryti yra laiko svarstymams, nuomone dar kelis kartus pasikeicia, kol galiausiai ishsirenki geriausia varianta.
Atsakyti
na, mes savu vestuviu nedareme tik "susirase",tiesiog noretume ispudingos sventes ir tam reikia pinigu blush2.gif a, bet neseniai tuokesi mano pusbrolis, jo zmona ganetinai reikli, labai jau visko "super" norejo, rado internete toki puslapi labai daug jiems pasiule geru dalyku:masina, puosima, vedeja, muzikantus (puosimas tai buvo nerealus, viskas is balionu, bet thumbup.gif ), vien zodziu jie liko patenkinti. Aisku vestuves daug kainavo, bet uztat kiek jie nervu sutaupe, nes kiti viskuo rupinosi, tiksliau sake vienas kazkoks berniukas, labai paslaugus.
Beje, jie net mergvakari ir bernvakari padejo organizuoti as jau irgi ten uzklausa daviau tai visko juie ten siulo:super
va jums ir nuoroda http://www.organizatoriai.eu/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitemaja1: 20 rugpjūčio 2007 - 09:10
O mes patys planuojam bigsmile.gif , tėveliams tik smulkūs rūpestėliai. Ir nėra taip sunku planuot kadangi daug laiko turim biggrin.gif
Atsakyti
va, ką delfis rašo:
http://www.delfi.lt/...php?id=14243248

Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 09 01, 07:23)
va, ką delfis rašo:

siaubas fear.gif ir is kur toks zmoniu izulumas... be zodziu...
Atsakyti
Sveikutes, kazkaip planavimo darbeliai sustojo. Paskaitinejau sia tema ir pastebejau, kad 2007 metu nuoukos gana velai pradejo planuotis tongue.gif
Nes perzvelgus 2008 metu temute, jau kai kurios nuotakos ir sukneles turi, jau net nekalbant apie vieta, fotografa ar muzikantus doh.gif
Kas bus dar kitais metais. Turbut bus normalu viska uzsisakyti pries 2 metus smile.gif
Atsakyti