QUOTE(*CACA* @ 2007 02 24, 14:05)
Turiu ir aš Zepter keptuvę, bet ... kolkas aš jos vis dar nepradėjau naudoti, laukiu kada nauja dujinę nusipirksim, nes dabar tai elektrine plytele naudojuosi. Bet paskaičius kaip tu skaniai kugelį kepi jaučiu ir aš išsitrauksiu savo keptuvę.
Trauk greiciau keptuve ir kepk.

As tik savaite kaip turiu ta keptuve,bet kepu kiekviena diena.

Kepiau ir ISMARINUOTAS SLAUNELES. Gerai ikaitinu keptuve ir su sakute prispaudziu slauneles. Kai apkepa labai lengvai atkimba.

Nereikia plesti per prievarta.

Tiesa ikaitinti keptuve ant pacios maziausios ugnies. Kepa taip pat ant maziausios ugnies.

Vienu zodziu labai dujos tauposi. Nors ir taip nedaug sunaudoju. Slauneles anksciau kepdavau orkaitej, tai labai daug elektros sunaudodavau. Nes dujine elektrine. Aliejaus nereikia pilti. Ir dangcio negalima atidarineti. Reikia orentuotis pagal termometra.

Sekmes
Papildyta:
QUOTE(*CACA* @ 2007 02 25, 18:31)
Manau tikria turėtų būti skanu. O krūtinėlėl apkepa (apskrunda) ar nea?
O ar pili aliejaus nors kiek ar nea?
Vakar ir aš jau parsivežiau iš mamos (puse metų dėžėje gulėjo) savo keptuvę, tai reiks bandyt kažką gaminti.
Krutinele labai graziai apkepa.

Aliejaus nereikia pilti. Viskas kepa svarioj, ikaitusioj keptuvej. Kepant kepsniukus tik ismarinuotus. Reikia kepti be aliejaus,ikaitintoj,uzdarytoj keptuvej. Jei nori apvoliotus kepsniukus kepti, tada kepk su aliejum ir uzdaryti nebutina.

Nes jei kepsi apvoliotus kepsnius be aliejaus ir uzdarytoj keptuvej, tai atsiskirs kepsnys sau, apvoliojimas sau.