Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(RositaK @ 2006 10 25, 16:31)
o man iskilo toks socialinis klausimas: jei butumete pasitikrine sperma ar suzinoje apie jos "nekokybe" pries santuoka, ar butu kas pasikeite
as pati susimasciau tiesiog, jei buciau anksciau suzinojusi apie MB tooookia bloga sperma ir del jos atsiradiusias toookias islaidas ir grauzati, tai ar buciau ka nors keitusi  g.gif
kogero, tai priklauso nuo santykiu...?o gal nuo noro tureti vaiku...?  g.gif

o as bijau kad gal ir nebuciau tekejus
buvau jauna ziopla
ir supakavo mane...
jausmai buvo bet...
aj matyt man krize paprasciausia...galu gale niekas nezino ar pas mane ten irgi viskas tvarkoj...baisu kai pamastau apie tai bet jauciu pries vestuves visus diedus reiktu siusti pasidaryti tuos tyrimus
gali but kad maniskis manes vedes net nebutu...arba nebutu laukes 5 m,etus tipoo dar mums nereikia jokiu vaiku dar per anksti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2006 10 26, 09:06)
o as bijau kad gal ir nebuciau tekejus
buvau jauna ziopla
ir supakavo mane...
jausmai buvo bet...
aj matyt man krize paprasciausia...galu gale niekas nezino ar pas mane ten irgi viskas tvarkoj...baisu kai pamastau apie tai bet jauciu pries vestuves visus diedus reiktu siusti pasidaryti tuos tyrimus
gali but kad maniskis manes vedes net nebutu...arba nebutu laukes 5 m,etus tipoo dar mums nereikia jokiu vaiku dar per anksti sad.gif

Kai pasidarėme visus tyrimus ir paaiškėjo kad tike iš vyro pusės problema tike iš mano, tai viduje kažkiek ir atsipūčiau. Gydymas be abejo ir sudėtingesnis ir brangesnis gavosi kai abiems reikėjo , bet psichologiškai buvo lengviau. Sėkmės visoms ir kantrybės. smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagėlė @ 2006 10 26, 09:19)
Kai pasidarėme visus tyrimus ir paaiškėjo kad tike iš vyro pusės problema tike iš mano, tai viduje kažkiek ir atsipūčiau. Gydymas be abejo ir sudėtingesnis ir brangesnis gavosi kai abiems reikėjo , bet psichologiškai buvo lengviau. Sėkmės visoms ir kantrybės. smile.gif  smile.gif

Na man kaip tik žymiai sunkiai kai pas mus problemos iš abiejų pusės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2006 10 26, 09:20)

Sunkiau finansiškai, gal mažiau tikimybės pastoti natūraliai, bet dėl situacijos tarpusavio santykiuose?
Atsakyti
QUOTE(rugiagėlė @ 2006 10 26, 09:24)
Sunkiau finansiškai, gal mažiau tikimybės pastoti natūraliai, bet dėl situacijos tarpusavio santykiuose?

Visais atžvilgiais, bet labiausiai psichologiškai
Atsakyti
aj..speju man paprasciausias pms baisus
rytoj taip jau negalvosiu ir bus geda pries vyra kad leidaus sau taip pamastyt
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2006 10 26, 00:29)
jei rimtai, noriu MŪSŲ vaiko, o ne bet kokio vaiko. Tai vadinas, kandidatai su idealia sperma vis tiek atkrenta....

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2006 10 26, 09:20)

Man irgi.... džiaugčiaus, jei maniškis būtų sveikas, nes savo problemas galiu lengvai pataisyt porąkart į dieną įkaldama tabletę, o vyrams juk nieks nepadeda...

Rosita, jau vėl pasiilgau wub.gif
Atsakyti
Tik po trijų nepavykusių IUI atėjo į galvą blush2.gif ar vyro tyrime yra labai blogai, jei:

spermijų galvutės patologijų yra 69 proc.,
akrosomos 2 proc.,
kaklelio 34 proc.,
vystymosi 2 proc.,
uodegeles 13 proc.

Normaliu formu 19 (normoje turi buti daugiau nei 14 proc.)

g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2006 10 26, 21:34)
Tik po trijų nepavykusių IUI atėjo į galvą  blush2.gif  ar vyro tyrime yra labai blogai, jei:

akrosomos 2 proc.,
kaklelio 34 proc.,
vystymosi 2 proc.,
uodegeles 13 proc.

g.gif  g.gif  g.gif

bent jau man K. sakė, kad jei normalių formų yra ne mažiau normos, tai nereikia sukti galvos (pas mus atrodo buvo 20 proc.) mirksiukas.gif
bet manyčiau viską lemia kiekis ir judrumas g.gif nes jei spermiukų nedaug, tai tie normalieji išvis "auksiniai" pasidaro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2006 10 26, 21:34)
Tik po trijų nepavykusių IUI atėjo į galvą  blush2.gif  ar vyro tyrime yra labai blogai, jei:

akrosomos 2 proc.,
kaklelio 34 proc.,
vystymosi 2 proc.,
uodegeles 13 proc.

g.gif  g.gif  g.gif

Ta pati mintis ir mane aplankė po 2 stimuliacijų ir natūralaus mėginimo tapti nestuke.gif . Pas mus taip pat normalių formų tik 20 proc. su galvutės patologija 80 proc. gydytoja sakė, kad teoriškai pastoti galima, bet manes visai nepaguodžia tas žodelis teoriškai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 10 26, 23:17)
bent jau man K. sakė, kad jei normalių formų yra ne mažiau normos, tai nereikia sukti galvos (pas mus atrodo buvo 20 proc.) mirksiukas.gif
bet manyčiau viską lemia kiekis ir judrumas g.gif nes jei spermiukų nedaug, tai tie normalieji išvis "auksiniai" pasidaro blush2.gif

Femme, dėkui už atsakymą.Svarbiausia, kad normaliu formų nera žemiau ribos.O kiekis pas mano vyruką yra labai geras, tik judrumas šiek tiek mažesnis nei norma. verysad.gif
Puk, skaičiau tavo klausimą ginekologei, tikiuosi, kad galimas teoriškas pastojimas taps praktiniu. mirksiukas.gif
Atsakyti