Įkraunama...
Įkraunama...

Gal pas mane gyvena bildukas?

QUOTE(MamaLupa @ 2006 09 20, 22:32)
Na pabandyk tu ji prisijaukinti, nes ta sventinta vandeni dar gali ne taip suprasti, tai tada dar labiau baladostis prades.Jis dabar mano kad nori jo namelius uzgyventi... susidraugaukit ir bus tvarka...  bigsmile.gif

tai kad dabar jau susidraugavom,pradzia tik sunki buvo blush2.gif
Atsakyti
ar imanoma su jais susidraugauti? smile.gif
Atsakyti
imanoma, juk ir siiap tautosakoje prirasyta butu, kaip prisijaukinti, visokios kiausinienes aitvarams ir pan. Manau, kad jei i viena vieta dedama koks sausainis ar kitoks atlygis, tai paskui jie ir namus saugo..geriau nei signalizacija
Atsakyti
Vaje man ir kaip baisu tie bildukai. Pas mano drauge, toks gerietis gyvena. Tikrai gyvena, pati isitikinau. Ji visada sakydavo, jog kai jau guli lovoje pradeda kazkuriam kampe kaip ir tesketi vanduo. Tai va prima karta visus kampus apziurejo, kad rimtai nebutu kur kas truke ir vanduo nelasetu. Bet dabar tai "lasa" kada tik nori, teko man pas ja psilikti nakciai ir jos kambaryje pradejo "laseti" tai ji graziai paprase, jog liautusi. Ir iskarto nustojo. Va taip ji jau gyvena keli metai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gp0629 @ 2006 09 21, 04:44)
Vaje man ir kaip baisu tie bildukai. Pas mano drauge, toks gerietis gyvena. Tikrai gyvena, pati isitikinau. Ji visada sakydavo, jog kai jau guli lovoje pradeda kazkuriam kampe kaip ir tesketi vanduo. Tai va prima karta visus kampus apziurejo, kad rimtai nebutu kur kas truke ir vanduo nelasetu. Bet dabar tai "lasa" kada tik nori, teko man pas ja psilikti nakciai ir jos kambaryje pradejo "laseti" tai ji graziai paprase, jog liautusi. Ir iskarto nustojo. Va taip ji jau gyvena keli metai. smile.gif

As ir noreciau toki draugeli susirasti... o tai kai mergaites uzaugo, liudnoka kartais...butu smagu kad kas palinksmintu...gal ir man reikia pasieskojus priijaukinti.Butu idomu BILDUKA pamatyti g.gif BEt kik pamenu, tai jie isikuria tik tuose namuose, kurie ju paslaugu verti...kurie namai jiems patinka ir tai manyciau neveltui... bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos, linksma temele apie bildukus biggrin.gif ir pas mus vienas buvo, kai mes gyvenom name, pastoviai girdedavosi ivairiausi garsai. is pradziu buvo nejauku, vyras man komentavo vis kad cia tai tas tai anas, namas didelis garsu pilna ivairiu, tipo viskas normalu. dinginedavo daiktai, kurie po to atsirasdavo smile.gif as vis galvodavau kad pati kai vista kazkur nukisu ir atrandu po kurio laiko. gal ir budavo taip, bet po to supratau kad greiciausiai cia gali buti ir bildukas. isijunginejo telikas pas mus irgi, ir ne tik viename kambaryje o ir kituose, tik ne vienu metu aisku smile.gif tiesiog sedziu kambari o telikas oba ir pradeda rodyti smile.gif ir baisu veliau jau nebuvo, nes tiesiog zinai, kad nieko blogo nedaro, jei nerandu kokio daikto, paprasau kad kai atsibos grazintu biggrin.gif gal ir juokingai skamba, nezinau gal ir pati su savim kalbuosi, bet tai veikia smile.gif o vyras isitikino (ir tai gal nelabai, nes vyrai kazkaip i tai kitaip ziuri) kai po ilgos keliones mes gryzom namo, ieinam su visais ciumodanais i nama ir girdim tarsi laiptais kazkas atbega ir taip aiskiai girdejosi zingsniai, tarsi bildukas mus pasitiko ar atbego paziureti kas cia atejo biggrin.gif man tada toks juokas paeme, vyras irgi sypsena ishspraude smile.gif bet va jau keli menesiai kaip ishsikraustem tai jauciu tas bildukas ten ir liko smile.gif nes cia telikas veikia tik tada kai as ji ijungiu pati biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(p@anterike @ 2006 09 21, 05:50)
sveikos, linksma temele apie bildukus biggrin.gif  ir pas mus vienas buvo, kai mes gyvenom name, pastoviai girdedavosi ivairiausi garsai. is pradziu buvo nejauku, vyras man komentavo vis kad cia tai tas tai anas,  namas didelis garsu pilna ivairiu, tipo viskas normalu. dinginedavo daiktai, kurie po to atsirasdavo smile.gif as vis galvodavau kad pati kai vista kazkur nukisu ir atrandu po kurio laiko. gal ir budavo taip, bet po to supratau kad greiciausiai cia gali buti ir bildukas. isijunginejo telikas pas mus irgi, ir ne tik viename kambaryje o ir kituose, tik ne vienu metu aisku smile.gif tiesiog sedziu kambari o telikas oba ir pradeda rodyti smile.gif ir baisu veliau jau nebuvo, nes tiesiog zinai, kad nieko blogo nedaro, jei nerandu kokio daikto, paprasau kad kai atsibos  grazintu biggrin.gif gal ir juokingai skamba, nezinau gal ir pati su savim kalbuosi, bet tai veikia smile.gif o vyras isitikino (ir tai gal nelabai, nes vyrai kazkaip i tai kitaip ziuri) kai po ilgos keliones mes gryzom namo, ieinam su visais ciumodanais i nama ir girdim tarsi laiptais kazkas atbega ir taip aiskiai girdejosi zingsniai, tarsi bildukas mus pasitiko ar atbego paziureti kas cia atejo biggrin.gif man tada toks juokas paeme, vyras irgi sypsena ishspraude smile.gif bet va jau keli menesiai kaip ishsikraustem tai jauciu tas bildukas ten ir liko smile.gif nes cia telikas veikia tik tada kai as ji ijungiu pati biggrin.gif

