QUOTE(vestė21 @ 2009 10 18, 13:09)
norėčiau paklausti ar kuri kepėte miltinius blynus ir kaip gavosi? Turiu puodus gal mėnesį tai dar ne viskas išeina pagaminti

Norėjau bulves išsikepti, bet prisvilo ir tokios sukritusios gavosi, o norėjosi apkepusių

mėsa ir žuvis su daržovėmis puikiai gaunasi

čia pagal jūsų receptėlius dariau
QUOTE(joreta @ 2009 10 18, 15:41)
man kažkaip apkepusios toj keptuvės nesigauna
QUOTE(vestė21 @ 2009 10 19, 09:32)
pyliau, bet vistiek tos bulvės kaip košė gavosi. O blynus aš dariau iš kvietinių dribsnių, tai tokie tysnos gavosi, vidus neiškepė
QUOTE(ČIČI @ 2009 10 19, 10:29)
Aš jos nenaudoju blynams ir bulvėms kepti...
Na na, mamytės, viskas šitoj keptuvėj kepa ir iškepa, o neišsitroškina

Bulves jei norit, kad iškeptų (ta prasme apkeptų, o ne išsitroškintų) dėkit į įkaitintą keptuvę įpylę aliejaus ir kepkit ant kokio 4 (iš 6) neuždengusios, jei uždengusios kepsit, tai tada jau tikrai išsitroškins. Tas pats su blynais, įkaitinusios keptuvę mažinkit kaitrą ir kepkir neuždengtoj. Kas liečia apkepimą, man apkepa ir iškepa taip pat, kaip kad tefloninėj