Įkraunama...
Įkraunama...

Geras stomatologas(-ė) Kaune

Kaune - vienas iš profesionalų (mano nuomone) - gydytojas Andrius Surovas. Dirba stomotologinėje klinikoje Kalniečių g. 100 (prie "Altas"). Tiesa, pas jį nėra pigu, tačiau aš ir mano tėvai bei seserys taisosi tik pas jį jau gerą dešimtmetį. Ir kol kas galiu drąsiai teigti - neturėjau jokių nusiskundimų jo darbu:) Jis taip pat ir protezuoja - čia jo "arkliukas". Jei ką domina, galėsiu duoti telefoną wink.gif
Atsakyti
Liu, laukiu koordinaciu smile.gif

Beje, kiek jam metu? Kiek pastebejau Kaune nemazai privaciu kabinetu, kuriuose dirba vos 25 metus turintys odontologai. Niu negaliu prisiversti tokio amziaus moteriskaitei ar vaikinukui patiketi savo burnos sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Laselis @ 2004 10 05, 11:45)
As prisirasius kitur, bet mano situacija kita, ji yra mano geriausia drauge tongue.gif , parasyk man i asmenke, jei nori duosiu koordinates.

Vat idomu butu ir koordinates, ir kaininikas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE
O gal kartais zinot kokia nors gera stomatologe Dainavos poliklinikoje?
Domintu ir vaiku,ir suaugusiuju dantuku gydytojai.


pries metus ten pati dirbau,tai buvo nebloga odontologe- pavarde Vialdina,kiek is kolegu ir pacientu girdejau smile.gif
Atsakyti
Labai gera specialiste - Rosita Labanauskiene. Jos kabinetas yra Kestucio gatveje. Numerio neprisimenu g.gif Prie "Gabijos" ispiesto namo, kieme. tel.Nr.: +37068718998. Nusiskundimu negirdejau, nors nemazai artimuju ir pazistamu pas ja lankosi. Labai kruopsti thumbup.gif
Atsakyti
Mano mama pas ja lankesi.Super gydytoja sake thumbup.gif Jau kokia baile mano mama tuo atzvilgiu,o pas ja ejo drasiai.Sake,baisiai svelni.Man irgi labai reikia,bet bijojau,o dabar perskaiciau,kad ir jus giriat,pirmadieni uzsirasau.
Atsakyti
O gal kas gali rekomenduoti kokia dantu klinika kur balintu dantis,as noreciau su tomis kapomis issibalinti.Gal kuri zino gera vieta kur butu galima issibalinti ir kad kaina nebutu kosmine? smile.gif
Atsakyti
Dar dėl dantukų gydytojų Kaune: galiu rekomenduoti ką tik pradėjusią veikti Odontologijos kliniką, Kaune, Kęstučio 27A. Dirba gydytojai iš klinikų. Pati gydžiausi pas G. Tarnauskienę - sužavėta;)
Atsakyti
Aš tai rekomenduoju stomatologijos kliniką "Aukštėja" (netoli Kauno pilies yra): naujausia įranga, profesionalūs gydytojai (ne tik kad važiuoja į seminarus užsienyje, bet ir patys juos rengia), maloni aplinka. Nors gyvenu Vilniuje, tačiau vien dėl gydymo kokybės ir kainų (kurios nėra mažos) santykio dantis taisausi šioje klinikoje.
Atsakyti
Man irgi labai patinka Andrius Surovas, jau 7 metus pas ji gydausi, nors kainuoja ir nemazai, taciau dirba labai liuks:)
Atsakyti
o kur Kaune dirba su porceliano laminatėmis?
Atsakyti
Jau beveik 10 metu lankomes visa seima pas gyd. Zita Pauliukiene. Jos kabinetas Telsiu g 13, jei kam reikes galiu ir tel parasyti. Neturim JOKIU priekaistu.
Atsakyti