Įkraunama...
Įkraunama...

Klizmutės

QUOTE(bebenciuke @ 2008 08 19, 15:48)
Gal kas zinot ar pries cezario operacija reikia klizmos?  ax.gif

Man cezario nedarė, bet kai darė kitą operaciją- reikėjo. Sako, kad prieš pilną nuskausminimą visada reikia....
Atsakyti
pati paklausiau, pati ir atsakysiu smile.gif
siandien buvau pas gydytoja tartis del operacijos, tai jis man patare ir vakare ir ryte su mikrolax zarnyna issivalyti ax.gif
Atsakyti
aš išvažiuodama iš namų pasidariau mikrolax, po minutės į tualetą nubėga, tada po dušiuku išsimaudžiau ir išvažiavau rami smile.gif
Pirmą gimdymą tai padarė paprastą klizmą, irgi džiaugiausi,kad neteko ant gimdymo stalo apsidirbti smile.gif
Atsakyti
gimdziau siauliuose ir man jokios klizmutes niekas nedare kazkodel schmoll.gif net klausiau ar reikia, tai pasake, kad jau 12 val kankinuosi ir nedare. vyras dalyvavo gimdyme, todel labai bijojau, kad gali atsitikti lb nemalonus dalykas blush2.gif bet laimei nieko nebuvo... biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglel: 21 rugpjūčio 2008 - 20:20
Na pries gimdyma tai ligoninej padare normalia klizma, nes Mikrolax isvalo ne viska, tik kas tiesiojoj zarnoj yra. O i ligonine tai veziaus tas Mikrolax, bet neprireike,antra diena paciai isejo pasitustint, tik pries tai geriau labaj daug slyvu arbatos smile.gif
Atsakyti
Man buvo planuotas cezaris, tai pries operacija padare normalia klizma, nors turejau ir Mikrolax nusipirkus (jos prireike tik po gimdymo kelios dienos blush2.gif ) mirksiukas.gif
Atsakyti
as ir buvau girdejusi kad reikia paciai nusipirkti,nusipirkau nusiveziau i ligonine bet man jos taip niekas ir nepadare g.gif kaip vaziuosiu gimdyt antra tai namie pati pasidarysiu
Atsakyti
Gimdziau neseniai VGN, tai net neklause, ar noriu, pasiunte darytis klizma. Labai faina klizmuotoja buvo, tai dar vienos paprasiau, nes kazkaip man per mazai buvo lotuliukas.gif Nu ir nieko britkaus ta klizma, uztat stenant ant gimdymo stalo ramu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gimdziau Klaipedos gimdymo namuose. ten apie klizmas nieko nenori girdeti. Prasiau, kad padarytu, nes kazkaip nejauku buvo, taciau man buvo graziai paaiskinta, kad gimdymas - tai ne operacija ir valyti zarnyno nereikia. Sake, baigesi tie laikai, kai liepdavo moteris klizmuoti ir depiliuoti. Atejo naturalizmas ir i gimdymo namus smile.gif
Atsakyti
Padare GN, baisiai nenorejau as jos, bet veltui - nieko ten labai baisaus, aisku malonumas menkas, bet geriau negu ant gimdymo stalo kartu su leliuku, o dar geriau kad uztikrina kad plysimo/kirpimo atveju bent keleta dienu nesinores "rimto" i WC, nes su siulem... doh.gif
Atsakyti
as taip pat galvojau o siaube kaip be jos,nes cia UK nedaro,galvojau gal pati pasidarysiu,o gal ligonineje prasysiu,bet pati nenusipirkau,o jau kai prasidejo saremiai tai is vis is galvos isejo tas dalykas blush2.gif nors nieks ir nebutu dares,nors buciau ir prasiusi,cia jie nemato tame butinybes.o ir tiesa pasakius man visai buvo nesvarbu ka as ten dariau gimdydama,man svarbiausia buvo pagimdyti naturaliai,o negalvoti-ne nestumsiu taip smarkiai,nes galiu apsi..... lotuliukas.gif ir man atrodo,jog viskas ten buvo gerai.ir tikrai nemanau,kad gydytojai ziuretu i ta kruvele,viska jie ten greit nuvalo ir sutvarko. mirksiukas.gif
Papildyta:
tiesa, pirma gimdziau su klizma.ir visai nematau skirtumo tarp pirmo gimdymo ir antro ,kai be jos.tik po pirmo gimdymo i wc nuejau po keliu dienu,buvau prakirpta ir skaudejo ziauriai.o per antra plysusi i wc ejau ant rytojaus ir nieko,viskas buvo thumbup.gif visai neskaudejo.
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2008 10 09, 16:53)
Gimdziau Klaipedos gimdymo namuose. ten apie klizmas nieko nenori girdeti. Prasiau, kad padarytu, nes kazkaip nejauku buvo, taciau man buvo graziai paaiskinta, kad gimdymas - tai ne operacija ir valyti zarnyno nereikia. Sake, baigesi tie laikai, kai liepdavo moteris klizmuoti ir depiliuoti. Atejo naturalizmas ir i gimdymo namus smile.gif

Na čia matyt kaip kur... g.gif
Nes man Kauno MGN - ir klizmą darė ir dar apskutinėjo pagal save, matyt netiko kažkam kaip prieš tai mano pačios buvo padaryta .. lotuliukas.gif
Atsakyti