QUOTE(Egloshke @ 2008 06 27, 11:29)
Aš ištryniau prieš naudojimą kartą. Stebuklas neįvyko. Vis tiek paskui reikia karts nuo karto juos pašveisti.
O dėl termometro, tai žiūrint ką gamint ruošiesi. Vanduo užverda berods ties antru raudonu tašekeliu žaliame fone. Jei nori įkaitint keptuvę (kept mėsytei), tai aš užkaitinu iki geltono ploto vidurio. Na o raudonas plotas pats karščiausias. Pavyzdžiui darant troškinukus su mėsa, ar paukštieną. Dakaitinu iki raudono ir tada palieku kokiam pusvalandžiui.
Tavo puodas manau tinkamas pilnai ir kaip puodas ir kaip keptuvė. Keptuvės būna šiek tiek žemesnės.
Papildyta:
O šiaip yra tokia mini instrukcija. Bent jau man davė šviestus lapus, ten ir receptų yra. Šiaip sau bandant gali daug produktų sugadint. Reikia prie šitų puodų priprasti.
Kaitinant puodą reikalinga kuo mažesnė ugnis, arba žemesnė padala elektrinėje, kitaip svyla. O dakaitinus iki tam tikros temperatūros (priklausomai ką gamini) paskui išjungi visiškai ir maistas "dasidaro" pats ir paskui dar ilgai išlieka šiltas. Šitas man labai patinka.
Man tai jokios instrukcijos nedavė
O rodykle pvz naujam puode biski pakilus taip ir turi buti?
Va idomu kaip cia bus su tuo puodu nes pvz su elektrine kaitlente as daznai daug ka isjungiu ir paskui maistas pats baigia gamintis, tai va bus idomu koks tai skirtumas
Meilė laukinė galia. Kai stengiamės ją valdyti, ji mus sunaikina. Kai stengiamės įkalinti, paverčia vergais. Kai mėginame suprasti, supainioja mus ir sutrikdo. Ši galia žemėje yra tam, kad suteiktų mums laimės, kad priartintų mus prie Dievo ir prie mūsų artimo. Bet mylint taip, kaip dabar mylime, kiekvienai ramybės minutei tenka valanda sielvarto. Paulo Coelho