Kazin, ar tikrai kursai neribotos trukmes? Juk nurodytas laikas - nuo- iki, ar ka blogai supratau... Stai mano sestoji grupe Power Point iki rugsejo 11...Oi geda merginos, bet as nespeju... man sios dvi savaites sunkios... niekaip neprisedu prie kursu... ka daryt, kad pratestu?
QUOTE(Atlantida @ 2008 09 03, 22:34)
Kazin, ar tikrai kursai neribotos trukmes? Juk nurodytas laikas - nuo- iki, ar ka blogai supratau...
neribotos trukmes, turejau omenyje, kad kada gali, tada mokaisi

oi nepabaigsiu
Kokia geda ir apsileidimas...
Tik dvylika valandu, o as negaliu ju pabaigt...

A tada šaunu, kad dienos bėgyje galim kada nori mokintisSuderinsiu su vaiku

Sudomino ir mane sie kursai, bet nieko panasaus nesu bandziusi
O kaip vyksta egzamino laikymas? Taip pat nuotoliniu budu? O pazymejimas atsiunciamas pastu ar reikia vaziuoti ji atsiimti?

QUOTE(Mademoisellee @ 2008 09 10, 11:46)
O kaip vyksta egzamino laikymas? Taip pat nuotoliniu budu? O pazymejimas atsiunciamas pastu ar reikia vaziuoti ji atsiimti? 

na va as jau perskaiciau viena kursa apie saugu interneta.Ir atsakiau i 24 klausimus, padariau 2-klaidas. Gavau auksciausia ivertinima.
Dabar pradesiu skaityti apie exceli.Skaiciavimas.Ir vel bus patikrinimo klausimai.Ir dar vienas kursas apie Power point programa.
Sveikos,as irgi uzsiregistravau i siuos kursus.Jau testa skaiciuotes issisprendziau ir gavau auksciausia ivertinima.Daug laiko neuztruko,nes mediagos skaitymui nedaug,taigi atrodo ir nesunku.Sekmes besimokancioms
QUOTE(Mademoisellee @ 2008 09 10, 11:46)

egzaminas vyksta nuotoliniu budu, laikai baigiamaji testa. islaikius testa, is karto gali atsispausdinti baigimo pazymejima, o jei kada prireiks originalaus pazymejimo, tai galima kreiptis ir jie per kelias dienas ji israso ir atsiuncia pastu.
susidomėjau ir aš kursais

QUOTE(**violeta** @ 2008 09 20, 23:21)
registruokis ir mokykis

Aš jau pradėjau mokytis, sakyčiau mažoka info, bet šiaip patinka