Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji planavimo darbai

QUOTE(siamka @ 2006 01 03, 11:43)
Man tai nuotaikos nebėra vestuvių rengti sunervino visi mane. Jau kokią savaitę košmarus sapnuoju. Visų pirma susiradau suskaičiavom kiek žmonių bus vestuvėse, gavosi apie 53, tuomet nusižiūrėjau puikią vietą, tuomet susapnavau kad ji nepatinka mūsų tėvams, bet va vakar nuvažiavom į tą puikiąją vietą  "Gaspada", ten ačiū dievui visiems patiko, jau važiuojam atgal kai užsimanėm užstatą palikt, greit apsisukom palikom užstatą ir patenkinti visi išvažiavom, o vakare susėde su tėveliais pakėlėm šampano taurę ir prasidėjo....  viena mama pasiūlė gal kokių 10 žmonių nėkviest, tai svečių belieka 40, o Gaspadoj reikalavimas kad žmonių būt nė mažiau 50. Būkit mielos patarkit ką daryt, nes manjau norisi nusišaut sad.gif Ar papildit žmonių sąraša ar geriau susirast kitą vietą, net nebežinau, o atrodė kad taip viską gerai susiplanavau sad.gif  blink.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

o tu maziau klausyk ka mamos sako, juk cia jusu svente, svarbu kad jums viskas patiktu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 01 03, 15:01)
o tu maziau klausyk ka mamos sako, juk cia jusu svente, svarbu kad jums viskas patiktu. rolleyes.gif

Na mamos dalis teisybes mat tu kuriu siulio ji nekviesti yra jau labai artimi stikliuko draugeliai, bet tie zmones mano busimo vyro kuminai ir dirmavoniu kuminas. nieko nebezinau ka daryt verysad.gif
Atsakyti
klausykit gal kuri zinot gera fotografa(e) Siluteje arba Klaipedoje bet kuri fotografuotu ne tik Klaipedoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 01 03, 16:50)
Na mamos dalis teisybes mat tu kuriu siulio ji nekviesti yra jau labai artimi stikliuko draugeliai, bet tie zmones mano busimo vyro kuminai ir dirmavoniu kuminas. nieko nebezinau ka daryt  verysad.gif

Manau jei nepalaikot artimu rysiu tai nebutina kviesti, o jei jau reikia tuomet paprasyk ko nors, kad pastebejus jog stikliukas jau uzvalde, kad isveztu namo ar pan... pas mane irgi bijau, kad taip gali nutikti, tai mes is anksto prasysim, kad kieno nors prieziuroje tie zmogeliai butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 01 03, 16:26)
Manau jei nepalaikot artimu rysiu tai nebutina kviesti, o jei jau reikia tuomet paprasyk ko nors, kad pastebejus jog stikliukas jau uzvalde, kad isveztu namo ar pan... pas mane irgi bijau, kad taip gali nutikti, tai mes is anksto prasysim, kad kieno nors prieziuroje tie zmogeliai butu  ax.gif

cia as truputi nukrypsiu nuo temos, bet labai jau man knieti taves paklausti kaip tau taip puikiai sekasi mesti svori, smile.gif
Atsakyti
na su kuminais bendraujam, bet manjie nelabai tokie mieli, bet brangusis tai nori kad jei dalyvautu, o per vestuves nenoriu sveciams uzkrauti darbu kad priziuretu blogiukus, nes jie juk patys nori pasilinksminti
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 01 03, 16:30)
na su kuminais bendraujam, bet manjie nelabai tokie mieli, bet brangusis tai nori kad jei dalyvautu, o per vestuves nenoriu sveciams uzkrauti darbu kad priziuretu blogiukus, nes jie juk patys nori pasilinksminti

jei brangusis nori, tai ir kviesk, jei jam tie zmones artimi, tai negalima atsisakyt, iskaudinsi brangiausia. o del prieziuros, gali saugot nesaugojes, jei nores prisigert, tai niekas nepades schmoll.gif
ir dar darykit savo svente tokia kokios jus norit, o ne kazkas kitas. mes darydami klausem daugelio, kaip kas nori, tiksliau sokinejom pagal sveciu, broliu, sesiu ir tevu norus ir dabar galvoju ir kam to reikejo, svente jusu, ne ju, nepatinka tegu nedalyvauna
Atsakyti
tai kad aš jau pati nebežinau ko noriu sad.gif jau galva visai susisuko, kai pagalvoju kad gali būti tik 39 žmonės vietoj 50, tai visai normaliai būtų tik kad labai vietos gaila kurią jau užsisakėm irkurioj jau užstatą palikom ten negali būt mažiau 50, o už 39 žmones 5000 litų mokėt nelabai norėtusi.... ai nieko nebežinau ką ir bedaryt... verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 01 03, 18:28)
cia as truputi nukrypsiu nuo temos, bet labai jau man knieti taves paklausti kaip tau taip puikiai sekasi mesti svori, smile.gif

mus gali apibarti merginos, bet zinok, svoris per sventes sustojo, siaip apribojau maisto kieki ir pakeiciau produktus, darau iskrovos dienas ir svoris pats krenta...
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 01 03, 18:30)

kad neprisigertu tai tu nepriziuresi, bet kad kas nors isveztu juos prisigerusius tai galima susitarti ax.gif
Atsakyti
as noriu paklausti o jus kvieciat tik artimus zmones ar ir tuo su kuriais nebendraujat bet pavyzdziui jie yra kriksto tevai?? g.gif mes tai kviesim draugus ir gavosi taip kad po viena pora is abieju pusiu 40 meciu. tai mums sveciu gaunas 31.
Atsakyti
mes tai stengiames kviesti tuos su kuriais daugmaž bendraujam ir kurie skaitosi artimieji.
Atsakyti