Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės dviese

QUOTE(Ditė @ 2010 03 20, 12:29)
Idomu kaip jus rengiates, vestuvine balta suknele ar kazkaip paprasciau? Ar daretes kokiu foto?
Siais laikais kai stygiu pinigeliu, tai vienintelis variantas ir lieka , kuo toliau tuo vis dazniau galvoju apie tokias vestuves  blush2.gif

Nuotraukas daremes fotostudijoj pas pazystama fotografa.
Baltos vestuvines sukneles net neplanavau vilketi, nes kaip sakiau jokiu trali vali neturejo buti. beto dar laukiausi, pirkau vasariska suknele,buvo baltai juoda na truputi puosnesne nei iprastai lekti i miesta.
Veliau masciau kad galejau tiesiog issinuomoti progine suknele tinkance pagal padeti, bet jau saukstai po pietu. ( buciau tada pasiemusi kokia sviesesne spalva, bet tikrai ne balta)
Atsakyti
QUOTE(aaSTaa @ 2008 08 25, 15:47)
tokia tema jau yra

Na, jau pirmoji tema užpildyta, tai manau, kad galim tęsti šią smile.gif Dalinkitės įspūdžiais, kitų pasakojimais.
Aš labai užsimaniau tuoktis užsienyje, dviese.. Tik mieliau rinkčiaus Europą.. Domintų Graikija, Izraelis. Gal turit kokių pasiūlymų? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(miaumiukas @ 2010 05 07, 09:33)
Na, jau pirmoji tema užpildyta, tai manau, kad galim tęsti šią  smile.gif Dalinkitės įspūdžiais, kitų pasakojimais.
Aš labai užsimaniau tuoktis užsienyje, dviese.. Tik mieliau rinkčiaus Europą.. Domintų Graikija, Izraelis. Gal turit kokių pasiūlymų?  drinks_cheers.gif

Be galo graži idėja, tik įdomu, kiek sunku realiai įgyvendinti. Mano viena draugė norėjo vienoje iš Europos šalių tuoktis, bet ambasada atsakė, kad negalima, neva turi būti nuolatinis gyventojas. Bet šiaip gražu ne Lietuvoje. Nors mano vestuvės jau praėjo, aš vis apie Veneciją pasvajoju...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuzhe_d @ 2010 05 11, 19:17)
Be galo graži idėja, tik įdomu, kiek sunku realiai įgyvendinti. Mano viena draugė norėjo vienoje iš Europos šalių tuoktis, bet ambasada atsakė, kad negalima, neva turi būti nuolatinis gyventojas. Bet šiaip gražu ne Lietuvoje. Nors mano vestuvės jau praėjo, aš vis apie Veneciją pasvajoju...smile.gif

Aš tai labai norėčiau kažkur Europoje, nes visgi, jeigu kas nutiktų dėl dokumentų ar biurokratijos, tai dar galima kažką padaryti ir ne milijoną kainuos. Teko girdėti, kai pora tuokėsi Singapūre ir užsienio reikalų ministerija išdavė leidimus, bet grįžus paaiškėjo, kad negalima tos santuokos įregistruot, tai dabar lakstymai, nervas ir krūva pinigų, bandant viską sutvarkyt... doh.gif
Mane tai traukia Graikija ar Izraelis.. Bet, mano būsimas vyras (ir ypač jo mama) nori vestuvių čia ir su visais baliais, nuo kurių mane purto... Nežinau kaip čia kas bus, bet ieškom kompromisų smile.gif
O Jūs, Ievuzhe, su vyru galite padaryti satuokos atnaujinimą. Mano bendradarbė su vyru "susituokė" dviese ant jūros kranto N. Zelandijoje. Tiesiog dviese vienas kitam pasižadėjo iš naujo po 10 metų santuokos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miaumiukas: 18 gegužės 2010 - 10:51
Mes tuoksimes uzsienyje, tik dviese ant juros kranto wub.gif kartu ir medaus menesis bus thumbup.gif o cia nueisim i baznycia (nes ten santuoka bus civiline) ir kuklu vakara su seimom padarysim, be jokiu muzikantu,fotografu,tortiniu sukneliu ir giminiu drinks_cheers.gif mes taip nusprendem ir padarysim, tevai nepriestarauja (nors jei ir priestarautu, mes neklausytume, ne mazi vaikai esam galu gale) drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
*Beautiful*eyes* - labai šaunus pasirinkimas:) Smagu, kad viską susiderinot užsienyje, manau, tikrai gražios vestuvės bus:)