Kaip idomu, tai ko Bilduko su savimi nepasiemet?
Bet cia ir yra ju ipatumas, kad jie istikimi namui, o ne zmonems...turbut liudi vargselis...aplankykit kada bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaLupa @ 2006 09 21, 14:03)
Kaip idomu, tai ko Bilduko su savimi nepasiemet?
Bet cia ir yra ju ipatumas, kad jie istikimi namui, o ne zmonems...turbut liudi vargselis...aplankykit kada  bigsmile.gif

biggrin.gif aplankysim butinai, nes nama is musu nupirko tokie nieko zmones, su kuriais susidraugavom tai vazinesim i svecius smile.gif gal ikalbesiu vaziuoti kartu pas mus lotuliukas.gif
Atsakyti
Papasakosiu dar ir as viena is vaikystes savo istorija, cia ne apie bildukus, bet tokia su tokia paslaptim istorija.
Kai as ejau i kokia 6-7 klase mes su drauge nusipraizem toki trafareta veida su raidemis ir skaiciais. O po to saukem dvasias ir su adata skaitem ju atsakymus. Mums buvo tik zaidimas. Bet kai atejo tetis ir pamatem ka mes cia veikiam, jam ir pasirode labai idomu. Ir vakare, kai visi buvom namuose jis sako, na pazaidziam biggrin.gif . Tuo metu mama varte telefonu knyga ir tetis sako na prie musu yra vaiku darzelis, sako surask jo numeri, o mes su dukra pabandysim, jo uzklausti dvasiu. Taip mes su teciu ir padarem - kvietem dvasias ir klausem to darzelio numerio. Ir kai truko tik pora skaiciu iki pilno numerio, mama ji surado telefono knygoje ir kai tie skaiciai sutapo su musu atsakymu. Tetis griebe ta visa atributika ritualo (kitaip nepavadinsi). Sudejo i maisiuka ir isnese. Sake, jog gyvenime tokiu dalyku, jog nedaryciau blink.gif Si atsitikimas mums ilgam istrigo.
Atsakyti
QUOTE(gp0629 @ 2006 09 21, 14:44)

kai graziai paprasai, net mano mano suo nesupranta 4u.gif siandien sudraske mano lenku sasiuvini, nors prasiau prie nieko nesiliesti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif man atrodo tie bildukai kazkaip... daugiau su tautosaka susije, o gal MamaLupa zino tikslesni ju apibudinima? Butu smalsu aptikti jo egzistencijos irodymus, bet savo namuose kazkaip.... nejauku turbut butu gyventi NE DVIESE lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
Jus cia taip snekat apie tuos bildukus, kaip apie draugelius savo blink.gif Nu jau jei pas mane koks apsigyventu, tai nebegaleciau is baimes net i tualeta nueiti doh.gif tevai sako, kad pas mus namie kazkada toks gyveno, spintoj duodavosi naktim. bet kai kunigas "kaledojo" tai pasventino visus kampus ir issinese ta bilduka.
Atsakyti
QUOTE(Piniuke @ 2006 09 21, 19:54)
Jus cia taip snekat apie tuos bildukus, kaip apie draugelius savo  blink.gif Nu jau jei pas mane koks apsigyventu, tai nebegaleciau is baimes net i tualeta nueiti  doh.gif tevai sako, kad pas mus namie kazkada toks gyveno, spintoj duodavosi naktim. bet kai kunigas "kaledojo" tai pasventino visus kampus ir issinese ta bilduka.

man svarbu kad prie mazes nesikabineja,o siaip kartais paerzina, bet siaip tai papratau ir gerai yra...
Atsakyti