Turiu ir as tokiu giminiu (tiesa jie mums kaip ir draugai, nes labai gerai sutariam), kurie apturejo slaptas vestuves.
O istorija tokia : toji mergina (vadinkim ja nuotaka) visada sakydavo, kad nenori baltos sukneles, kad tas vestuviu surmulys ne jai ir t.t. Tai as slapta ir galvodavau - gi nesamone, kad mergina to nenoretu.
Nu ir viena ziemos vakara - sventem jaunosios 30 meti, tema - jura. Vienu zodziu visiems smagu

Tiesa, pries tai buvo visiems namu darbai uzduoti - prisiminti misliu.
Tai vakaro vidury prasidejo misliu zaidimas. Na visi smagiai speliojom. Tada viena mergina - tokia ale misle uzdave "du slapukai slapukavo ir i zaksa nuvaziavo, nu kazkaip toliau ten..." Kazkaip viena ai tai musu jubiliate su savuoju, taciau didzioji dalis sveciu - nesamone nesamone. Ir pakelia tada jaunieji is po stalu savo rankas su ziedais.... Reikejo pamatyti visu reakcijas (jaunojo tevu taip pat). Tada visi , netikejom prasem parodyti liudijima, taciau jo neturejo. Tada ta mergina,kuri uzdave misle sako, liudininkai gali atsistoti. Ir antrasis liudininkas - buvo mano vyras.... Tada jau reikejo mano reakcija pamatyti...
Taigi, po tokio siurprise'o tada galvojau, kaip smagu kai zmones tokiu "vestuviu" nori ir tokias igyvendina.
Taciau pasirodo, visdelto teisi buvau pacioje pradzioje - praejo geras pusmetis ir jie pradejo kalbeti, kad reikia baznycioje santuoka uztvirtinti ir atsvesti vestuves kaip ir priklauso su artimaisiais. Tad ir suabejojau ar tikrai verta slapta tuoktis, nes kaip jau ne viena rase, vis tiek norisi tokia diena skelbti visam pasauliui. O ne tyleti ir laukti , kada gales prasitarti. O istyleti jie turejo dar apie pora savaiciu.
Is kitos puses - gal ir smagu dvejas vestuves atsokti su savuoju, tik tada nebeaisku, kuri tikroji vestuviu data.