Įkraunama...
Įkraunama...

Vynuogės

4u.gif
Atsakyti
gathering.gif
Atsakyti
Norejau atgaivinti man aktualia tema ax.gif kaip supratau yra bandziusiu sultis is vynuogiu spausti sulciaspaude, ar dejot papildomai cukraus? ir ar normaliai sultys per ziema issilaike? ax.gif Beje, gal kas galetu papasakoti, kaip namini vyna is vynuogiu pasidaryti neturint tam specialios taros... g.gif
Atsakyti
Matyt siais metais niekam vynuoges neuzderejo biggrin.gif
Atsakyti
Mėlynųjų vynuogių sultis naudoju burokėlių marinavimui. Labai skanu.
Atsakyti
As siemet dariau kompota. Tikrai skanus gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
Gal kokių receptėlių turit - kompotų, uogienių ar pan.? Pas mus noksta mėlynosios vynuogės, norisi kažką iš jų padaryti, nes mėgstu praktiškai tik aš viena, o derlius nemažas, gaila kažkaip ax.gif
Atsakyti
Mylimuke, pas mano mama irgi daug noksta vynuogiu, tai as si kompoto recepta ziurineju mirksiukas.gif 4u.gif
http://www_neringa-b...u-kompotas.html
Atsakyti
Įdomus receptas kompoto bigsmile.gif Aš pernai skubėjau, tai tiesiog stiklainiuose, uogas sirupu užpyliau ir gavosi kompotas. Man tai thumbup.gif skonis .
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Mano mociute labai skanias vynuogiu sultis daro, bet ji tarybiniais metodais biggrin.gif rankomis spaudzia, sultys gaunasi kazkiek su tirsciais (bet be kauliuku ar zieveliu, tik minkstimas). Tada kaitina, jokio cukraus nededa. Issilaiko puikiai. Kam nesaldu galima pasisaldinti, bet as megstu naturalias. Idomu, gal yra kazkokiu kitu metodu toms vynuogems isspausti, nes rankomis tai labai sunku g.gif Kazin ar spaudzia vynuoges ten kur obuoliu sultis spaudzia, derlius nemazas pas mus buna smile.gif
Atsakyti