Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotoliniai kursai

reikes reikes juos klibinti,o kaip tau sekasi ar patenkinta mokymusi? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agniuliuxas150 @ 2006 11 24, 22:43)
reikes reikes juos klibinti,o kaip tau sekasi ar patenkinta mokymusi? g.gif  mirksiukas.gif

negaliu skustis thumbup.gif
Atsakyti
ŽIŪRĖJAU ĮKELTAS NUORODAS, IEŠKOJAUS PATI.. NORĖJAU PAKLAUSTI - KUR, KOKIAME PUSLAPYJE GALĖČIAU SUŽINOTI KOKIE KURSAI KUR YRA TEIKIAMI.. AR TIK MAN PASIRODĖ, AR APLAMAI IEŠKANT INFORMACIJOS TRŪKSTA..
Atsakyti
QUOTE(Ingulis @ 2006 11 30, 12:41)
ŽIŪRĖJAU ĮKELTAS NUORODAS, IEŠKOJAUS PATI.. NORĖJAU PAKLAUSTI - KUR, KOKIAME PUSLAPYJE GALĖČIAU SUŽINOTI KOKIE KURSAI KUR YRA TEIKIAMI.. AR TIK MAN PASIRODĖ, AR APLAMAI IEŠKANT INFORMACIJOS TRŪKSTA..

truputi nesupratau tavo klausimo blush2.gif
Atsakyti
o gal kas bandet nuotolinius kaimo turizmo kursus? kaip manot ar verta?
Atsakyti
na, as nebandziau, bet man atrodo, jog neverta 4u.gif Cia toks dalykas, kad viskas turetu but aisku be paaiskinimo. tai pigiau bus knyga nusipirkt. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kaip sekasi mokytis N.K. Gal kuri jau ir pabaiget?Pasidalinkit patirtimi, ispudziais, ar verta mokytis / Labai idomu. g.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja08 @ 2007 01 03, 19:50)
Sveikos merginos, kaip sekasi mokytis N.K. Gal kuri jau ir pabaiget?Pasidalinkit patirtimi, ispudziais, ar verta mokytis / Labai idomu.  g.gif  cool.gif

Idomumas priklauso nuo taves ir nuo to, ka pasirenki - vienzo nuo tavo pasirinkimo.
Verta?! g.gif ziurint kodel nori mokintis ar del laiko prastumimo ar kad suzinotum ka nors.
As baigdineju viena kursa, man ir idomu buvo, ir naudinga. Gal neissamiai, nes neturiu galimybes nusipirkti papildomos literaturos (lietuviskos), bet siaip patenkinta.
Atsakyti
[quote=Smailiukas,2007 01 04, 13:23]
Idomumas priklauso nuo taves ir nuo to, ka pasirenki - vienzo nuo tavo pasirinkimo.
Verta?! g.gif ziurint kodel nori mokintis ar del laiko prastumimo ar kad suzinotum ka nors.
As baigdineju viena kursa, man ir idomu buvo, ir naudinga. Gal neissamiai, nes neturiu galimybes nusipirkti papildomos literaturos (lietuviskos), bet siaip patenkinta.
[/quo

o jei ne paslaptis ka mokeisi. Mane vis traukia administratores darbas, bet nesu nieko mokinusis, bet esu atsisiuntusi daug medz.iš interneto, bet sakau, gal dar nuotolinius pabandyti?Bet žinau, kad jie nepigus. Noriu isimokyti kazka.
Atsakyti

o jei ne paslaptis ka mokeisi. Mane vis traukia administratores darbas, bet nesu nieko mokinusis, bet esu atsisiuntusi daug medz.iš interneto, bet sakau, gal dar nuotolinius pabandyti?Bet žinau, kad jie nepigus. Noriu isimokyti kazka.
[/quote]

ne, ne paslaptis 4u.gif finansu valdyma nmkursai.lt. dabar ziuriu ten yra rastvedyba - gal tau kaip busimai administratorei vertinga butu. Na taip 320lt nera pigu (cia kaip kam), bet juk savo kvalifikacija tai pagerini.
siaip tai sekmes reikalas administratore isidarbinti. daugiau sakyciau lemia tavo asmeninines savybes nei visi diplomai. zinoma jei kalba moki, puikiai ismanai rastvedyba, gaudaisi darydama prezentacijas.... gali drasiai bandyti.
as niekada nebandziau, bet man taip atrodo. administratore turi buti kompanijos sirdele smile.gif zinai, kai ateini pasikolinti piestuko, o pasiguodi kaip nespejai siandien i autobusa ar pan smile.gif na mielas zmogus, krupstus, ne pikciurna koks nors.
del specifiniu igudziu tai net nzn ko ten reiktu daugiau. pasiklausinek pas musu mamytes administratores. 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės,gal galit įdėt kokių nuoruodų i-nete,kur būtų galima tikslią informacija sužinot apie šiuos kursus,kur ir kam pinigėlius mokėti,kaip užsiregistruoti na ir pan... ax.gif
Ačiukas!
Atsakyti
QUOTE(era_pl @ 2007 01 05, 14:31)
Mergaitės,gal galit įdėt kokių nuoruodų i-nete,kur būtų galima tikslią informacija sužinot apie šiuos kursus,kur ir kam pinigėlius mokėti,kaip užsiregistruoti na ir pan... ax.gif
Ačiukas!

tu apie nmkursus?
Papildyta:
QUOTE(Smailiukas @ 2007 01 05, 16:42)
tu apie nmkursus?

rasyk siamkai i AZ ax.gif jiani tau cia pagelbes. jei ne - tada as persiusiu visa info mirksiukas.gif
Atsakyti