Na pas mano senelius močiutė, teta, mama girdėjo, jog palėpėje kažkas vaikšto. Na aš nesu girdėjusi neimu į galvą tai mudu su vyru ištisai guldo į tą kambarį kur yra laiptai į palėpę. Na bandžiau nuraminti jas sakau žiurkės gal (nors nei vienos žiurkės tėtukas nepagavo- 2 aukštų mūrinis namas + palėpė) Na girgžda tos grindys ir tiek, bet net nepagalvočiau, kad ten bildukas. nejauku gulėti vienai tame kambaryje, bet su vyru tai
Na kai sakiau gal vaidenasi jis tik nusijuokė ir paklausė- o tau tai trukdo? Sakau ne, tai jis sako: tai tegu sau ir vaidenasi.
Bet vis tik man mano sveikas protas sako, kad čia tik vėjas, o grindys girgžda nuo temperatūros kaitos (tik va kai ateina naktis tas sveikas protas matyt išeina pasivaikščioti

)
O dėl bildukų- tai nėra geros dvasios. mano mirusi senelė kadaise pasakojo, kad bildukai tai savižudžių ir ****ų žmonių sielos pasmerktos likti žemėje, vienišos ir todėl piktos. Jos nedaro gerų darbų, nežaidžia su žmonėmis- jos piktos ir jei tik jos parodo pyktį reikia jas iš namų varyti lauk, nes pyktis tik augs. (nelabai tikėjau tais bildukais, bet jei tiek moterų su jais gyvena tai gal ir tiesa)
O kažkuri čia kalbėjo apie puolusius angelus, na tai prajuokino truputį. Žinai neturi veikti ką tas puolęs angelas kuris buvo pakankamai stiprus kad stotų prieš dievą, tai dabar jam reikia žmogeliams namuose baladotis, nes niekaip kitaip savo ego nepatenkina