Įkraunama...
Įkraunama...

Klizmutės

Gimdziau KMUK pries beveik 2metus- klizmos prasiau o nedare, sake nera reikalo ax.gif
Saremiu laikotarpiu visur vaiksciojau, po gimdymo palata ratus sukau, koridoriuje pirmyn atgal, wc buvo toj pacioj palatoje,dar ir po dusu gaivinausi- viska leido ir skatino judeti (o ir paciai taip lengviau buvo saremius iskesti) ax.gif
Atsakyti
per pirma gimdyma dare ir neklause o per antra jau nebedare ir nebesiule biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maumė @ 2009 08 06, 12:12)
Klausykit čia man pasistojo klausimas - o kaip gimdykloj kol dar sarėmiauji, ar leidžia pačiai į tualetą nueit?

labai gerai kad PASISTOJA tau klausimai biggrin.gif thumbup.gif leidzia tikrai, juk nedarysi sisiu lowoje nors as ir galejau nes buwo nubege wandenys ant lowos tai wistiek teko baloi paguleti smile.gif o seip man kai dare epidura tai koju nejauciau.. tai jau negalejau eiti pati.. bet jai noresi tai pasakyk akuserei ir atnes tau basona ar kaip jie wadinasi ir nereikes niekur eiti.. kiekwiena saremiauja skirtingai as pvz tik gulejau iki epiduro negalejau nei pajudet is skausmo schmoll.gif
Atsakyti
klizma nera butina,galima jos ir nesidaryti.ji atliekama tam kad issivalytu tiesioji zarna ir neapsikakotum begimdydama biggrin.gif
as asmeniskai dariausi klizma,nenorejau kaku..bet,negimdziusios mamos zinokit,kad galima nusipirkti "MIKROLAX" ar kita pries gimdyma tinkancia klizmute ir ja panaudoti.ten tik truputi vaistu suleidzia ir pop 10min issitustini...nereikia jookiu zarnu i sikna kist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2009 08 06, 23:35)
per pirma gimdyma dare ir neklause o per antra jau nebedare ir nebesiule  biggrin.gif

man irgi taip pat. pirma gimdyma padare (sakicau gerai buvo, lengviau biggrin.gif ) o antra karta net nieko neklause. turbut ir nedare kad as is potologinio ryte jau atejau i gimdykla su tusciu skrandziu nuo vakaro nieko nevalgiau(nespejau popusryciauti biggrin.gif )
Atsakyti
Norėčiau ir aš pasisakyt šia tema.Sutinku kad klizmutės yra š....Man reikėjo pačiai pasidaryt klizmutę prieš gimdant.Buvo planinis cz o po jo .....nespėjo perkelt ant gulto. blush2.gif
Atsakyti
Sarėmių metu pačiai darytis klizmutę - tai vienas iš būdų nors trumpam atitrūkti nuo sarėmiųsmile.gif nors trumpam kitkuo užsiimtum:)
Aš asmeniškai dar kartą naudočiausi sesutės paslaugomis, o ne pati tai daryčiau.
Atsakyti
o man tai state (kiek suprantu tik tam,kad ant stalo nieko nepridaryti biggrin.gif kai gimdai),nors pries tai visa diena nieko nevalgiau( as pagimdziau paryciais),bet vare i wc kaip reikalas nors nieko nebuvo kam iseiti,jau po antro karto i wc tulzim eiti,bet man klizmute suveike taip,kad per visus galus,begi i wc o ten nieko,tik kad jausmas jog nori,o man tai buvo siaubas doh.gif as kai po gimdymo i wc sunkiam negalejau nueiti tai man pasiule klizmute tai automatiskai pasakiau ne,nors ir kaip sunku buvo kai negali i wc nueiti sunkiam,bet as pasinaudojau mociuciu pasiulymu muliuku,tai man padejo geriau thumbup.gif
Atsakyti
pas mustai nestato klizmu,o ir nemanau,kad ju ir reikia biggrin.gif viena kasrt turejau LT pries operacija,tai nelabai malonu.
Atsakyti
Man nedarė ir nesiūlė net schmoll.gif Beje, nei si, nei nieko daugiau nenorėjau gimdydama ax.gif ir nepadariau ax.gif
Atsakyti
na kadangi jau esu pati naudojusi macrolax, tai ir pries vaziuojant i GN pasidarysiu del sventos ramybes, nieko ten baisaus nera ta Microlax klizmute vos keli ml smile.gif o ligoninej tai jau visa litra suvarvina biggrin.gif geriau jau paciai thumbup.gif
Atsakyti
Nei namuose dariausi, nei ligoninej, net nieks neuzsimine apie tai, o ir kazkaip man visai nesinorejo jos unsure.gif
Atsakyti