Na va, kepiau kotletus, tai nejuokais pridege man, galvojau jau gaisras bus
Vakar bandziau paprasciau iskepti paprasta mesytes gabala ir gavosi viskas panasiai
gal pasakysit ka blogaio padariau? Zodziu mesyte biski padruskinau ir papipirinau, tada ikaitinau keptuve iki geltono pabaigos, idejau mesyte prispaudziau ir uzdengiau. Tada maciau kad ten viskas cirskia, burbuliuoja ir pradejo man degti, gal svilti tiksliau(nors ugni buvau sumazinus iki minimumo), pakeliau, paziurejau, ogi prisvilo man tie pipirai, ir taip prisvilo kad neina atgramdyti. Nieko nesuprantu, kaip kitom iseina
QUOTE(Neringasha @ 2009 10 27, 16:11)
Na va, kepiau kotletus, tai nejuokais pridege man, galvojau jau gaisras bus
Vakar bandziau paprasciau iskepti paprasta mesytes gabala ir gavosi viskas panasiai
gal pasakysit ka blogaio padariau? Zodziu mesyte biski padruskinau ir papipirinau, tada ikaitinau keptuve iki geltono pabaigos, idejau mesyte prispaudziau ir uzdengiau. Tada maciau kad ten viskas cirskia, burbuliuoja ir pradejo man degti, gal svilti tiksliau(nors ugni buvau sumazinus iki minimumo), pakeliau, paziurejau, ogi prisvilo man tie pipirai, ir taip prisvilo kad neina atgramdyti. Nieko nesuprantu, kaip kitom iseina 
Teoriškai įkaitinot gerai (pagal rodyklę), bet nuimt nuo ugnies reikia kai mėsą prilipinat. Bandykit kaitint mažiau, iki geltono vidurio, nes visa pridegimo esmė - per didelė ugnis.
QUOTE(Neringasha @ 2009 10 27, 17:11)
Na va, kepiau kotletus, tai nejuokais pridege man, galvojau jau gaisras bus
Vakar bandziau paprasciau iskepti paprasta mesytes gabala ir gavosi viskas panasiai
gal pasakysit ka blogaio padariau? Zodziu mesyte biski padruskinau ir papipirinau, tada ikaitinau keptuve iki geltono pabaigos, idejau mesyte prispaudziau ir uzdengiau. Tada maciau kad ten viskas cirskia, burbuliuoja ir pradejo man degti, gal svilti tiksliau(nors ugni buvau sumazinus iki minimumo), pakeliau, paziurejau, ogi prisvilo man tie pipirai, ir taip prisvilo kad neina atgramdyti. Nieko nesuprantu, kaip kitom iseina 
aš į rodyklę nežiūriu kai kaitinu keptuvę, o vis vandens laša įpilu ir žiūriu ar jis jau laksto po keptuvę, jai laksto dedu mėsą ir neprikepa
QUOTE(vestė21 @ 2009 10 28, 11:49)
aš į rodyklę nežiūriu kai kaitinu keptuvę, o vis vandens laša įpilu ir žiūriu ar jis jau laksto po keptuvę, jai laksto dedu mėsą ir neprikepa
As irgi taip pat.Lasa ipilu ir aisku
Ir mesyte arba kotletus kai kepu pirma puse kepu atidengus, o kaip apverciu uzdengiu
vakar kepiau kulšeliais labai skaniai gavosi. Kepiau kaip ir kitą mėsą dėjau į įkaitintą keptuvę apkepiau vieną pusę apverčiau ir dar kokia 20min. kepiau.
kepu kriauses ir varskes apkepa ,skanu ir greita
QUOTE(aksome @ 2009 10 29, 14:20)
Gal receptuką galėtumėte kaip tas kriaušes kepti
QUOTE(adatiene @ 2009 10 29, 14:34)
tai kad nieko ipatingo , kriauses isskobiu, pridedu varskes su cukrumi ir kiausiniu ir dedu ant kriauses puseles ,o va siandien be varskes kepiau , kriauses siaip ir pacios saldzios kaip iskeptos
QUOTE(aksome @ 2009 10 29, 13:45)
tai kad nieko ipatingo , kriauses isskobiu, pridedu varskes su cukrumi ir kiausiniu ir dedu ant kriauses puseles ,o va siandien be varskes kepiau , kriauses siaip ir pacios saldzios kaip iskeptos 
o kepi uždengus dagtį? ar keptuvę įkaitini ar į šaltą dedi?
QUOTE(vestė21 @ 2009 10 29, 16:52)
o kepi uždengus dagtį? ar keptuvę įkaitini ar į šaltą dedi?
tik uzdengus dangti, tame visas reikalas ir yra, jos kepa garuose. Dedu i ikaitusia keptuve.Taip ir obuolius galima kepti. a, beje , dar ipilu kokius 2 saukstus vandens
QUOTE(aksome @ 2009 10 29, 17:04)
tik uzdengus dangti, tame visas reikalas ir yra, jos kepa garuose. Dedu i ikaitusia keptuve.Taip ir obuolius galima kepti. a, beje , dar ipilu kokius 2 saukstus vandens 
Ačiū
QUOTE(aksome @ 2009 10 29, 16:04)
tik uzdengus dangti, tame visas reikalas ir yra, jos kepa garuose. Dedu i ikaitusia keptuve.Taip ir obuolius galima kepti. a, beje , dar ipilu kokius 2 saukstus vandens 
ačiū. reikės savaitgalį išsikepti.





