man padaryt nebespejo,bet as uz,jau geriau butu padare...
[quote=Ruanda,2010 01 06, 12:04]
O jeigu microlax klizmutes neveikia, galima juk normalia standartine klizma pasidaryti namuose dar, ar pavojinga kazkuom tai?
[/Labai geras pasituštinimo būdas yra žvakutės BISAKODIL į tiesiąją žarną. Tai po 10- 15 min pasituština visos normaliai ir be problemų gimdom. Tai natūralu, nes klizmas statyti visai nėra tikslinga, nes jei vaikučio galvytė yra žemokai pasislinkusi, tai vanduo kiek įbėga tiek ir išbėga o visas kitas turinys lieka po gimdymo. O žvakutė sujudina žarnyną ir pasituštinama normaliai .Tai darom jau daug metų ir rezultatai puikūs
O jeigu microlax klizmutes neveikia, galima juk normalia standartine klizma pasidaryti namuose dar, ar pavojinga kazkuom tai?
[/Labai geras pasituštinimo būdas yra žvakutės BISAKODIL į tiesiąją žarną. Tai po 10- 15 min pasituština visos normaliai ir be problemų gimdom. Tai natūralu, nes klizmas statyti visai nėra tikslinga, nes jei vaikučio galvytė yra žemokai pasislinkusi, tai vanduo kiek įbėga tiek ir išbėga o visas kitas turinys lieka po gimdymo. O žvakutė sujudina žarnyną ir pasituštinama normaliai .Tai darom jau daug metų ir rezultatai puikūs

Man beveik pries 4 metus tai gidytojas pats patare Mikrolac klizmute isigyti, tai ir dabar pirksiu

Be mikrolax klizmuciu neisivaizduoju savo gimdymo
po gimdymo taip pat labai praverte... kadangi buvau kirpta

man sakė- jei nori. Šiaip ir nesiūlo, ypač jei buvai tą dieną su reikalu wc

Ir neprireikė.
O žvakutės labai praverčia po gimdymo. Ypač kai yra siuvimų. Viskas skauda, siūlesplešia, sėdėt negali, pusiau tūpom. va tada labai gerai, nereik kankintis nuėjus į wc

prieš pirma-dare,bet na nepasakyčiau kad kažkas baisaus buvo..reikia tai reikia..o va prieš antra-pasake kad nedarys.
As ketinu gimdyti klinikose, tai ten nedaro klizmu, atceit atgyvena..o kaip jie isprendzia ta problema as nezinau...nes kai gimdziau pirmaja irgi nedare ir nieko neatsitiko arba as nieko nemaciau...

Kai gimdziau, nedare kllizmos ir labai tuo dziaugiuosi, nes jos labai bijojau
Nesidariau klizmos ir ligogninėj nieko dėl to nesakė, bet ir teko truputį 'prisidirbti', nors ir buvau tą dieną nuėjus to į wc... Bet nesijaudinau visai dėl to, gimdant buvo tikrai labai labai dzin