Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotoliniai kursai

Kazin, ar tikrai kursai neribotos trukmes? Juk nurodytas laikas - nuo- iki, ar ka blogai supratau... Stai mano sestoji grupe Power Point iki rugsejo 11...Oi geda merginos, bet as nespeju... man sios dvi savaites sunkios... niekaip neprisedu prie kursu... ka daryt, kad pratestu?
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2008 09 03, 22:34)
Kazin, ar tikrai kursai neribotos trukmes? Juk nurodytas laikas - nuo- iki, ar ka blogai supratau...

neribotos trukmes, turejau omenyje, kad kada gali, tada mokaisi mirksiukas.gif o siaip aisku gi nesimokinsi visus metus, kiekvieni kursai turi nustatyta laika mirksiukas.gif
Atsakyti
oi nepabaigsiu 4u.gif g.gif Kokia geda ir apsileidimas... lotuliukas.gif doh.gif Tik dvylika valandu, o as negaliu ju pabaigt... doh.gif
Atsakyti
A tada šaunu, kad dienos bėgyje galim kada nori mokintisSuderinsiu su vaiku thumbup.gif
Atsakyti
Sudomino ir mane sie kursai, bet nieko panasaus nesu bandziusi ax.gif O kaip vyksta egzamino laikymas? Taip pat nuotoliniu budu? O pazymejimas atsiunciamas pastu ar reikia vaziuoti ji atsiimti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2008 09 10, 11:46)
Sudomino ir mane sie kursai, bet nieko panasaus nesu bandziusi  ax.gif  O kaip vyksta egzamino laikymas? Taip pat nuotoliniu budu? O pazymejimas atsiunciamas pastu ar reikia vaziuoti ji atsiimti?  blush2.gif

na va as jau perskaiciau viena kursa apie saugu interneta.Ir atsakiau i 24 klausimus, padariau 2-klaidas. Gavau auksciausia ivertinima.
Dabar pradesiu skaityti apie exceli.Skaiciavimas.Ir vel bus patikrinimo klausimai.Ir dar vienas kursas apie Power point programa.
Atsakyti
Sveikos,as irgi uzsiregistravau i siuos kursus.Jau testa skaiciuotes issisprendziau ir gavau auksciausia ivertinima.Daug laiko neuztruko,nes mediagos skaitymui nedaug,taigi atrodo ir nesunku.Sekmes besimokancioms
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2008 09 10, 11:46)
Sudomino ir mane sie kursai, bet nieko panasaus nesu bandziusi  ax.gif  O kaip vyksta egzamino laikymas? Taip pat nuotoliniu budu? O pazymejimas atsiunciamas pastu ar reikia vaziuoti ji atsiimti?  blush2.gif

egzaminas vyksta nuotoliniu budu, laikai baigiamaji testa. islaikius testa, is karto gali atsispausdinti baigimo pazymejima, o jei kada prireiks originalaus pazymejimo, tai galima kreiptis ir jie per kelias dienas ji israso ir atsiuncia pastu.
Atsakyti
susidomėjau ir aš kursais g.gif
Atsakyti
QUOTE(**violeta** @ 2008 09 20, 23:21)
susidomėjau ir aš kursais  g.gif

registruokis ir mokykis mirksiukas.gif labai patogu, nes nereikia niekur eiti, kursus lankai ir baigiamaji testa laikai tiesiog namuose mirksiukas.gif
Atsakyti
as ir jau viena kursa perskaiciau isprendziau testa, o pazymejimo dar neatsispausdinau,reiks turbut siandien tai padaryti.
4u.gif
Atsakyti
Aš jau pradėjau mokytis, sakyčiau mažoka info, bet šiaip patinka thumbup.gif
Atsakyti