Įkraunama...
Įkraunama...

Gal pas mane gyvena bildukas?

idomiai jus cia aprasete. As tai nerealiai bijociau tokiu "potyriu" blink.gif
Atsakyti
Kiek suprantu, žodžiai "bildukas" ir "naminukas" yra ne sinonimai. Naminukai yra visuose namuose, jie saugo namų energetiką, rūpinasi naminiais gyvūnais ir t.t., o "bildukais" aš labiau esu linkus vadinti tas dvasias, kurios po mirties nenueina ten, kur turėjo nueiti (tai atsitinka dėl įvairiausių priežasčių) ir gyvena kartu su žmonėmis. Jie turi pomėgį pabildėti, spintelių dureles pavarstyti, šviesą padegioti, nes maitinasi žmonių baimės energija...Tokių bildukų yra mano mamos namuose. Jie visokių eibių prikrečia.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 09 24, 11:31)
Kiek suprantu, žodžiai "bildukas" ir "naminukas" yra ne sinonimai. Naminukai yra visuose namuose, jie saugo namų energetiką, rūpinasi naminiais gyvūnais ir t.t., o "bildukais" aš labiau esu linkus vadinti tas dvasias, kurios po mirties nenueina ten, kur turėjo nueiti (tai atsitinka dėl įvairiausių priežasčių) ir gyvena kartu su žmonėmis. Jie turi pomėgį pabildėti, spintelių dureles pavarstyti, šviesą padegioti, nes maitinasi žmonių baimės energija...Tokių bildukų yra mano mamos namuose. Jie visokių eibių prikrečia.

naminukai? papasakok placiau 4u.gif blink.gif ar visuose namuose ju yra? kaip jie pasireiskia? g.gif mano kalyte kelta kartu buvo "sudurniavusi" - urzge ant sienos, traukesi nuo jos per didziuli atstuma, nors nebuvo skersvejo, nebuvo seselio ir jokiu pasaliniu garsu... as pati pradejau nejaukiai jaustis, o atidarius langa, suo nurimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kycia: 24 rugsėjo 2006 - 13:54
Žinau tik tiek, kad jie yra visuose namuose ir butuose. Jų bijoti nereikia. Kai kas juos gali matyti ir net bendrauti su jais. O naminiai gyvūnai juos mato.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2006 09 21, 14:29)
Manau, kad jei i viena vieta dedama koks sausainis ar kitoks atlygis, tai paskui jie ir namus saugo..geriau nei signalizacija

tarkim vakare padedu sausainį, o ryte jo jau nebėra? Bildukai naminukai suvalgo juos atseit ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 09 24, 05:23)
tarkim vakare padedu sausainį, o ryte jo jau nebėra? Bildukai naminukai suvalgo juos atseit ?  unsure.gif

Isbandyk ir zinosi...
O gal tavo namus saugo bildukas vardu SKEPTIKAS...? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaLupa @ 2006 09 24, 15:34)
Isbandyk ir zinosi...
O gal tavo namus saugo bildukas vardu SKEPTIKAS...? blink.gif  lotuliukas.gif

ne ne, jokių skeptikų nėra ax.gif
O aš net tamosos bijau, medžių šešėlių lange, kai tamsu, o jei dar išgirsčiau ką nors, tai cypčiau ne savo balsu fear.gif scare.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 09 24, 15:04)
Žinau tik tiek, kad jie yra visuose namuose ir butuose. Jų bijoti nereikia. Kai kas juos gali matyti ir net bendrauti su jais. O naminiai gyvūnai juos mato.

aisku. O tai sielos, ar kazkokie energijos kamuoliai? Nes kaip jie tada turetu saugoti naminius gyvunus g.gif O gal tai yra seimos, gyvenancios bute ar name "isspinduliuotos" energijos rezultatas- tiesiog namu "aura", kuri susidaro tam tikra laika gyvenant zmonems?
Ar kas nors dar zino, kas tie naminukai? cool.gif
Atsakyti
Turėjom kažkada ir mes tokį "gyventoją". Namas buvo naujas, neseniai pastatytas. Koridoriuj labai dažnai žingsniai girdėdavosi, tuščiose spintose krentančių daiktų triukšmas atsirasdavo, iš čiaupo nei iš šio nei iš to vanduo pradėdavo bėgti, durys darinėdavosi, jau nekalbant apie elektros atsiradimą/dingimą. Taip ir gyvenom su tuo "kažkuo", kol vieną nakti brolį išgąsdino. Atsikėlė jis naktį į WC eiti, atidarė kambario duris, o ten moteriškė stovi. Aukšta, sulig stakta, iki pečių kirptais plaukais. Žodžiu, smulkiai jis ją apibūdino. Išsigando ir duris uždarė. Po to jau šviesą užsidegė ir ėjo, tai nieko nebesutiko. Bet kitą dieną mūsų katinas iš proto ėjo. Vis į virtuvę bėgdavo, niekur daugiau būti nenorėjo. Po to įvykio tėtis visus kampus šventintu vandeniu pakrapijo ir viskas dingo.
Prie pat mūsų namo yra vaikų darželis, o ten tokiam žaisliniam/metaliniam namelyje vyras žmoną užmušė. Iki mūsų namo kokie 10 metrų. Tai vis pagalvodavom, kad gal tos moteriškės dūšia vietos nerado...
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2006 09 24, 18:33)
Turėjom kažkada ir mes tokį "gyventoją". Namas buvo naujas, neseniai pastatytas. Koridoriuj labai dažnai žingsniai girdėdavosi, tuščiose spintose krentančių daiktų triukšmas atsirasdavo, iš čiaupo nei iš šio nei iš to vanduo pradėdavo bėgti, durys darinėdavosi, jau nekalbant apie elektros atsiradimą/dingimą. Taip ir gyvenom su tuo "kažkuo", kol vieną nakti brolį išgąsdino. Atsikėlė jis naktį į WC eiti, atidarė kambario duris, o ten moteriškė stovi. Aukšta, sulig stakta, iki pečių kirptais plaukais. Žodžiu, smulkiai jis ją apibūdino. Išsigando ir duris uždarė. Po to jau šviesą užsidegė ir ėjo, tai nieko nebesutiko. Bet kitą dieną mūsų katinas iš proto ėjo. Vis į virtuvę bėgdavo, niekur daugiau būti nenorėjo. Po to įvykio tėtis visus kampus šventintu vandeniu pakrapijo ir viskas dingo.
Prie pat mūsų namo yra vaikų darželis, o ten tokiam žaisliniam/metaliniam namelyje vyras žmoną užmušė. Iki mūsų namo kokie 10 metrų. Tai vis pagalvodavom, kad gal tos moteriškės dūšia vietos nerado...

taip arti stovi namas prie darzelio?
Atsakyti
Na taip ax.gif Nuo namo sienos iki darželio tvoros 5 m biggrin.gif
Atsakyti
mano mazoji tai namuose kazkaip nieko nemato,nes kazkada isgirdus kad su kazkuo kalba susidomejau, va o kapinese, mato tai teta tai dede....
Atsakyti