miaumiukas - apie santuokos atnaujinimą turiu tokią mažą mintįsmile.gif Kada nors:) Dabar, kol dar nė metų nėra kaip susituokę, tai kažkaip apie atnaujinimą galvoti ankstoka:) Nors ir dabar galima sakyti, kad truputį užsienio mūsų vestuvėse buvo, nes darėme vestuvinę fotosesiją Maljorkoje ant Formentoro kalno. Tai ten man buvo super:)
Atsakyti
QUOTE(ievuzhe_d @ 2010 05 19, 19:36)
*Beautiful*eyes* - labai šaunus pasirinkimas:) Smagu, kad viską susiderinot užsienyje, manau, tikrai gražios vestuvės bus:)

aciu 4u.gif na, tikiuosi, kad nenuvils wub.gif o derint tai kaip ir nelabai ka reikejo mum, viska agentura tvarko, is musu puses tik pinigai svarbiausia ir dokumentus reikejo isverst bei patvirtint notariskai. Kai nori, viskas buna kur kas lengviau nei is pradziu atrodo ax.gif tai, kad linkiu ir kitoms pasiryzti ir igyvendinti nepamirstamas vestuves wub.gif
Atsakyti
Beautiful*eyes*, tiesiog smalsu - tuoksitės kurioje Europos šalyje ar ne? O smalsu dėl to, kad viena draugė bandė susiderinti ES šalyje, tai niekiap nepavyko. Jei jums pavyko, įdomu, kaip:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuzhe_d: 02 birželio 2010 - 19:52
As ir labai noriu 2011 kova isteketi ne LT, o Lisabonoje, bet ten negalima nes tipo kazkuris is poros turi nuolat ten gyventi, net apsiverkiau kai suzinojau. Tai dabar nezinau kuri europos kampeli rinkti, kokiu turit ideju? mastau apie praha ir po to i lisabona is karto, nezinau nuo ko pradet reikalus tvarkyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moriube @ 2010 06 21, 12:43)
As ir labai noriu 2011 kova isteketi ne LT, o Lisabonoje, bet ten negalima nes tipo kazkuris is poros turi nuolat ten gyventi, net apsiverkiau kai suzinojau. Tai dabar nezinau kuri europos kampeli rinkti, kokiu turit ideju? mastau apie praha ir po to i lisabona is karto, nezinau nuo ko pradet reikalus tvarkyt  ax.gif

Jeigu anglų k. mokat ir domina Praha, tai galit čia paskaitinėt Vestuves Prahoje mirksiukas.gif
Aš pati Čekijoje gyvenu, tai jeigu reikėtų pagalbos kreipkitės 4u.gif
O šiaip manau, kad Praha yra puikus pasirinkimas ir vestuvės jose atsieitų daug pigiau nei pvz.: Graikijoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuzhe_d @ 2010 06 02, 20:51)
Beautiful*eyes*, tiesiog smalsu - tuoksitės kurioje Europos šalyje ar ne? O smalsu dėl to, kad viena draugė bandė susiderinti ES šalyje, tai niekiap nepavyko. Jei jums pavyko, įdomu, kaip:)

Tik dabar pamaciau, jog man klausimas buvo blush2.gif mes ne ES, o Jamaikoj prie Karibu juros wub.gif wub.gif wub.gif o tvarkyt mums kaip ir nieko nereikejo, kadangi per agentura viska darom, tai tik jiem dokumentus isvertem ir pas notara patvirtinom, dbr jau agenturos darbas juos issiusti i Jamaika mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif mes taip pat svajojam apie šventę tik sau blush2.gif norėtume susituokti kokioje jaukioje Europos bažnytėlėje blush2.gif gal kuri jau daugiau informacijos rado? aš visai mažai ką randu unsure.gif įdomu, ar Lietuvoje pripažįstama užsienyje sudaryta bažnytinė santuoka? ir kaip ten dėl civilinės santuokos, ar nereikia jau būti ją sudarius savo šalyje? g.gif
Toptravel agentūros reklamoje radau, kad jie organizuoja vestuves tose šalyse, kur yra katalikų bažnyčia, tačiau nemačiau, kad siūlytų kurią nors konkrečią šalį g.gif unsure.gif na, o vegaturas skelbia, kad gali suorganizuoti vestuves Rodo saloje, Graikijoje, tačiau labai mažai ten informacijos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avellana: 16 liepos 2010 - 12:04