Įkraunama...
Įkraunama...

Gal pas mane gyvena bildukas?

Sveiki,

Ką tik pats išsijungė mano televizorius, nors prie distancinio niekas nesilietė gal 10 min smile.gif Tad nusprendžiau pasidalyti įspūdžiais, gal atrasiu likimo draugų smile.gif

Buvau jau pripratus, kad išjungus televizorių distancinio pultelio pagalba, retsykiais jis pats įsijungdavo. Maniau, gal kas "blogai su kontaktais" (čia brolio žodžiais). Šiandieninį savarankišką išsijungimą jis paaiškino: "turbut kas nors nustatė sleep timer". Tik kad niekas nenustatinėjo. O kai du kartus vieną vakarą pats įsijungė kompiuteris, šito jau niekas negalėjo paaiškint. Visai nebaisu, tik įdomu, kas čia gali būt. Ar aš čia jau tokia visai technikos neišmanytoja ir čia elementarūs reiškiniai?
Atsakyti

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ir pas mus toks draugelis gyvena...is pradziu kai dar negyvenau su vyru,kai jis pasakodavo juokiausi...paskui labai bijojau,o dabar pripratau ir draugai daugiau maziau esam thumbup.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikutė @ 2006 09 20, 20:26)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ir pas mus toks draugelis gyvena...is pradziu kai dar negyvenau su vyru,kai jis pasakodavo juokiausi...paskui labai bijojau,o dabar pripratau ir draugai daugiau maziau esam thumbup.gif  doh.gif

o ką tavasis bildukas daro ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 09 20, 20:33)
o ką tavasis bildukas daro  ?  unsure.gif

barbena po lova,spintoje, garsina centra,telika,gazdindavo katinuka,kartais dingsta daiktai,kurie veliau atsiranda,darineja duris(na ne taip kad iki galo,bet jos atsoksta)...o kai labai bariau ji tai stikline druskine sprogo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikutė @ 2006 09 20, 19:36)
barbena  po lova,spintoje, garsina centra,telika,gazdindavo katinuka,kartais dingsta daiktai,kurie veliau atsiranda,darineja duris(na ne taip kad iki galo,bet jos atsoksta)...o kai labai bariau ji tai stikline druskine sprogo  g.gif

Oho! Maniškis tai tik technikos mėgėjas, daiktų neslepia, bet šuniukas kartais paloja ant tuščio kampo.
Atsakyti
QUOTE(Satina @ 2006 09 20, 20:40)
Oho! Maniškis tai tik technikos mėgėjas, daiktų neslepia, bet šuniukas kartais paloja ant tuščio kampo.

As tai katina uzdarydavau tusciam kambary,kol nepastebejau kad kazkokia pekla dedasi,katinas duodasi kaip pasiutes, sienom laipioja,o tik duris atidarius lekia is kambario su vejeliu.
uztat dabar mano Buckiui klaustrofobija
doh.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif Numirčiau iš karto iš baimės unsure.gif
Aš bijau net maudytis, kai visi miega, o po tokių bairių tai infarktą gaučiau bijau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 20 rugsėjo 2006 - 19:52
QUOTE(Puikutė @ 2006 09 20, 10:36)
barbena  po lova,spintoje, garsina centra,telika,gazdindavo katinuka,kartais dingsta daiktai,kurie veliau atsiranda,darineja duris(na ne taip kad iki galo,bet jos atsoksta)...o kai labai bariau ji tai stikline druskine sprogo  g.gif

O tu jam meduoliuka pasiulyk, gal apsiramins...kiek man teko girdeti, tai tokiu budu jie prasosi demesio arba atlygio uz paslaugas. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 09 20, 20:50)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  Numirčiau iš karto iš baimės  unsure.gif 
Aš bijau net  maudytis, kai visi miega, o po tokių bairių tai infarktą gaučiau  bijau.gif

ai zinok priprastum. as is pradziu ir vyra naktim zadindavau(jei bildukas to nepadarydavo),ir i tulika begdama nakti visuos namuos sviesas ir dae telikus sujinginedavau,del kekvieno barkstelejimo sokinedavau...o dabar tai viskas normaliai,tik gal lapkricio 1 d. biski nejaukiau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(MamaLupa @ 2006 09 20, 20:53)
O tu jam meduoliuka pasiulyk, gal apsiramins...kiek man teko girdeti, tai tokiu budu jie prasosi demesio arba atlygio uz paslaugas. bigsmile.gif

as visokiu kvailu laidu prisiziurejusi tai buvau palikus popieriaus lapa ir piestuka, tipo kad parasytu ko nori doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikutė @ 2006 09 20, 20:58)
as visokiu kvailu laidu prisiziurejusi tai buvau palikus popieriaus lapa ir piestuka, tipo kad parasytu ko nori doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

laugh.gif laugh.gif
Gerai, kad gerietį turit.......

O ką blogiečiai darytų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 09 20, 21:01)
laugh.gif laugh.gif
Gerai, kad gerietį turit.......

O ką blogiečiai darytų?  unsure.gif

ne toks jau ir gerietis kad baladojas doh.gif
ai,dar vyro mociute sventinto vandes dave,sake visus kampus apslakstyt besimeldziant... doh.gif niu kol kas dar sito nedariau
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikutė @ 2006 09 20, 11:03)
ne toks jau ir gerietis kad baladojas  doh.gif
ai,dar vyro mociute sventinto vandes dave,sake visus kampus apslakstyt besimeldziant... doh.gif  niu kol kas dar sito nedariau
  lotuliukas.gif

Na pabandyk tu ji prisijaukinti, nes ta sventinta vandeni dar gali ne taip suprasti, tai tada dar labiau baladostis prades.Jis dabar mano kad nori jo namelius uzgyventi... susidraugaukit ir bus tvarka... bigsmile.gif
Atsakyti