Įkraunama...
Įkraunama...

Pasikeitę pomėgiai ir įpročiai

Anksciau labai megau skaityti ir ka nors valgyti. Jei tik pradedavau valgyt, tai net nepajausdavau, kaip rankose knyga atsidurdavo. Dabar yra seima ir tas nuo vaikystes islikes pomegis dingo.
Dar labai megau dainuoti: kur tik eidavau ar viena likdavau, tai iskart daina biggrin.gif..Kai pradejau dainuoti publikai, tai nebedainuoju, net muzikos klausytis emiau tik subrendus nuotaikai ar reikalui esant, ir pradejau dievinti tyla :smile.gif
Vienintelis dalykas , kuris nepasikeis tai didelis puodas kavos su pienu! Kavos be pieno visiskai negeriu o su pienu....uch, ypac po nestumo ir maitinimo pradzios, alpstu...jau vien nuo minties, kad tuoj gersiu kava su pienu tongue.gif
Atsakyti
[quote]Anksciau labai megau skaityti ir ka nors valgyti. Jei tik pradedavau valgyt, tai net nepajausdavau, kaip rankose knyga atsidurdavo. Dabar yra seima ir tas nuo vaikystes islikes pomegis dingo.
Dar labai megau dainuoti: kur tik eidavau ar viena likdavau, tai iskart daina biggrin.gif..Kai pradejau dainuoti publikai, tai nebedainuoju, net muzikos klausytis emiau tik subrendus nuotaikai ar reikalui esant, ir pradejau dievinti tyla :smile.gif
Vienintelis dalykas , kuris nepasikeis tai didelis puodas kavos su pienu! Kavos be pieno visiskai negeriu o su pienu....uch, ypac po nestumo ir maitinimo pradzios, alpstu...jau vien nuo minties, kad tuoj gersiu kava su pienu tongue.gif[/quote]

ohmy.gif Tu cia apie mane rasai?  :o Viskas zodis i zodi atitinka!  ;) ;D Na isskyrus tai,kad kava as geriau visada,ir nescia,ir maitindama,ir visad su pienu...  :P
Atsakyti
[quote]Anksciau labai megau skaityti ir ka nors valgyti. Jei tik pradedavau valgyt, tai net nepajausdavau, kaip rankose knyga atsidurdavo. Dabar yra seima ir tas nuo vaikystes islikes pomegis dingo.
Vienintelis dalykas , kuris nepasikeis tai didelis puodas kavos su pienu! Kavos be pieno visiskai negeriu o su pienu....uch, ypac po nestumo ir maitinimo pradzios, alpstu...jau vien nuo minties, kad tuoj gersiu kava su pienu tongue.gif[/quote]
Ne, čia ko gero apie mane. Tik knyga valgant ko gero baigia pakeisti telikas. Anksčiau be knygos kasnio neprarydavau. O kava be pieno- išvis ne gėrimas.
Atsakyti
Vienas dalykas tikrai pasikeite gimus vaikui : pamegau daryti valgyti. Anksciau drauges, kurios mokejo pyragus kepti man atrodydavo lyg is kito pasaulio nuzengusios, o patiekalai, paruosti pagal egzotiskesniu virtuviu receptus man prilygdavo astuntajam pasaulio stebuklui... Gal del to, kad sedziu su vaiku namie, pamegau daryti valgyti - pastebejau, kad tai isipaiso i nedaugeli mano gyvenimo malonumu - prabundu rytais ir kaifuoju galvodama, ka ir kaip darysiu.. O gal cia liko nuo vaiko kudikystes - kai nuo 6 men jam ruosdavau tris kosytes - pusryciams, pietums, vakarienei. Vienu zodziu, sitoj vietoj mano pasikeitimas akivaizdus...
Atsakyti
Gal tikrai daugumai taip yra, kad as irgi po nestumo ir maitinimo kai ribojau kava, dabar nuo kavos su pienu alpstu kaip noriu smile.gif O va su valgio darymu kaip liko problemos taip liko, reikia - gaminu, bet nejauciu malonumo..
Atsakyti
QUOTE (Vasara @ 2003 07 29, 07:37)
Visi turbut turime kokiu nors iprociu ir pomegiu. Ar jie keiciasi pas jus?
Gal pas visus zmones pomegiai keiciasi kas keli metai? Ar jums taip nebuna kad kartais visiskai priesingai pasikeicia pomėgiai?

Taip, pomėgių, beje, kaip ir viso kito pokyčiai-natūralus gyvenimo vyksmas, neaišku kas kiek laiko ir kaip jie kis, bet tikrai kis, tai natūralu ir būtina wink.gif
Atsakyti
valgau tik prie kompo, su kompu, salia kompo...kad tik ji matyciau... blink.gif fool.gif
Atsakyti
Kiekviena zmogu gyvenimas su laiku pakeicia,kaip ir iprocius bei pomegius...juk mes gyvename ir prisitaikome prie gyvenimo,tam kad isgyventume 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige: 08 rugpjūčio 2006 - 17:01
O mano megstamiausias iprotis sedeti prie televizoriaus ir megzti. Na tiesiog negaliu ziuret teliko, jei rankose neturiu rankdarbio, man kazko truksta g.gif . Buna jau baigiantis darbo laikui jauciu, tuoj varysiu namo ir jau vien ta mintis, kad tuoj vel galesiu megzt, manyje viska suvirpina, net pradedu alpt. Jei tektu varyt i negyvenama sala ir reiktu vieninteli dalyka pasiimt, imciau daug siulu su virbalais su savim, kad nebutu nuobodu tease.gif. O kava tai man antraeilis dalykas.
Atsakyti
Su laiku keiciames mes patys ir pakeiciam iprocius,-nieko cia blogo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(netaip* @ 2008 04 20, 23:26)
Su laiku keiciames mes patys ir pakeiciam iprocius,-nieko cia blogo smile.gif

Jo, nuo paskuitnio karto, kai cialankiaus, kai kas pasikeite, iprociai irgi smile.gif Bet viskas i gera...
Atsakyti
anksčiau pripažinau tiktai sportinio tipo mašinas, tokias a la lenktynines. nors visi aiškino, kad reikia pirkt šeimyninę (o man jos antipatiškos), laikiausi įsikibus savo. netgi vaiką pagimdžius didvyriškai grūdausi keturlinka su visu bagažu.
bet vyrui graudu pasidarė į tokį vaizdą žiūrėt, tai įkalbėjo imt sunkvežimiuką. o dabar taip pripratau prie dydžio ir erdvės, kad į "lenktyninės" tikrai nė už ką nenorėčiau.
Atsakyti