Įkraunama...
Įkraunama...

Klizmutės

Taigi ten viską momentaliai sutvarko, kad niekas kam nereikia, to net nepastebi. Aš visą dieną į tulikką laksčiau, organizmas valėsi. Bet būna vis tiek kas nors tame žarnyne užsilieka...
Atsakyti
as tai tikrai prasysiu,kad padarytu..niu jei saremiu metu tai naturaliai nesigaus smile.gif...manau, kad gimdant daugelis dalyku yra dzin, bet man paciai kazkaip nemalonu butu... ax.gif
Atsakyti
Man normalia klizmute padare dar priimamajame. Kaip butu jei butu nezinau, nes paciai pagimdyt taip ir neteko (akstra CP). Turiu nusipirkus 2 mikrolax klizmutes, bet dar neprireike.
Bet jauciu prireiks, nes kartais per mazuliuka nespeju net i tualeta nueit biggrin.gif
Atsakyti
man prie cp state klizmute ir cia manau daugumai dar tokia "mada "likusi yra smile.gif
Atsakyti
as buvau nusipirkus klizmute, bet man po antro skausmingo saremio paciai i tuoleta prisireike, tai nebeprireike jokios klyzmutes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne23 @ 2008 12 09, 16:10)
Po gimdymo ir as MIKROLAX naudojau pirmies kartams, labai gerai padejo, ir dabar namu vaistinelej jos visad turiu

Ir aš jas naudojau po gimdymo. Nežinau, kaip būčiau be jų buvus, nes dar tas hemorojus doh.gif
Atsakyti
Aš, prieš eidama į gimdyklą, paklausiau savo palatos akušerės, kaip su klizmute. Sakė, niekas nebedaro jų. Bet kai pasakiau, kad jau kelias dienas nebuvau tualete, tai pasakė, kad, jei noriu, gali duoti mini klizmutę. Aš ja ir pasinaudojau smile.gif Nenorėjau avarijos ant gimdymo stalo (nors suprantu, kad gydytojams tai jau įprasta) rolleyes.gif
Atsakyti
As planuoju speti namuose kai saremiai prasides pati pasidaryti ta mini klizmute, jei ne, prasysiu ligoninej.. jauciu, kad gydytojai iprate ten prie visko, bet kazkaip paciai jaukiau bus 4u.gif
Atsakyti
dariausi ir pries viena, ir pries kita.. nieko tokios tame nematau.. labai paprasta ir neskausminga procedura rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarisa @ 2010 01 12, 22:29)
Kai gimdziau, nedare kllizmos ir labai tuo dziaugiuosi, nes jos labai bijojau

ir kaip gimdymas? ar besistanginant neiisvale pusle?
man atrodo jei valytusi besistanginant - kaip nemalonu paciai..... unsure.gif
negalvojau per gimdyma dar ir tokie dalykeliai atsitinka.
Atsakyti
Planavau pasidaryt pries vaziuojant i GN microlax, bet ir gydytoja,ir akusere pas kuria gimdysiu pasake kad neverta, nes jos tik pavirsines,o lelius lysdamas gimdymo takais atstums "viska" is daug giliau 4u.gif todel planuoju jei iseis pagal situacija prasyt GN normalios klizmos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melle @ 2010 01 12, 22:38)
Nesidariau klizmos ir ligogninėj nieko dėl to nesakė, bet ir teko truputį 'prisidirbti', nors ir buvau tą dieną nuėjus to į wc... Bet nesijaudinau visai dėl to, gimdant buvo tikrai labai labai dzin smile.gif

Buvo ir man,bet nieko smile.gif viska greit sutvarke ir viskas,tai normalu kai gimdai.
Atsakyti