Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės dviese

QUOTE(banginiukas @ 2006 12 28, 11:18)
na o mes siandien padejom siam reikale taska, darysime mazas vestuves, tiksliau tokiu kaip ir nebus, jei viskas pavyks, tai pabandysime susituokti vasario 14d,ir po visko nueiti i restorana pavakarieniauti,su pora artimiausiu draugu,ir tevais.

Is pradziu ir as taip galvojau,bet paskui apsigalvojau verysad.gif Kazkaip norisi ir gamtoj pabuti tas 4val,ir kazkur iki ryto sokti...Jeigu laukciausi,tai daryciau kitaip.Bet dabar...30zmoniu bus mano vestuvese,bet visvien tai kainuos nemazai verysad.gif Taciau juk karta gyvenime zmogus gali sau leisti pasidaryti svente.As noriu tureti dideli prisiminima apie ta diena,o ne:oi,kaip gerai,sutaupiau...
Nezinau,man tai taip nepatiktu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Asarele @ 2006 09 19, 17:00)
na, taip, jei pranesti visiems paskutini vakara tik todel, kad ivaryt soka, tai tada nepritariu  schmoll.gif 
Bet mano atvejis visai kitoks smile.gif nesinori nei nieko nustebinti, nei soko ivaryt.. Tiesiog norisi susirasyt ir dviese nulekt kazkur toli toli  4u.gif

Arba nuvaryti kur nors toli toli, į pasaulio kraštą... tik dviese... Ir susituokt ax.gif
Atsakyti
Aš norėčiau susituokti be giminių. Nenorių baliaus, apkalbų "kokia mano suknelė, o kokie bateliai, gal reikėjo taip, bet kitaip, ir kepsnys per aštrus, muzika per garsiai ir t.t." Net pagalvot baisu. kažkaip norisi šventės dviem, bet nesugalvoju kaip tai įgyvendinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2007 02 20, 18:27)
Aš norėčiau susituokti be giminių. Nenorių baliaus, apkalbų "kokia mano suknelė, o kokie bateliai, gal reikėjo taip, bet kitaip, ir kepsnys per aštrus, muzika per garsiai ir t.t." Net pagalvot baisu. kažkaip norisi šventės dviem, bet nesugalvoju kaip tai įgyvendinti g.gif

Manau sunku igyvendinti.Bet kokiu atveju busit 4 biggrin.gif Nes be liudininku niekas netuokia.As fantaziju,ideju pilna,bet netgi as nesumastau,kaip tai igyvendinti,nors tik nunesus pareiskimus apie tai masciau.Kadangi nieko nesumasciau,apsiribojome bent 26 sveciais... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 02 20, 17:31)
Manau sunku igyvendinti.Bet kokiu atveju busit 4 biggrin.gif Nes be liudininku niekas netuokia.As fantaziju,ideju pilna,bet netgi as nesumastau,kaip tai igyvendinti,nors tik nunesus pareiskimus apie tai masciau.Kadangi nieko nesumasciau,apsiribojome bent 26 sveciais... ax.gif

O man 10svečių atrodo daug g.gif ax.gif
Atsakyti
O as su savo vyru susirasiau jo salyje...zinojo tik mano seima ir artimiausis draugai...Nemaciau jokio reikalo visiems sklebtis, nes vestuves planavom ir darysime siais metais Lietuvoje.

Artimieji suzinoje soko vos negavo... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif mes ir galvojame daryti slaptas vestuves, nes cia tik musu dvieju svente, per daug visi kisasi ir kiekvienas su savo nuomone, padarytume taip ir viesiems but ramiau.norim tik CMB, bet mes abu ne is kauno, ar reikia kokiu spec. leidimu? ir per kiek laiko nuo pareiskimu, galima tuoktis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzeee @ 2007 03 24, 13:10)
sveikos 4u.gif mes ir galvojame daryti slaptas vestuves, nes cia tik musu dvieju svente, per daug visi kisasi ir kiekvienas su savo nuomone, padarytume taip ir viesiems but ramiau.norim tik CMB, bet mes abu ne is kauno, ar reikia kokiu spec. leidimu? ir per kiek laiko nuo pareiskimu, galima tuoktis? g.gif

Ziurint, kokiam mieste. Mes laukeme apie 1 men. Kaip Kaune nezinau.
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2006 09 19, 11:49)
sveikos panelės, gal kuri turėjot"slaptas vestuves". tiksliau tokias tik su vyru ir liudininkais, niekam nepranešus. arba pranešus visiems tik dieną prieš? labai reik jūsų nuomonės apie tai.

Mes taip darysim topsecret.gif Ilgai ilgai galvojom, o paskui nusprendem, kad vietoj rūpesčių, geriau be rūpesčių pilvukus kurnors padeginsim vacation4.gif vacation1.gif
Papildyta:
QUOTE(Merguzele @ 2006 09 19, 16:04)
Mes su vyru tokias vestuves darėm. thumbup.gif  Tiesa, mano mama ir pora draugų žinojo, o vyro tėvai sužinojo tik praėjus porai savaičių po veselės! Beje, aš esu apie tai aprašius temoje "Mažos vestuvės dviese".

Nu mes irgi jau pasakysim kam nors, mamai jau sakiau, ir prasitariau apie tokią galimybę, tai palaikė, sako, svarbu jums gerai, o mes ui kaip nemegstam visokių saldybių, o jų per vestuves neišvengsi, o be to kiek rūpesčių doh.gif girtų snukių neišvengsi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 04 02, 22:44)
Mes taip darysim  topsecret.gif  Ilgai ilgai galvojom, o paskui nusprendem, kad vietoj rūpesčių, geriau be rūpesčių pilvukus kurnors padeginsim  vacation4.gif  vacation1.gif
Papildyta:
Nu mes irgi jau pasakysim kam nors, mamai jau sakiau, ir prasitariau apie tokią galimybę, tai palaikė, sako, svarbu jums gerai, o mes ui kaip nemegstam visokių saldybių, o jų per vestuves neišvengsi, o be to kiek rūpesčių  doh.gif  girtų snukių neišvengsi  doh.gif

Mes taip darysim, išvyksim į egzotišką šalį pasidžiaugti vienas kitu wub.gif Tėvams pasisakėm, šeimos nariams prasitarsim, o kiti sužinos tik mums sugrįžus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2007 04 03, 09:06)
Mes taip darysim, išvyksim į egzotišką šalį pasidžiaugti vienas kitu  wub.gif  Tėvams pasisakėm, šeimos nariams prasitarsim, o kiti sužinos tik mums sugrįžus  thumbup.gif

va šiandien mama paskambijo galutinai sužinot, tai ir gerai sako, viena skitu pasidziaukit smile.gif tai atvažiuos per mano gimtadieni ir atšvesim su šampaniuku (nu jai toli, vokietijoj gyvena) ir bus visiems smagu.
Atsakyti
Tokios bus kai svesime arba 5m,arba 10m jubilieju.Darysime kai ka idomaus wub.gif Minciu,kad tiek nepragyvensim,net nera schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti