Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės dviese

Mano draugės (tos kurios galėjo) atėjo ir pasveikino prie "zakso" , niekas jų šalin nevijo, kai pasiteiravo kelinta val pasakiau. bet ir žinojo, kad jokios šventės nebus. Tiesiog savo buvimu pamalonino mane ir parodė kad rūpiu.
O šiaip bent jau mano atveju, svetimiems žmonėms labiau širdį "skaudėjo" nei mums patiems dėl kažkokiop buvimo ar nebuvimo šventės,
Atsakyti
na, dėl to, kas geresnis draugas, lyginant su sutuoktiniu...pasiginčyčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2010 10 04, 11:18)
tada, kai susipyksite su dabar dievinama antrąja puse, ar net išsiskirsite, pas ką bėgsit išsiverkt? Ogi pas draugus. Ir kaip kažkurioms jaunamartėms šiuo gyvenimo tarpsniu būtų sunku patikėti mano žodžiais, ateis laikas, kada suprasit, kad geras tikras draugas/-ė yra kur kas vertingesnis už sutuoktinį. Nes jis visada jums išties ranką, ką ne visada ir ne kiekvienas sutuoktinis padaro.

Sena kaip gyvenimas nerašyta tiesa good.gif

Aš tai nieko nesmerkiu, bet manau, kad tikra laimė tik tada, kai gali ja pasidalinti su kitais. Kažkada žiūrėjau filmą, kuris man paliko gilų įspūdį. Iki šios dienos atsimenu filmo gale frazę "happiness only real when shared".. Jei ką domina tai filmo pav. "into the wild"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mafijozė: 07 spalio 2010 - 09:43
Tikri draugai supras... neisizeis...ateis pasveikint ir pasidziaugt poto 4u.gif man mieliau ta diena praleist su vyru ir dziaugtis kad tapome oficialiais vyru ir zmona friends.gif
Atsakyti
Svajonė, kuri virs realybe smile.gif

Pasveikinti kviesim draugus/kolegas, apsieisim be giminių. Juolab kad tie giminaičiai į savo vestuves irgi nekvietė. Kas labiausiai įsižeis, tai - tėvai, kurie vis dar nori baliaus. O ką daryt... kad nesinori nei vienam iš mūsų. Verčiau jau vėliau su kiekvienais susėsti ir atskirai pasidžiaugti, nei bandyti susodint visus tokius skirtingus prie vieno stalo.

Faktas - šventė bus mūsų dviejų smile.gif ir tikrai džiaugsmas nebus mažesnis, jei ne visi matys - kaip kuri forumietė rašė, kad tikras džiaugsmas yra tas, kuriuo dalinamasi -, nes mes ir taip laimingi wub.gif
Atsakyti
Na, man tiesa sakant, absurdiskai atrodo kai kolegos ir draugai matys kaip tuokiates, o patys artimiausi tevai - ne... Nepykit, bet labai egoistiska atrodo...
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2011 01 29, 19:51)
Na, man tiesa sakant, absurdiskai atrodo kai kolegos ir draugai matys kaip tuokiates, o patys artimiausi tevai - ne... Nepykit, bet labai egoistiska atrodo...

Ar ne per greita nuteisti? smile.gif
Nežinai nei situacijos, nei kodėl taip yra daroma.
Atsakyti
QUOTE(būsimoji @ 2011 01 29, 19:57)
Ar ne per greita nuteisti? smile.gif
Nežinai nei situacijos, nei kodėl taip yra daroma.

O as nieko ir neteisiu, tik issakiau savo nuomone ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2011 01 29, 21:48)
O as nieko ir neteisiu, tik issakiau savo nuomone ir tiek...

Matote, aš dar turiu laiko persigalvoti smile.gif
Ir išvis, vieną dieną galvoju taip, kitą - taip. Reiktų tiesiog priimti sprendimą ir viskas. O dabar... na, šiandien jau galvoju, gal tiek to, pakentėsim tuos bendrus šventinius pietus/vakarienę. Bet baliaus nebus, jokiu būdu - dėl šito net abejonių nekyla smile.gif
Labai nesinori pūsti dramblio iš musės - eisim susirašyti, o ne į bažnyčią. Tokia ta ceremonija, penkios minutės... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(būsimoji @ 2011 01 30, 15:40)
Matote, aš dar turiu laiko persigalvoti smile.gif
Ir išvis, vieną dieną galvoju taip, kitą - taip. Reiktų tiesiog priimti sprendimą ir viskas. O dabar... na, šiandien jau galvoju, gal tiek to, pakentėsim tuos bendrus šventinius pietus/vakarienę. Bet baliaus nebus, jokiu būdu - dėl šito net abejonių nekyla smile.gif
Labai nesinori pūsti dramblio iš musės - eisim susirašyti, o ne į bažnyčią. Tokia ta ceremonija, penkios minutės... smile.gif

Na cia Jums spresti ir organziuoti sau svente tokia, kokios norit. Pas mus baliaus irgi nebuvo, tik vakariene su paciais artimiausiais, tevai ir seses/broliai. Bet nekeisciau nieko ir nenoreciau,kad ta diena salia nebutu siu paciu artimiausiu man zmoniu.
Atsakyti
QUOTE(luna @ 2010 09 16, 13:58)
ir jie ja turi svest tik dviese  4u.gif 

manau vestuves,tai kiekvieno asmeninis reikalas,kaip ir su kuo svesti,kiekviena svente yra asmeninis reikalas ir kiti turetu tai suprasti,tad ar darote baliu giminem ar ne,jusu reikalas,taciau pasakyti ,kad TURI svesti tik dviese,tai jau nesamone schmoll.gif tai gimtadienis ir tik jusu vienos svente, bet dar nereiskia kad kiekvienais metais gimimo diena atsiribojat nuo viso pasakulio nes tai tik jusu svente smile.gif
Atsakyti
Bent jau as manau, kad zmogus gali noreti vestuviu tik sau ir nieko tame blogo nematau smile.gif Tiesiog tokiu atveju, manau butinai reikia pranesti bent jau artimiausiems: tevams ir broliams/sesems, kur ir kada jus sumainysit ziedus, kad galetu bent sudalyvauti (tie, kurie tikrai nori tiesiog pabuti salia ta akimirka, o ne baliuje sudalyvauti). Nemanau, jog butina daryti baliu ar net vakariene, cia jau pagal kiekvieno poreikius ir norus, bet net neinformuoti seimos, mano akimis ziurint, yra labai negrazu, nes tai yra vis gi tevai ir jie patys artimiausi mums mirksiukas.gif Mes pvz nekvietem jokiu giminiu (nors pati ir dalyvavau daugelio vestuvese), nes nenorejom dideles sventes, o tik grazios dienos su jaukia vakariene seimai. Giminaiciai ir draugai buvo informuoti kur ir kada mes tuoksimes, kas norejo pasveikinti, tas -atejo, o kas neatejo,tiems, matyt, be baliaus neidomu ir ziuret kaip tuokiasi du zmones blush2.gif
Atsakyti