reikes reikes juos klibinti,o kaip tau sekasi ar patenkinta mokymusi?
QUOTE(agniuliuxas150 @ 2006 11 24, 22:43)
negaliu skustis
ŽIŪRĖJAU ĮKELTAS NUORODAS, IEŠKOJAUS PATI.. NORĖJAU PAKLAUSTI - KUR, KOKIAME PUSLAPYJE GALĖČIAU SUŽINOTI KOKIE KURSAI KUR YRA TEIKIAMI.. AR TIK MAN PASIRODĖ, AR APLAMAI IEŠKANT INFORMACIJOS TRŪKSTA..
QUOTE(Ingulis @ 2006 11 30, 12:41)
ŽIŪRĖJAU ĮKELTAS NUORODAS, IEŠKOJAUS PATI.. NORĖJAU PAKLAUSTI - KUR, KOKIAME PUSLAPYJE GALĖČIAU SUŽINOTI KOKIE KURSAI KUR YRA TEIKIAMI.. AR TIK MAN PASIRODĖ, AR APLAMAI IEŠKANT INFORMACIJOS TRŪKSTA..
truputi nesupratau tavo klausimo
o gal kas bandet nuotolinius kaimo turizmo kursus? kaip manot ar verta?
na, as nebandziau, bet man atrodo, jog neverta
Cia toks dalykas, kad viskas turetu but aisku be paaiskinimo. tai pigiau bus knyga nusipirkt.
Sveikos merginos, kaip sekasi mokytis N.K. Gal kuri jau ir pabaiget?Pasidalinkit patirtimi, ispudziais, ar verta mokytis / Labai idomu.
QUOTE(orchideja08 @ 2007 01 03, 19:50)
Sveikos merginos, kaip sekasi mokytis N.K. Gal kuri jau ir pabaiget?Pasidalinkit patirtimi, ispudziais, ar verta mokytis / Labai idomu.

Idomumas priklauso nuo taves ir nuo to, ka pasirenki - vienzo nuo tavo pasirinkimo.
Verta?!
As baigdineju viena kursa, man ir idomu buvo, ir naudinga. Gal neissamiai, nes neturiu galimybes nusipirkti papildomos literaturos (lietuviskos), bet siaip patenkinta.
[quote=Smailiukas,2007 01 04, 13:23]
Idomumas priklauso nuo taves ir nuo to, ka pasirenki - vienzo nuo tavo pasirinkimo.
Verta?!
ziurint kodel nori mokintis ar del laiko prastumimo ar kad suzinotum ka nors.
As baigdineju viena kursa, man ir idomu buvo, ir naudinga. Gal neissamiai, nes neturiu galimybes nusipirkti papildomos literaturos (lietuviskos), bet siaip patenkinta.
[/quo
o jei ne paslaptis ka mokeisi. Mane vis traukia administratores darbas, bet nesu nieko mokinusis, bet esu atsisiuntusi daug medz.iš interneto, bet sakau, gal dar nuotolinius pabandyti?Bet žinau, kad jie nepigus. Noriu isimokyti kazka.
Verta?!
[/quo
o jei ne paslaptis ka mokeisi. Mane vis traukia administratores darbas, bet nesu nieko mokinusis, bet esu atsisiuntusi daug medz.iš interneto, bet sakau, gal dar nuotolinius pabandyti?Bet žinau, kad jie nepigus. Noriu isimokyti kazka.
[/quote]
ne, ne paslaptis
siaip tai sekmes reikalas administratore isidarbinti. daugiau sakyciau lemia tavo asmeninines savybes nei visi diplomai. zinoma jei kalba moki, puikiai ismanai rastvedyba, gaudaisi darydama prezentacijas.... gali drasiai bandyti.
as niekada nebandziau, bet man taip atrodo. administratore turi buti kompanijos sirdele
del specifiniu igudziu tai net nzn ko ten reiktu daugiau. pasiklausinek pas musu mamytes administratores.
Mergaitės,gal galit įdėt kokių nuoruodų i-nete,kur būtų galima tikslią informacija sužinot apie šiuos kursus,kur ir kam pinigėlius mokėti,kaip užsiregistruoti na ir pan...
Ačiukas!
Ačiukas!
QUOTE(era_pl @ 2007 01 05, 14:31)
Mergaitės,gal galit įdėt kokių nuoruodų i-nete,kur būtų galima tikslią informacija sužinot apie šiuos kursus,kur ir kam pinigėlius mokėti,kaip užsiregistruoti na ir pan...
Ačiukas!
Ačiukas!
tu apie nmkursus?
Papildyta:
QUOTE(Smailiukas @ 2007 01 05, 16:42)
tu apie nmkursus?
rasyk siamkai i AZ