Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotoliniai kursai

Sveikos,

ziuriu kazkaip nurimusi temele...

Likus be darbo galvoju ir as apie kokius rstvedybos, administratores ar sekretores kursus. Gal kas paskutiniu metu kazka panasaus lanke? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Sveikutes,o gal zinot kokius anglu k. nuotolinius kursus?Aciu
Atsakyti
sveikos, o gal kartais kur yra nuotoliniai gidu kursai? g.gif noreciau labai wub.gif bet ju tikslas butu ne kad darba ieskotis, o siaip draugams keliones paorganizuot, papasakot smile.gif
Atsakyti
sveikos ,besededama namuose su vaiku nutariau kad nebedaug beliko motinystes atostogu,todel susirupinau del darbo.bet kad i savaji negrysiu nes netinka grafikas.dirbti savaitem ir iki naktu toks buvo mano barmenes darbas doh.gif bet dabar jau kaip mamai tai nebetinkantis,todel noreciau kazko pasimokyti igauti kazkoki pazymejima,kad lengviau butu rasti darba.todel kreipiuosi i visas mamytes patarimo kokia didziausia pasiula,kokie kursai iseitu i nauda,??? gal kas jau esate baige ka? prasau patarimo.konkreciai net nenumanau ka noreciau mokytis,gal administravima,ar sekretore-referente.laukiu jusu patarimu...aciu rasykite i az wub.gif
Atsakyti
o kurios baigėt šituos
http://ekursai.langa...eiti.lt/cms/app
spausdinotės pažymėjimus ar prašėt, kad atsiųstų patvirtintus?
Atsakyti
O nmkursai tikrai jau 'mire'?
Atsakyti
sveikutes! 4u.gif gal kas zinot, ar net esat isbande nuotolinius kursus, bet budamos ir gyvendamos kitoje salyje? ir mane domintu, ar jums bent kiek padejo gauti darba sitokie pazymejimai, gal jie nieko verti popiergaliai, darbdavio atzvilgiu? ax.gif
Atsakyti
O man iškilo klausimėlis, kokio išsilavinimo reikia nuotoliniams kursams?
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2010 07 30, 00:30)

Labas rytas, *Selma*, išsilavinimas, mokantis nuotoliniuose ar įprastuose kursuose, nėra nustatomas. Pageidautina, kad žmogus turėtų ne žemesnį nei vidurinį išsilavinimą.
Svarbiausia - noras mokytis ir sužinoti naujų dalykų, įgyti žinių ir patobulinti savo įgūdžius cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gita08@gmail.com @ 2010 07 30, 07:59)
Labas rytas, *Selma*, išsilavinimas, mokantis nuotoliniuose ar įprastuose kursuose, nėra nustatomas. Pageidautina, kad žmogus turėtų ne žemesnį nei vidurinį išsilavinimą.
Svarbiausia - noras mokytis ir sužinoti naujų dalykų, įgyti žinių ir patobulinti savo įgūdžius  cool.gif

Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2010 07 30, 00:30)

Open University
Eden Institute of Management
Oscail

ir dar keletas kitu labiau zinomu neturi jokiu reikalavimu , o veda 'Atviru duru' politika. Tai yra istoti mokytis nuotoliniu budu gali betkas kas tik nori,kas turi pasiryzimo ir tt. nes nuotoliniai kursai reikalauja ne ka maziau jegu ir pastagu bei laiko nei klaseje besimokant.. istiesu net daugiau...

Siaip nuotolinis mokymas nera blogai smile.gif bet patarciau rinktis uzsienio istaigas. Jos gal kiek brangesnes bet ir 'autoritetingesnes' nei lietuviski 'centrai' kurie nieko nereiskia uzsienyje. O ten kaip minimum viskas anglu kalba ir visose anglakalbese salyse bus jau viena tai kaip pliusas... O su lietuvisku ka darysit? Beto Lietuvos verslo pasaulis dar nepribrendo nuotoliniams kursams,man atrodo. Vakaruose tai jau norma.

O siaip betkurioje istaigoje paziureje kursus rasite reikalavimus ju mokintis.. Nes kiekvienos istaigos politika yra vis kitokia.
Atsakyti
Atleiskite, bet temos viso neskaičiau. Gal kuri mokotės nuotoliniu būdu ne LT, o tarkim kuriame Anglijos koledže ar universitete? Nes aš asmeniškai noriu gauti pažymėjimą, kuris galiotų ne tik LT, bet ir tarkim ES valstybėse. Mano draugės patirtis parodė, jog LT gali baigti VU, gauti diplomą, bet tarkim pagal tą specialybę dirbti Anglijoje negalėsi (ji baigė anglų k. filologiją VU). Taigi norint ten dirbti mokytoja - turi dar už 10 000 lt lankyti Cambridge'o kursus - tada gauni pažymėjimą ir gali dirbti. Štai ta istorija mane skatina geriau rinktis užsienio nuotolinius kursus.
Mes net pasijuokėme - ji tiek vargo tuos 4 metus VU su ta anglų filologija, o dabar pasirodo net ir aš galėčiau dirbti mokytoja tarkim pradinių klasių, jei tik tuos kursus išeičiau. Nes man irgi anglų k. nesvetima, darbe labai daug teko naudoti ir pastoviai tobulinu ją.
Atsakyti