Radau tokį receptą, bet pati dar nebandžiau:
[COLOR=red]Raudonųjų vynuogių sultys
2l raudonųjų vynuogių
800 ml vandens
600 ml cukraus
1š. vanilinio cukraus
1. Uogas nuplauti. Suberti į nerūdijančio plieno puodą ir įpilti vandens. Užvirinti ir pavirti 10 min.
2. Sutrinti uogas į puodo kraštą. Supilti uogų košę į koštuvą ir palikti varvėti 30 min.
3. Supilti sultis į puodą. Suberti cukrų ir pavirinti 10 min.
4. Atskirti mažą kiekį sulčių ir jame išmaišyti vanilinį cukrų. Po to supilti atgal į sultis.
5. Supilstyti į šiltus, švarius butelius

.
Pastaba: recepte tai pat buvo parašyta, kad reikia dėti 1 ml natrio benzoato

(aš manau ir be šito brudo gerai laikytūsi per žiema)