Įkraunama...
Įkraunama...

Klizmutės

na man pries gimdyma tai ir taip susuko pilva blush2.gif tai gerai pasisedejusi wc dar ir mikrolax klizmute pasidariau ir nuvaziavau jau svari, man to uzteko ir tos klizmutes tikrai super dalykas, tik reikia labai paklenteti, kol nebegali kenteti, o tuomet jau ir eiti i wc, tikrai viska isvalo, o jei uzkieteje, tai manau geriau jau 2 mikrolax klizmutes pasidaryti paciai, nei tas klyzma kenteti gn doh.gif
o po gimdymo man jos nereikejo, geriau daug vandenuko ir niekas nekietejo, nes ir valgiau mazai.. ax.gif
beja, plysusi ir kirpta buvau siaubingai, praejo 4 men, o as dar gyju doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyte :): 30 gruodžio 2008 - 00:28
o aš nepirkau klizmučių, nes galvojau gimdykloj pasitenkinsiu senovine, bet ten niekas net negalvojo man jokių klizmų daryt. aš net pati akušerės prašiau bet ji atsisakė ir jai blogiau, nes gimdymo metu gavo nuo manęs "dovanų" blush2.gif na bet ka padarysi.... šiaip labai trūko, manau būčiau daug geriau jautusis po klizmos todėl visoms patariu bent jau savo pasidaryt, o jei galima ir tą senovinę ligoninės... 4u.gif
Atsakyti
Vilniaus gimdymo namuose visada paklausia ar reikės, tai gali rinktis - nori ar nenori.
Atsakyti
Man irgi padare diiidele klizma pries gimdyma,o mazos neprireike,nors baisu ant didelio reikalo buvo eit, kokias 5 d. laukiau blush2.gif
Atsakyti
per nestuma buvau visom 4 ,kad man butinai reiks klizmos. Bet per gimdyma kazkaip kelis kartus uziminiau, kad noreciau, akusere sake - gerai, kai ateis sesute. bet baigesi tuo, kad pamirsom doh.gif Ir aciu die - viskas baigesi gerai mirksiukas.gif ....
Atsakyti
O kaip ligonineje stato klizma? blush2.gif apsvieskit,kad psichologiskai buciau pasiruosusi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nainaa @ 2009 02 26, 15:53)
O kaip ligonineje stato klizma? blush2.gif apsvieskit,kad psichologiskai buciau pasiruosusi... 4u.gif

jei gerai atsimenu tai ikiša tokį vamzdelį ir ale kaip iš lašelinės leidžia skystį. Pati pasakai kada jau jauti kad gana ir bėgi į tūliką biggrin.gif biggrin.gif Aš tai džiaugiuosi kad man darė, nes visą sav prieš gimdymą nebuvau tūlike didelio reikalo blush2.gif doh.gif doh.gif tai sedėjau turbūt 30min blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
laba ar kas žinote ar nėščioms galima daryti klizmutes? Laukiuosi 21 savaitė. turiu omeny tas normalias su vandenuku.
Papildyta:
rašykit į až. labai lauksiu atsakymu smile.gif
Atsakyti
Aš tai džiaugiuos,kad prieš gimdymą padarė klizmą.Ne dėl to,kad per patį gimdymą apsik.....,bet dėl to,kad po gimdymo nesinorėjo pora parų į tuoletą eiti biggrin.gif
Kažkas čia klausė,kaip daro jas.Tai įkiša vamzdelį ir leidžia skystį.Man suleido vieną litrą ir vsio (nereikėjo kentėti ir sakyti,kad jau vsio nebetelpa).
O tos mikrolax klizmutės,tai prieš gimdymą nelabai vertingos,nes su jom vistiek taip neišsivalo,kaip su normalia klizma.
Atsakyti
Kai gydytojas apziurejo ir pasake,kad jau laikas gimdyti tai paklausiau ar jau isideti klizmute,turejau nusipirkusi mixrolax (atrodo taip vadinasi) tai pasake kad akusere ateis ir viska atliks,suveike beveik po valandos ax.gif Buvau rami kad gimdydama neapsidirbsiu ax.gif
Atsakyti
kadangi man buvo planinis CP tai daktare patare isgertti toki skysti diena pries.tai nakti pries operacija visa pralaksciau i WC ,ir po operacijos kita diena dar lengvai tustinausi tai va cia tai visai neblogai buvo.
Atsakyti
O aš dar sarėmiu metu spėjau pati pasidaryti klizmutę žvakutės pagalba ir labai dėlto džiaugiausi, kad tos procedūros man nereikėjo daryti gimdymo namuose thumbup.gif
Atsakyti