Įkraunama...
Įkraunama...

Gal pas mane gyvena bildukas?

QUOTE(scorpioneeee @ 2006 12 22, 14:42)
Geras  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  aš tai ir išsigandus būčiau, kad siaubas baubas po lova  lotuliukas.gif

o aš atceit neišsigandus buvau biggrin.gif Šunį apsikabinus gulėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2006 12 22, 15:15)
Beto vakar vakare kai ėjau miegoti,buvau visokių istoriju prisiskaičius ir galvojau kad pas mus yra bildukas blink.gif  kažkas pradėjo man po lova bildent  doh.gif 
pasirodo brolis pirmam aukšte liustra kabino  biggrin.gif

nu nieko sau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(awyte` @ 2006 12 23, 18:07)
nu nieko sau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na taip,nieko negali dar žinot kai lieku namie viena tai nejauku,atrodo kad kažkas į manę žiūri stebi rolleyes.gif Juk dar nesenai atsikraustėm tai gal kokia dvasia po namus švaistos hihihi.gif
Atsakyti
Na jei kokia dvasia švaistytusi, tai tikrai tą pajustum, patikėk manim...
Atsakyti
QUOTE(scorpioneeee @ 2006 12 23, 22:01)
Na jei kokia dvasia švaistytusi, tai tikrai tą pajustum, patikėk manim...

Tikrai pajusčiau ,buvau senai pas drauge prieš kokius gerus metus kur vaidenos pas ją,tai maždauk sėdi ir jauti kaip kažkas šalia stovėtu ir pūstu į veida blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2006 12 24, 00:07)
Tikrai pajusčiau ,buvau senai pas drauge prieš kokius gerus metus  kur vaidenos pas ją,tai maždauk sėdi ir jauti kaip kažkas šalia stovėtu ir pūstu į veida  blink.gif

Aha, jausmas thumbup.gif bijau.gif
Atsakyti
na jei jau prakalbome apie bildukus tai gal bus į temą ir mano nutikimas. Tik panos nesijuokite- man iki šiol nėra juokinga, ir Dievo ir angelų bei Liucifierių irgi neprikaišiokite.
Na kai man buvo gal kokie 7 meteliai tėvai gavo kelalapį į Nida. Mes visi 4 nuvažiavome (ten dar maža mamos sesuo prisijungė) Na sesuo buvo tik vieną naktį- vėliau su isterijomis ir maldavimais pasiimti išvažiavo. Ji visada buvo labai jautri- negalėjo (kaip ir dabar) būti namuose kur žmogus miręs ir panašiai, visada laikėm kad ji per daug jautri, o ji ir dabar sako, kad mato žmones kurių nebėra, vengia kapinių ir panašiai (ir tai visai nejuokinga su galva jai viskas gerai, tik va ši bėda)) Na o mes likome. Mudu su broliu blogai visas naktis miegojova- košmarus sapnavom, mama sakė, kad net lunatikuoti pradėjo brolis, aš blaškydavausi, kalbėjau per miegus. Mama visada jautė kad kažkas be mūsų dar yra, o viena iš vis nejaukiai jautėsi. Vieną kartą aš supausi ant supynių. toli pasirodė tamsus siluetas- mane apėmė tokia paniška baimė, kad paš pradėjau klykti nesavu balsu ir vis smarkiau suptis. Mama atlėkė šiaip ne taip sustabdė supynes ir išbarė galvojo, kad aš per stipraiai įsisupau. Bet paniška baimė neišnyko, naktį man pakilo temperatūra ryte išvažiavome namo. Tik vėliau tėvai sužinojo, kad kai buvo statomas tas namas statybininkai dėžes kaulų pririnko- ten buvo kapinės.
Apie bildukus tai daug istorijų girdėjau, bet nutikimą tikrą tik šį teturėjau- kiti smulkmenos bet šis nepaaiškinamas.
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2007 01 30, 22:00)
Tik vėliau tėvai sužinojo, kad kai buvo statomas tas namas statybininkai dėžes kaulų pririnko- ten buvo kapinės.

Na ir siaubai... fear.gif
Atsakyti
Niekada tokių dalykų per daug nebijojau, nes niekada netikėjau schmoll.gif Bet dabar kai pasiskaičiau jūsų istorijas tai iškarto baimė atsirado fear.gif Net pačiai iš savęs juokinga lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 31 sausio 2007 - 14:38
Na pas mano senelius močiutė, teta, mama girdėjo, jog palėpėje kažkas vaikšto. Na aš nesu girdėjusi neimu į galvą tai mudu su vyru ištisai guldo į tą kambarį kur yra laiptai į palėpę. Na bandžiau nuraminti jas sakau žiurkės gal (nors nei vienos žiurkės tėtukas nepagavo- 2 aukštų mūrinis namas + palėpė) Na girgžda tos grindys ir tiek, bet net nepagalvočiau, kad ten bildukas. nejauku gulėti vienai tame kambaryje, bet su vyru tai console.gif
Na kai sakiau gal vaidenasi jis tik nusijuokė ir paklausė- o tau tai trukdo? Sakau ne, tai jis sako: tai tegu sau ir vaidenasi.
Bet vis tik man mano sveikas protas sako, kad čia tik vėjas, o grindys girgžda nuo temperatūros kaitos (tik va kai ateina naktis tas sveikas protas matyt išeina pasivaikščioti lotuliukas.gif )

O dėl bildukų- tai nėra geros dvasios. mano mirusi senelė kadaise pasakojo, kad bildukai tai savižudžių ir ****ų žmonių sielos pasmerktos likti žemėje, vienišos ir todėl piktos. Jos nedaro gerų darbų, nežaidžia su žmonėmis- jos piktos ir jei tik jos parodo pyktį reikia jas iš namų varyti lauk, nes pyktis tik augs. (nelabai tikėjau tais bildukais, bet jei tiek moterų su jais gyvena tai gal ir tiesa)

O kažkuri čia kalbėjo apie puolusius angelus, na tai prajuokino truputį. Žinai neturi veikti ką tas puolęs angelas kuris buvo pakankamai stiprus kad stotų prieš dievą, tai dabar jam reikia žmogeliams namuose baladotis, nes niekaip kitaip savo ego nepatenkina lotuliukas.gif
Atsakyti
nejauku apie tokius dalykus skaityti. fear.gif juolab, kad ir pasakojimų iš artimų žmonių esu girdėjusi ir netikėt negaliu.
teta persikraustė į naują būstą gyvent, o aš nė karto dar pas ją ir nebuvau, nes ten bildukas gyvena. duris varsto, katę vaiko, į lovą kartu miegot atsigula. iš pradžių ji ir pati nesuprato, kas vyksta. galvojo, katė ant kojų atsigula, bet įsitikino, kad dar vienas gyventojas yra. klausiau, ar nebaisu. sakė, net ir pašneka su juo, maisto palieka.
girdėjau, kad kartais dūšelei gali patikti atėjęs į svečius žmogus ir ji su juo kartu išeiti gali ir jo namuose apsigyventi. tai vat dėl to ir neinu ten į svečius-o jei patiksiu? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VIOLA @ 2007 02 03, 01:23)
kartais dūšelei gali patikti atėjęs į svečius žmogus ir ji su juo kartu išeiti gali ir jo namuose apsigyventi. tai vat dėl to ir neinu ten į svečius-o jei patiksiu? doh.gif

lotuliukas.gif čia tai samprotavimas, bet jaučiu ir aš tokių pat dalykų prisigalvočiau, tokioj situacijoj atsidūrus.
Atsakyti