Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotoliniai kursai

QUOTE(Teresa @ 2006 10 26, 13:13)
Ačiu už atsakymą. Dar norėčiau paklausti, o yra išduodami sertifikatai?

Isduodamas kvalifikacijos tobulinimo pazymejimas. Maciau parasyta taip: Lietuvos darbo rinkos mokymo tarnyba prie socialines apsaugos ir darbo ministerijos....Darbo rinkos profesinio mokymo pazymejimas
Atsakyti
QUOTE(Smailiukas @ 2006 10 26, 14:51)
Isduodamas kvalifikacijos tobulinimo pazymejimas. Maciau parasyta taip: Lietuvos darbo rinkos mokymo tarnyba prie socialines apsaugos ir darbo ministerijos....Darbo rinkos profesinio mokymo pazymejimas

O reikės įskaitas laikyti ar egzamenus?
Atsakyti
buvau as uzsiregistravus i nmkursai,atsiunte jie man i emaila visus reikiamus popieriukus,bet kita diena ju svetaine uzluzo,tai niekaip negalejau su jais susisiekt.todel nusprendziau ,kad geriau pasieiskosiu ka nors kita,nes jei taip daznaiu bus tai ir mokintis negalesiu normalei.
o as uzsiregistravau i vadybos kursus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2006 10 26, 14:28)
O reikės įskaitas laikyti ar egzamenus?

Reikes laikyti baigiamaji testa. Kiek suprantu internetu.
Atsakyti
QUOTE(agniuliuxas150 @ 2006 10 26, 15:26)
buvau as uzsiregistravus i nmkursai,atsiunte jie man i emaila visus reikiamus popieriukus,bet kita diena ju svetaine uzluzo,tai niekaip negalejau su jais susisiekt.todel nusprendziau ,kad geriau pasieiskosiu ka nors kita,nes jei taip daznaiu bus tai ir mokintis negalesiu normalei.
  o as uzsiregistravau i vadybos kursus. smile.gif

Sveika agniuliuxas150, paskui nepamirsk sitos temos ir parasyk atsiliepimus arba man i az savo ispudzius parasyk, sutariam? As pasiskaiciau aprasa, atrodo, kad naudinga info siulo, man dar veinas dalykas ten uzkliuvo, na bet viska is eiles reikia. Kadangi esu jau siek tiek mokslu baigusi, tai nesiverziu i vadyba wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš užsiregistravau nmkursai. Na žiūrėsime kas ten bus. Kainos visai nesikandžioja.
Atsakyti
As irgi thumbup.gif Su savo itartinais klausimais uznervinau siamka, sorry blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smailiukas @ 2006 10 27, 15:35)
As irgi  thumbup.gif  Su savo itartinais klausimais uznervinau siamka, sorry  blush2.gif

Pradedu mokytis nuo spalio 30 d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smailiukas @ 2006 10 27, 13:35)
As irgi  thumbup.gif  Su savo itartinais klausimais uznervinau siamka, sorry  blush2.gif

niekas nieko nenervina 4u.gif

sekmes mokluose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siamka: 27 spalio 2006 - 14:06
man tai kzakaip keista nejaugi nei viena nera baigusi situ kursu,kad niekas atsiliepimu apie juos neparaso. g.gif
Atsakyti
Na cia matyt kaip kam. As pavyzdziui irgi tik keliose temose lankausi. Galbut ir galeciau kitur suteikti informacijos, taciau neuzsuku ten.

Dar atkreipk demesi, kad cia supermamyciu forumas ir dauguma diskutuoja apie savo seimas, o tie mokslai jau tik kaip kam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2006 10 27, 14:37)
Pradedu mokytis nuo spalio 30 d.  smile.gif

parasyk kaip mokslai sekasi, labai idomu.
Atsakyti