Įkraunama...
Įkraunama...

Žvilgsnis iš dangaus

Labai jausminga ir graudi istorija cray.gif tikrai verta medalio. Sveikinam ir stiprybes 4u.gif
Atsakyti
Dievulis atima, bet paskui jis ir duoda. Iseina vienas zmogus, ateina kitas. Laimes Jusu seimai ir sveikinu su medaliu.
Atsakyti
Super papasakota wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
neisivaizduoju,kaip tau buvo noras dar begyventi.paskaicius tavo istorija sirdis stoja,kaip pagalvoju,kad jeigu man taip atsitiktu.as pati turiu viena sunu ir iki dukreles gimimo liko tik pora savaiciu.dievinu savo seima ir nezinau kas butu jei ja prarasciau verysad.gif tik esi stiprus zmogus jei sugebejai isgyventi tokius gyvenimo isbandymus.sekmes tau dabar .issaugok savo nauja seima,nes nusipelnei buti laiminga. thumbup.gif ir viskas bus o.k. thumbup.gif
Atsakyti
net man graudu pasidare cry.gif , o paskui clap.gif
Atsakyti
Kaip gražiai nupasakota 4u.gif Tu stipri moteris ir MAMYTĖ wub.gif wub.gif Sėkmes tavo šeimai 4u.gif
Atsakyti
Jau nuo pirmuju pasakojimo zodziu nebegalejau nulaikyti asaru: graudu, skaudu ir begalo grazu. Kaip skauda sirdi, kai kazko mylimo netenki ir tuo paciu lauki, kazko dar galingesnio, sviesesnio: stebuklelio, gyvenimo tikslo, prarastojo daleles....
Atsakyti
Liudnai grazi istorija, sekmes augant ir beplanuojant maza sesyte-broliuka smile.gif
Meiles ir silumos jusu seimai 4u.gif
Atsakyti
Be galo graudi, bet kartu ir gražiai aprašyta istorija. Lenkiu galvą prieš tave, kad nepalūžai ir ištvėrei visus Tau siųstus gyvenimo išbandymus.
Ne kiekviena iš mūsų galėtų tai ištverti, tame tarpe ir aš.
Atsakyti
Skaitydama pajutau dideli nora tave pamatyti,ir pasakyti laikykis.
tavo vyras tikrai yra salia,ir jus saugo is dangaus,zinom visi,kad tas likimas yra toks nedekingas... tu stipri moteris,sekmes tau.mieloji,buk stipri,sekmes tau ir tavo vaikeliui...
Atsakyti
o jei kokia nereali istorija, susigraudinau labai blush2.gif siurpuliukai lakste po visa kuna blush2.gif sekmes jusu seimai ir laimingai ilgai gyventi wub.gif
Atsakyti
Kokia graudi istorija wub.gif Stipri mamyte esi 4u.gif Saunuole, sekmes jums
Atsakyti