Taigi ten viską momentaliai sutvarko, kad niekas kam nereikia, to net nepastebi. Aš visą dieną į tulikką laksčiau, organizmas valėsi. Bet būna vis tiek kas nors tame žarnyne užsilieka...
as tai tikrai prasysiu,kad padarytu..niu jei saremiu metu tai naturaliai nesigaus
...manau, kad gimdant daugelis dalyku yra dzin, bet man paciai kazkaip nemalonu butu...

as buvau nusipirkus klizmute, bet man po antro skausmingo saremio paciai i tuoleta prisireike, tai nebeprireike jokios klyzmutes

QUOTE(ugne23 @ 2008 12 09, 16:10)
Po gimdymo ir as MIKROLAX naudojau pirmies kartams, labai gerai padejo, ir dabar namu vaistinelej jos visad turiu
Ir aš jas naudojau po gimdymo. Nežinau, kaip būčiau be jų buvus, nes dar tas hemorojus

Aš, prieš eidama į gimdyklą, paklausiau savo palatos akušerės, kaip su klizmute. Sakė, niekas nebedaro jų. Bet kai pasakiau, kad jau kelias dienas nebuvau tualete, tai pasakė, kad, jei noriu, gali duoti mini klizmutę. Aš ja ir pasinaudojau
Nenorėjau avarijos ant gimdymo stalo (nors suprantu, kad gydytojams tai jau įprasta)

As planuoju speti namuose kai saremiai prasides pati pasidaryti ta mini klizmute, jei ne, prasysiu ligoninej.. jauciu, kad gydytojai iprate ten prie visko, bet kazkaip paciai jaukiau bus

dariausi ir pries viena, ir pries kita.. nieko tokios tame nematau.. labai paprasta ir neskausminga procedura

QUOTE(barbarisa @ 2010 01 12, 22:29)
Kai gimdziau, nedare kllizmos ir labai tuo dziaugiuosi, nes jos labai bijojau
ir kaip gimdymas? ar besistanginant neiisvale pusle?
man atrodo jei valytusi besistanginant - kaip nemalonu paciai.....

negalvojau per gimdyma dar ir tokie dalykeliai atsitinka.
Planavau pasidaryt pries vaziuojant i GN microlax, bet ir gydytoja,ir akusere pas kuria gimdysiu pasake kad neverta, nes jos tik pavirsines,o lelius lysdamas gimdymo takais atstums "viska" is daug giliau
todel planuoju jei iseis pagal situacija prasyt GN normalios klizmos

QUOTE(melle @ 2010 01 12, 22:38)
Nesidariau klizmos ir ligogninėj nieko dėl to nesakė, bet ir teko truputį 'prisidirbti', nors ir buvau tą dieną nuėjus to į wc... Bet nesijaudinau visai dėl to, gimdant buvo tikrai labai labai dzin 

Buvo ir man,bet nieko