Įkraunama...
Įkraunama...

Klizmutės

QUOTE(reicel @ 2010 08 02, 17:59)
Ojei... ziuriu daugely ligoniniu pagal senus metodus veikiama. VGN tikrai nedaroma klizmu! Ir neskutama niekur... As taip pat pries gimdyma prisiskaiciau supermamoj, kad pasidaro pacios moterys, kad vajei kas bus, jei padarysi per gimdyma...O is tiesu tuo metu tikrai nebesvarbu tokie dalykai. As net ir nezinau - buvo ar nebuvo... Jei ir buvo, sesutes korektiskai greitai viska sutvarke. Bet gal cia tik VGN taip...
Beje, vienas is artejancio gimdymo zenklu - suskysteja viduriai, daznai net paviduriuoja moteris. Man taip ir buvo.  blush2.gif  Tai gal nebebuvo jau ka daryt.. chi chi.

Pries tris metus tikrai dare. Atvaziavau, sako einam smile.gif Padare.
Dabar cia pasiskaicius nebezinau, kuo ir tiket biggrin.gif , todel turesiu savo.

Nelabai isivaizduoju, kodel jos nepasidarius, jei ir savo turet, kam gimdymo metu si 'klausima' sprest smile.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuke: 02 rugpjūčio 2010 - 17:03
man pries 5 metus KMUK nedare... Buvo suplanuotas CP. Broliene buvo pripasakojusi siurpiu istoriju apie klizmas (pati du vaikus su CP ir klizmomis pagimde), tai man net po operacijos klausimas kirbejo - o kada klizma darys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shanghai @ 2010 08 03, 17:07)
man pries 5 metus KMUK nedare... Buvo suplanuotas CP. Broliene buvo pripasakojusi siurpiu istoriju apie klizmas (pati du vaikus su CP ir klizmomis pagimde), tai man net po operacijos klausimas kirbejo - o kada klizma darys?  g.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
As gimdziau pries du menesius KRGN tai man state klizma. Bet atejusi gydytoja pasiteiravo ar as sutinku. Nes butu zymiai geriau. As kaip prisiskaicius buvau kad geriau reikia tu klizmu, nes paskiau nekokie vaizdeliai buna biggrin.gif
Ir seip nieko ten baisaus su ta klizmute, pastate, o paskiau gerokai toleta prasedejau. Tai po gimdymo, dar ilgai i toleta nenorejau, o i trecia diena jau reik iseiti blush2.gif
Atsakyti
Gimdziau AK, ten nieko nedare, net paklausus ar darysit, pasijutau nejaukiai, sako kad jau nebe ax.gif nu man gimdyma skatino.. del cholestazes. ir niekas ten nieko neskuta tongue.gif , kadangi gimdziau beveik 2 savaitem anksciau, normaliai nepasiruosiau blush2.gif
Atsakyti
Gimdziau RK prie 2.5 metu .
State man klizma ir net nebuvo jokios kalbos nori nenori, einam ir viskas. biggrin.gif
Atsakyti
man KGN dare atsiklause kaip noriu, paaiskino,kad vaikeliui taip geriau ir laisviau biggrin.gif ir siaip zinojau,kad gerai , paskatina saremius, ir paskui po gimdymo ramu, nereikia ilgai i tualeta biggrin.gif , nes jei kas kirpta, siuta, tai taip tikrai ramiau 4u.gif
Atsakyti
man tai klizmute nepadejo is tikruju, pasidariau is nakties ja ir nieko nevalgiau jau nuo vakaro, bet ne viskas issivale biggrin.gif nes pries gimdyma teko atsilikti reikalus....
Atsakyti
KMUK klizmu nebestato... thumbup.gif
taip dziaugiuosi, kad to isvengiau... lotuliukas.gif
Kai akuseres po gimdymo paklausiau apie klizmas pasake, kad su jomis daugiau problemu budavo, nei naudos... lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš klizmos norėjau, manau geriau klizma prieš, nei po gimdymo, susiūtai, pusiau stovint bandyti pačiai kažką blush2.gif Bet taip išėjo, kad tą dieną, kai atvažiavau nusileisti vandenų, jau buvo 8cm, tai nebedarė, tai po gimdymo kaskart į wc nešdavausi klizmutę, nes turiu bėdų su kietėjimu.. tikrai, manau, klizma nėra blogai..
Atsakyti
Prieš 15m darė, o prieš 1 m. jau ne thumbup.gif . Ir tikrai vieno nemalonumo išvengiau biggrin.gif .
Atsakyti
Nedare nei karto, ir nereikejo, ax.gif prasedejus saremiams ir taip vidurius susuko 4u.gif
Atsakyti